Verhalen die Thaise bardames vertellen

Door Lodewijk Lagemaat
Geplaatst in Adult, Bars, Uitgaan
Tags:
6 maart 2021

Het is interessant om eens de vooroordelen over Thaise vrouwen, die er heersen op een rijtje te zetten. En met name over vrouwen, die in een bar werken. Mannen geloven veel van die praatjes of merken op dat zij net degene getroffen hebben, die anders is dan de rest. Soms wordt het verhaal door een Thaise dame met een charmante glimlach op het gezicht op een overtuigende manier gebracht.

Hieronder volgen een aantal van de meest voorkomende verhalen.

Een Thaise bardame vertelt niet haar echte naam

In het dagelijkse leven worden alleen bijnamen gebruikt, soms een verkorte versie van hun eigen naam. Deze bijnamen worden vaak al door hun ouders gegeven en is door de farang gemakkelijker uit te spreken.

Een Thaise bardame vertelt niet waar zij werkelijk vandaan komt

Aan de farang wordt vaak de vraag gesteld waar die vandaan komt. Op de vraag van de farang waar zij vandaan komt, wordt er om het antwoord heen gedraaid of ze noemt Bangkok als woonplaats. De meesten komen uit de noordelijke of noordoostelijke provincies. Soms doen zij alsof de vraag niet begrepen wordt.

Een Thaise bardame liegt over hoe lang ze al in een bar werkt

Meestal wordt verteld dat dit een korte periode is, omdat zij niet direct als prostituee wil doorgaan in de hoop dat de farang dan meer belangstelling voor haar heeft en mogelijk voor haar wil zorgen. Alleen een goedgelovige en onervaren toerist zal dit geloven en mogelijk na verloop van tijd met een voorstel komen tot samenwonen en dat zij zal stoppen met werken in de bar.

Een Thaise bardame vertelt niet haar echte leeftijd

Voor de vrouwen is dat meestal geen probleem, omdat zij er jonger uitzien. Bovendien verwachten veel vrouwen dat hun klanten maar een enkele keer langs zullen komen. Een ander punt is dat bij het noemen van de echte leeftijd deze vrouwen dan al één of meerdere kinderen hebben.

Een Thaise bardame zegt dat ze geen relatie heeft

Ze vertelt “have no boyfriend” maar soms hebben ze wel degelijk een Thaise man, die echter geen bezwaar heeft met haar werk in de bar. Bovendien brengen die vrouwen geld in het “huishouden”, vaak betalen zij zijn rekeningen voor bijvoorbeeld een motorbike. Of ze onderhoudt haar familie van het zogenaamde werk in een hotel en verzwijgt haar echte activiteiten.

De Thaise bardame voelt zich niet lekker

De farang had een fantastische avond in de bar. Hij betaalt veel drankjes wat goed is voor de omzet van de bar. Na afloop gaat zij zelfs mee naar zijn kamer. Maar opeens is het “Mâi sabai” oftewel ik voel mij niet lekker en wil naar haar kamer. Eventuele hulp wimpelt zij af. Zij heeft wel medicijnen op haar kamer. Misschien heeft zij een dubbele agenda.

De Thaise bardame laat haar kamer niet zien

Nadat de farang haar een langere tijd heeft leren kennen en voor haar dingen betaald heeft, zou hij wel eens graag haar kamer willen zien. Allerlei verhalen kunnen dan verteld worden. Soms slapen, die vrouwen met elkaar boven de bar. Het verhaal is echter dat haar kamer ver weg ligt of dat een vriend er niet van houdt dat een man haar kamer bezoekt en nog meer verhalen, die er op neerkomen dat de kamer niet gezien mag worden.

De Thaise bardame heeft een andere farang

Op een dag is zij niet in de bar. De anderen vertellen je dat zij vrij heeft. Ook de volgende dag is zij afwezig totdat een vriend van je vertelt, dat ze met een andere farang gezien was. Als je haar later weer ziet, vertelt zij dat zij deze (oude) man geholpen heeft, maar geen “boom, boom” met deze man had. Waarom zou ik tegen je liegen?

De Thaise bardame heeft geld nodig

De verhaaltjes zijn in het algemeen bekend! Haar broer is ziek en heeft medicijnen nodig. Vader kan deze maand de aflossing van zijn motorbike niet betalen of de kinderen hebben geld nodig voor de boeken en kleding voor school. Soms is het waar, vaker niet. Dan ligt de schuld bij de farang, die het niet begrijpt of “kinio”is.

De Thaise bardame “loves you”

Als ze haar welgevormde lichaam tegen je aanvlijt en met haar hand  je bovenbeen begint te strelen, moeten de alarmbellen gaan rinkelen, maar bij sommige farangs is het alarm uitgeschakeld.

De dames werken in de bar om geld te verdienen en niet om de liefde van hun leven te vinden. Zou de “ATM-vertegenwoordiger” genoeg geld hebben om haar (en familie!) te verzorgen dan zou ze overwegen te stoppen. “Als jij goed bent voor mij, ben ik goed voor jou!” Maar als de dame uit de bar is, is de bar nog niet uit de dame.

Een Thaise bardame zal altijd proberen je te laten horen, wat je altijd graag zou willen horen. Het vertellen van de waarheid kan leiden tot conflicten wat kan leiden tot gezichtsverlies of nog erger het missen van potentieel geld.

Een opmerkelijk gezegde onder de bardames is dat: the Farang idiots who really “fall in love” with prostitutes do really open themselves up for heartache and a royal screwing! (Mookieson)”

 Bron: Thailand Red Cat

– Herplaatst ter nagedachtenis aan Lodewijk Lagemaat † 24 februari 2021 –

28 reacties op “Verhalen die Thaise bardames vertellen”

 1. stevenl zegt op

  “De dames werken in de bar om geld te verdienen en niet om de liefde van hun leven te vinden. ”
  Naar mijn mening hopen veel dames die in de bar werken wel degelijk op deze manier de liefde van hun leven te vinden, die ze een beter leven kan bieden dan wat ze nu hebben.

 2. Erwin zegt op

  Bardame. Ja de meeste die naar Thailand gaan komen er wel mee in contact, zoals ik zelf ook. Heb zelf ook jaar of 3 een bardame als vriendin gehad. Wat echt een fantastische tijd was we waren soulmates heb nog nooit zoveel lol en plezier gehad als met die vrouw. Toen die relatie( als je dat zo mag noemen) langer duurde had je het uiteraard ook over de toekomst. Ja en dan komt al snel tot de conclusie dat wel heel veel geld gaat kosten om haar naar Nederland te halen ze had ook nog drie kinderen waar daar voor had moeten worden gezorgd. Dat ging dus niet lukken. We hebben zijn toen ermee gestopt., hebben nog wel telefonisch contact gehouden en ze heb ook nu een rijkere man getroffen die wel voldoende geld heb. Weet dat er ook slechte dames tussen zitten. Maar deze vrouw was een fantastisch mens. En ieder die nu met een bardame een relatie of zelfs getrouwd zijn.geen schaamte gevoel wat andere hier in Nederland ookmogen zeggen. Respect voor de bardame. Ben zelf nu gelukkig getrouwd hier met een Nederlandse vrouw. Maar die lol en plezier die ik met die barvrouw had zal ik nooit vergeten en zit hier dit met een lach op me gezicht te typen. Groet Erwin

 3. Rob zegt op

  Het komt de geloofwaarsigheid van een site niet ten goede als slechts de vooroordeelbevestigende ‘ verhalen’ verteld worden. Wat heeft de schrijver aan eigen ervaringen? Indien gewenst kan ik wel.een verhaal plaatsen die deze clichés dan niet ontkrachten maar wel relativeren. Eigenlijk staat hier ” alles wat ewn prost. zegt is gelogen.”. Zullen we het bekende spreekwoord van de waard en zn gasten maar weer van stal halen?

 4. Rob zegt op

  ” als zij ovr je bovenbeen begint te strelen moeten de alarmbellen gaan rinkelen” . Heeft de schrijver liever” do you wanna fuck me?” Want dat kan ook. Zelf meegemaakt, maar dat was een Roemeense. Ach, s lands wijs, s lands eer.

 5. fred zegt op

  Thaise mensen zijn heel pragmatisch. Ze doen alleen iets dat in hun ogen enig nut heeft.
  Waarom zou een Thai naar een winkelcentrum gaan om wat rond te kijken ? Neen een Thai gaat alleen naar een winkelcentrum als hij van plan is iets te kopen. Waarom zou een Thai 500 meter stappen als je er sneller en makkelijker komt met een scooter of auto. Vraag je iets aan een Thai gewoon uit interesse of nieuwsgierigheid hoort hij het in Keulen donderen. Waarom iets vragen als je met dat antwoord toch niks zal aanvangen ?
  En nog veel meer van zulke voorbeelden van hun pragmatische manier van leven.
  Daardoor zitten liefdesrelaties hier ook wat anders in elkaar. Een Thai zal alleen een relatie beginnen als er een zeker nut aan vast zit. Waarom een relatie starten met iemand waarmee je toch niet meer welstellend of een meer comfortabel leventje zal hebben ?
  Het is anders maar daarom niet altijd minder goed.

  • Jörg zegt op

   Ben het wel met je eens, behalve over dat winkelcentrum. Daar gaan ook Thaien naar toe om maar wat rond te kijken én om af te koelen natuurlijk.

  • Erno zegt op

   Ok, dus Thais zijn pragmatisch. Niets mis mee toch? Heb jij wel eens van een Nederlander gehoord, die niet pragmatisch is?

 6. karel zegt op

  Als de “bar” dames liegen over veel en nog wat doen ze dat gewoonlijk om de “klant” inderdaad te laten horen wat hij wil horen. Sommige relaties duren echter langer dan voorzien en dan komt de waarheid aan het licht. Het is dus aan de farang om te beslissen of hij al dan niet de relatie wil verder zetten..

  Wat ik erger vind is het feit dat er hier in België en wellicht ook in Nederland honderden koppels rondlopen waarvan de vrouw Thais is maar 90% van die mannen zullen nooit toegeven dat hun vrouw uit een bar komt. Ze zijn verlegen om dat te vertellen maar liegen dus ook.
  Wat is het verschil ?????

  • Jacques zegt op

   Sterker nog vaak willen de Thaise dames ook niet dat hun oude beroep bekend wordt gemaakt. Daar zijn ze niet trots op om het mild uit te drukken. Velen hebben er na de nodige jaren als prostituee gewerkt hebbende geestelijk moeilijk mee. Het is niet een normale baan die als zodanig wordt erkend door velen. De dames zijn niet uit liefde voor dit werk begonnen, maar is vaak door heel veel invloeden toch hun lot geworden. Zij willen dit achter zich laten en vergeten en niet mee geconfronteerd worden, wat mij wel logisch in de oren klinkt. Het verschil is er o.a., in dat niet iedere man het prettig vindt, bekend te maken dat hun vrouw al geslachtsgemeenschap heeft gehad met zeer veel voorgangers. Daar kan ik mij wat bij indenken en u waarschijnlijk niet. Waarden en normen zijn nu eenmaal verschillend. Rest nog te stellen dat soms de waarheid nooit boven tafel komt ook niet na vele jaren de relatie al te zijn aangegaan. De schaamte is hier zeker debet aan.

   • karel zegt op

    Dus de leugen blijft, alleen is de persoon verwisselt.
    Einde verhaal voor mij.

    • Jacques zegt op

     Dat heeft u juist. De dames blijven vertellen wat voor hun werk van belang is en de klanten komen en gaan. Het is een theaterstuk wat opgevoerd wordt die niet snel wordt doorbroken. Het is werk dat in den beginne niet voor een ieder is weggelegd. Velen hebben moeite in den beginnen om die knop om te zetten en bedienen zich van drugs (alcohol en soms ook andere middelen). Na een tijdje gaat het ze beter af of ze gaan er aan onderdoor. Diegene die wel sterk genoeg zijn gaan dan voor het grote geld, want als je het toch doet doe het dan goed. Het meeste risico lopen de dames die naar Arabische of andere landen gaan, want daar zijn ze veel meer afhankelijk van anderen en hoe die met de dames om gaan en daar zijn ook al zat voorbeelden van bekend. Velen leven in zeer slechte omstandigheden. Los van het morele verhaal is het geen werk om aan de grote klok te hangen en dat zijn ze zich wel bewust. Ik vind het bedroevend zoveel jonge dames hun leven te zien verkwanselen, door het nemen van de verkeerde keuzes. Maar al te vaak is de keuze al voor ze gemaakt, beïnvloed op diverse manieren. Het beschermen van het individu staat laag op de agenda in Thailand. Daar wordt veel te weinig in ondernomen door instanties. Andere belangen prevaleren en prostitutie bestaat niet. Ik vind het een en al schijnheiligheid. Ook deze mensen verdienen een beter leven. Maar ja zolang de vraag er is, zal dit het antwoord zijn, bars vol met zogenaamd pret en vertier, waarbij de werkelijkheid en fictie elkaar aanvullen.

     • fred zegt op

      En als het barmeisje op haar 30 ste haar huis betaald krijgt van die goedhartige Farang haar auto en nog wat meer leuke dingen waar vele andere beroepscategorieën hun leven lang moeten gaan werken en de relatie loopt op de klippen wat dan ?

      Dan zit dat barmeisje twee dagen later terug in het barleven of dacht jij die dan terug te vinden bij Big C om de rekken te vullen ?

      Er zouden in gans de wereld nooit zoveel prostituees zijn mocht het niet een heel lucratief baantje zijn en allesbehalve te vermoeiend. Het duurt misschien even maar éénmaal het voor de dame in kwestie een gewenning is geworden is voor hun uw penis vastpakken hetzelfde als voor een andere vrouw uw duim vastpakken.

      Een verpleegster heeft in veel gevallen een veel hardere baan en voor nog geen tiende van die dames hun inkomen.. U moet dringend eens gaan meekijken als die de pamper van een oude mens vervangen.

  • Cornelis zegt op

   @Karel: Impliciet stel je hierboven dat 90% van de Thaise partners van Belgen en Nederlanders hier in onze Lage Landen uit een bar komt. Misschien bedoel je dat niet te zeggen, maar hoe dan ook: het lijkt me niet te kloppen al zal het best het vooroordeel van velen bevestigen.

   • karel zegt op

    Ik kan niet spreken voor de Nederlanders maar hier in Belgiê is het percentage zeker zoveel en ik denk zelfs meer. Ik heb een grote vriendenkring in de Thaise gemeenschap en ben ook aangesloten bij Thaise clubs en verenigingen. Laat ons ruwweg schatten een 400 koppels die ik ken. Daarvan kan ik niemand opnoemen die NIET “gevonden is in Pattaya of Phuket. De meesten zijn daar niet geboren maar om geld te verdienen moet je er wel zijn.
    Let wel : hiermee zeg ik niet dat die meisjes slecht zijn. Integendeel, er zijn echte goede huisvrouwtjes bij die alles voor hun man doen. Andere zijn er natuurlijk ook.
    Het gaat er alleen om dat ze wel allemaal even og een lange tijd in de prostitutie hebben gezeten voor het slijk der aarde.
    Eigenlijk is dit allemaal naast de kwestie. Het artikel ging erover dat Thaise meisjes liegen maar dat doen mannen hier voor de rest van hun leven want “hun” vrouw komt NIET uit een bar.
    Ik begrijp waarom. Het is evident. Keeping up appearances maar waarom ? Ooit dief is ook niet altijd dief.
    Groeten en hiermee sluit ik af.

  • Erno zegt op

   Liegen over hun leeftijd, dat is een typisch vrouwelijke eigenschap. Mijn moeder is als ik me goed herinner, wel 20 jaar lang als 30 jarige door het leven gegaan. Ze was met 30 toen ik geboren werd. Ik bedoel maar…

 7. Bob, jomtien zegt op

  Voor bar boys geldt hetzelfde, sorry als ik op tenen trap, maar het gaat altijd over meisjes of vrouwen. G9

 8. Jacques zegt op

  Een goed stuk wat de toets der waarheid wel kan dragen. Het theatrale optreden in optima forma. Uitzonderingen daargelaten natuurlijk, niet iedereen is hetzelfde.

 9. piet d v zegt op

  Denk dat het onderwerp , best iets van waarheid in zich heeft.
  Ook kan je dit zelfde verhaal maken over vrouwen over de hele wereld

  Zelf ben zo,n Falang , die al een twaalftal jaren samenwoon met een Thaise bardame.
  Maak mij ook niet uit , als mensen mij vragen waar heb je vrouw ontmoet.
  Gewoon in de bar.
  Door de jaren heen heb ik vele van haar oud collega,s zien vertrekken
  naar buitenland met een faling.
  En waarom niet ,
  ze hebben over algemeen tenminste op meerdere vlakken heel veel ervaring.

 10. bona zegt op

  De schrijver van dit artikel heeft overduidelijk een grondige ervaring over het onderwerp.
  Het is uiterst geschikt van zijnentwege ons deelgenoot te maken van zijn ontelbare ervaringen die hij gedurende vele jaren opgedaan heeft in de talloze gelegenheden in de diverse regio’s van Thailand en mogelijk enkele van de buurlanden.
  Hij heeft duidelijk begrepen dat deze dames, dank zij de sinds generaties doorgegeven ervaringen, perfect weten waar de keurig geklede, intellectuele taal sprekende, welgemanierde persoon, die uiterst toevallig en volledig onwetend van wat er gaande is, die bepaalde drankgelegenheid heeft uitgekozen waarbij zijn oog volledig toevallig op hun bekoorlijk uiterlijk gevallen is, naar op zoek is, namelijk : Een stijlvolle klasse dame, liefst met universitaire studies, die bovendien door een pure samenloop van omstandigheden in diezelfde drankgelegenheid terecht gekomen is.
  Uiteraard heeft zij een briljante loopbaan en is zij door het jammerlijk vroegtijdig overlijden van haar echtgenoot welliswaar niet langer maagd doch wel kinderloos.
  Deze dame zal haar uiterste best doen om aan deze ultieme wens te voldoen, zelfs al zal zij daartoe noodgedwongen een miniem leugentje om bestwil in het diepgaande gesprek te lassen.
  Tevens is het hartverwarmend te weten dat er personen zoals hij bestaan die bij een eerste ontmoeting met een wildvreemde, meteen niet alleen hun naam en nationaliteit kenbaar maken, doch tevens hun woonplaats – ouderdom – loopbaan – familiale toestand – en wat nog meer van wetenswaardigheden.
  Ik wacht met spanning zijn relaas af betreffende wat deze dames zoal onder mekaar te vertellen betreffende de tactvolle behandeling, de overheerlijke lichaamsgeur, de niet te overtreffen prestaties en het overdonderende respect en liefde die zij vanwege deze perfecte persoon mogen ontvangen hebben om af te sluiten met de hartvertederende woordjes die hij haar toefluisterde terwijl hij haar zacht in zijn armen wiegende in dromenland deed belanden.

  Zo, ” Genoeg gelachen – Nu humor “

 11. marcello zegt op

  Prima verwoord, dus ga je naar Pattaya, geniet en respecteer de dames en heb een leuke tijd met ze.
  Maar verder niet meer, stuur geen geld want dan zeggen ze Thank you en ga ze weer met een andere farang.

 12. John zegt op

  Een leuk verhaal waar wel een kern van waarheid in zit en met de nodige waarschuwingen voor de newbies in Thailand.

  Tijdens mijn vele reizen door Thailand ben ik veel bardames tegengekomen en altijd meteen duidelijk gemaakt dat ik daar alleen kom om iets te drinken, niet om iemand te vinden voor short time or long time.

  En meteen ook duidelijk gemaakt dat ik voor mijn familie in Nederland zorg zoals zij dat doen voor hun familie in Thailand, Dan kan je meteen heel goed het kaf van het koren scheiden.

 13. Erwin Fleur zegt op

  Beste Lodewijk Lagemaat,

  Dit stuk levert altijd reactie’s.
  Bij mijn eerste bezoek aan Thailand wist ik niet wat mij overkwam, eerste dag er op uit en
  als groentjes val je gouw op.
  Wij aaan de bar hangen in de middag om het nieuwe Thaise leven in Pattaya op te snuiven.
  Meteen werden wij aangesproken door de ‘mamma san’ (niet echt goed vertaalt) die vroeg
  ‘First time? Ja, en zij heeft alles uitgelegt hoe het werkt met Thaise dames.

  Voor dat wij naar Thailand gingen hadden wij twee opties, Mexico of Thailand.
  Het werdt Thailand, waarom? Een vriend van ons had hiervoor al tien jaar in Thailand geleeft
  met een kleetje op de grond om spullen te verkopen(is daarvoor opgepakt).

  De meeste en ik denk 80% komt uit de Isaan om geld te verdienen voor familie of gezin.
  De meeste dames zullen dit niet vertellen tot je ze beter kent.
  Het is vervelent als jou vrouw haar hele leven in een fabriek heeft gewerkt en daar op aangekeken
  wordt. De overgrote mederheid wil uit de armoede ‘wie niet’,

  Toch blijft een groot deel hangen door drugs of alcohol verslaving.
  Ik heb mijn geluk gevonden door een vriendin van mijn maat.
  Toch en blijft het voor vele een sprookje met een niet echte leuke ‘happy ending’.

  Met vriendelijke groet,

  Erwin

 14. Will zegt op

  Aan allen.
  Als vrouw achtergelaten met vb 2 kinderen door haar thaise man die koos voor een jongere vrouw, heeft zij meestal weinig keus. School voor kinderen is niet goedkoop. Als zij vb gaat werken in. Big c. Verdient zij max 10.000 b. Moet daarvan eten. School. En oppas van moeder betalen. Lukt niet. Alleen als je familie hebt die je bijstaat financieel kan het lukken. Vergeet niet dat de meeste vrouwen niet gestudeerd hebben en dus de hogere salarissen mislopen. Conclusie: de meeste van deze vrouwen hebben geen andere keus. Lopen naar de bar en hopen daar de farang tegen te komen die hun abroad brengt of degene die hun sponsort of om veel geld te verdienen in de bar. Wat maakt het uit.? Veel buitenlanders werken aan de lopende band en prostitueren zich met hun handen. Vele europese vrouwen houden er een extra job van ontvangstdame opna. Vele ocmw vrouwen lopen rond in de discos om de man tegen te komen die hun schulden helpt te betalen. Het is wat het is. Ook prostituees hebben een hart en hersenen. We hoeven niet zo negatief te zijn over hen. By the way. Waarom zijn we allen naar thailand gekomen? Om naar de tempels te kijken. Of de te(m) pels? Wij zijn niet beter als deze vrouwen. Sommige liegen. Akkoord. Vertellen wij altijd tegen hun de waarheid? Laat ons eerst in eigen boezem kijken. En dan in de hare. Respect them or go back to your country and try to find there a women much younger then yourself who take care you day and night. Except you f…ing rich. O% chance. Take it or leave it. W

  • Jacques zegt op

   Beste Will er is altijd een keuze te maken. In Thailand is het door de jaren gegroeid dat een bepaalde groep dit werk als een noodzakelijk kwaad ziet, maar toch uitvoert. Het financiële aspect is bekend. De groepsdruk en cultuur ook. Er zijn echter veel belangrijkere motieven te vinden die uiteindelijk minder schadelijk zullen zijn. Inkomsten zijn maar tijdelijk en financieel gewin niet een beste optie. Dat veel mannen naar Thailand komen voor de prostituees is bekend . Ze zijn doorgaans niet echt bezig met het belang van deze bardames of heren. Sommigen gaan wel een relatie aan en proberen er wat van te maken, met als gevolg dat de meesten bedrogen uitkomen. Successen zijn er ook, maar dat vereist een juiste mentaliteit van beide partners. Respect moet je verdienen en het is geen bonus als je werk verricht wat een ander verwerpelijk vindt. Mensen zijn voor mij allen gelijk, maar niet het zelfde. Voor een goede relatie zijn waarden en normen bepalend. Er is niets mis mee om in big c 10.000 baht te verdienen per maand. Daar heb ik wel respect voor, want zonder geld kan je niet leven. Met een goede partner erbij kan men zeker 25.000 baht binnen brengen per maand en als je weinig gewent bent als Thai moet dit genoeg zijn. Velen leven zo in Thailand. Ook familie van mijn vrouw en het gaat ze best af. Geen vetpot maar wel trouw zijn aan je waarden en normen en genoegen nemen met minder. O ja by the way, ik ben niet naar Thailand gekomen voor de seksindustrie. Ik vind het naar om te aanschouwen dat er zo weinig wordt ondernomen om deze doelgroep weer terug te dringen tot een minimum en misschien nog wel minder. Het is een illusie om te denken dat dit soort werk zal stoppen, daarvoor is de doelgroep gebruikers te eigengereid en hardnekkig.

 15. John zegt op

  Ik denk wel dat het een sport is in Azië om iemand op te lichten. Een bar dame ziet dit als een overwinning…en game…..en niet als iets wat immoreel is.
  En nog erg praktisch ook…..ben het eens dat het allemaal om geld draait.

  • Een bepaalde categorie mannen is naïef en laat zich graag oplichten. Daar heb ik ook niet echt medeleven mee. Je moet gewoon niet in sprookjes geloven.

 16. Jaap zegt op

  Ik wil nog iets toevoegen. Als je met haar naar strand wil heeft ze geen bikini. Dus mag jij die kopen zodat zij deze bij haar verzameling kan voegen. Als zij meerdere dagen bij je is dan is ze altijd één keer jarig.

 17. Sabaai Sabaai zegt op

  Dat de meeste Thaise meiden een farang als vriend wil hebben om maandelijks om geld toegestuurd te krijgen , vind ik ook Naïef. Want bij Thaise meiden of Aziatische vrouwen is het zo , you take care me and i will take care of you . Ik hoor en lees vaak van Farang ik heb een Thaise vriendin !!!


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website