Soms zegt een foto of plaatje meer dan 1.000 woorden. Deze kwam ik laatst tegen tijdens het surfen. De cartoonist is een farang die in Pattaya woont. Op zijn website Amuzing Thai Cartoons staan nog meer leuke cartoons.

up-to-you

No votes yet.
Please wait...

1 reactie op “This is Thailand”

  1. colin de jong zegt op

    Ik zeg altijd het is surprising Thailand en heb een huis laten bouwen voor mijn schoonouders maar ze hebben er nooit een dag gewoond, want ze zijn bij mij om de hoek gaan werken. Netjes laten inrichten met bedden,bankstel en eethoek die nog nooit gebruikt zijn want men slaapt en eet op de grond. Het woord dank je heb ik ook nog nooit gehoord en op mijn schoonvader na zegt niemand mij gedag. Men komt binnen en duikt de keuken in en vervolgens gaat men op de grond eten en tv kijken. Heb uiteindelijk mijn onuitstaanbare schoonmoeder na ruim een jaar na de geboorte van mijn dochter de rode kaart gegeven maar ze kwam ijskoud weer terug na een week zonder een week een woord te wisselen met mijn partner en heb toen maar rigoreus ingegrepen. Inderdaad bij dat Isaan volk zit geen gebruiksaanwijzing op een enkele uizondering nagelaten.DE Isaan mensen worden dan ook behoorlijk gediscrimineerd door de Thais uit het zuiden en Bangkok. Ik ben dan ook na 7 jaar nog lang niet klaar met de gebruiksaanwijzing maar het kon heel wat slechter. Mijn vriend vraagt altijd heb jij een slechte of een hele slechte?


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website