Grammy Award winnaar Afrojack uit Nederland, zal op 9 juni 2011 in de LED Nightclub RCA in de Thaise hoofdstad Bangkok zijn DJ kunsten vertonen.

Nederlandse DJ’s zoals Armin van Buuren, Tiesto, Ferry Corsten en Sander van Doorn behoren tot absolute wereldtop en vliegen de hele wereld over om in Clubs te draaien.

Een aankomend talent is Afrojack, geboren in Spijkenisse in 1987, zijn echte naam is Nick van de Wall. Afrojack is een bekende in de clubscene van Nederland. Hij maakt vele remixes van bestaande nummers en heeft sinds 2007 zijn eigen platenlabel Wall Recordings. In 2008 scoorde hij zijn eerste Top 40 hit ‘Drop down (do my dance)’, een samenwerking met The Partysquad. Begin augustus 2010 bracht hij de single Take over control uit, een samenwerking met de Nederlandse zangeres Eva Simons. Take over control bereikte in december 2010 ook de Britse top 40.

Van de Wall werkt veel samen met de Franse dj David Guetta. In 2011 wonnen ze een Grammy voor hun remix van het nummer Revolver van Madonna.

Ben je in Bangkok ga dan zeker even kijken in de LED Nightclub, op donderdag 9 juni a.s. om een stukje Hollands Glorie te aanschouwen.

Check de website van Afrojack op www.afrojack.com
Tickets reserveren kan bij www.totalreservation.com

LED Nightclub RCA
RCA Block C, Rama 9 Road
Bangkok, Thailand

12 reacties op “Nederlandse DJ Afrojack @ LED Nightclub in Bangkok”

 1. Gringo zegt op

  Afrojack zal er niet van wakker liggen, maar ik ga zeker niet naar zijn optreden in Bangkok.
  Ik vind het maar wat, die DJ’s van tegenwoordig. Vorig jaar trad Tiesto hier in Pattaya op. Ik had nog nooit van hem gehoord en mijn Engelse vrienden hier vonden dat maar gek, want hij is toch een bekende Nederlander?! Ik ben toen maar eens even gaan kijken, maar wat een aanfluiting. De man staat achter een soort toonbank met allerlei knopjes, metertjes, regelaars, enz. en laat een hoop lawaai horen, dat hedentendage muziek wordt genoemd. De DJ zegt geen woord en ik verdenk hem er zelfs van, dat hij zogenaamd mixt, maar in feite niets doet. Het geluid (muziek) is volgens mij allemaal van te voren opgenomen.
  Ook van Afrojack had ik nog nooit gehoord, dus maar even op Utube gekeken. “Take over control”: aardige clip, maar een in mijn gehoor een volkomen slappe niemendal.

  Excuses voor deze oude man, die nog steeds van de 60/70er jaren muziek houdt en voor degenen, die wel naar LCD gaan: veel plezier!

  • cor verhoef zegt op

   Gringo, ik voel met je mee, terwijl ik nog niet zo verschrikkelijk oud ben 😉
   Die DJ’s wanen zich superstars, maar wat doen ze nu eigenlijk? Plaatjes draaien. De meesten kunnen nog geen gitaar stemmen.
   Ach, de jaren beginnen wel te tellen voor me, vrees ik…

  • @ Gringo, 60/70 jaren muziek is absoluut top CCR, Golden Earring, Stones, enz. Maar de hedendaagse muziek is ook prima. En op z’n tijd naar een Club of White Sensation is echt wel leuk. Ik heb een brede smaak qua muziek: van House tot Strauss…
   Als ik in Bangkok was zou ik gaan. Toch iets om trots op te zijn als Hollanders. Btw, de sponsor is Heineken 😉

   • Gringo zegt op

    Nee, sorry, het is gewoon niet mijn muziek.
    Wel trots natuurlijk, dat de beste DJ’s uit Nederland komen. Volgens mij is die DJ cult ook een Nederlandse uitvinding uit de 60-70 jaren waar Veronica met bekende radio-DJ’s het land inging. Zij draaiden de bekende platen, maakten een praatje tussendoor en betrokken het publiek erbij, toch heel wat anders dan dat zouteloze optreden van de tegenwoordige DJ’s.
    Dat Heineken de sponsor is spreekt mij uiteraard ook wel aan!

    • Harold zegt op

     Dan ben je niet thuis in de hedendaagse dancemuziek als je dit soort uitspraken doet. DJ’s als Armin van Buuren en Tiesto weten het publiek altijd en overal op te zwepen, of dat nou in Nederland, Japan, Australië of Amerika is.

     Afrojack is een DJ van de nieuwe generatie. Ik heb hem nog niet live aan het werk gezien, maar wie denkt dat een DJ slechts een plaatje opzet komt bedrogen uit. Het is een kunst om ieder nummer naadloos in elkaar over te laten lopen en met effecten te spelen om het dak eraf te draaien 🙂

     Maar goed, dat zal het generatieverschil wel zijn… 😛

     • cor verhoef zegt op

      Daar ben ik ook bang voor…

    • Robert zegt op

     DJ cult Nederlandse uitvinding? Veronica kopieerde gewoon wat ze destijds in Amerika al een tijdje deden.

 2. cor verhoef zegt op

  Donderdag 9 juni…Ik moet vrijdag werken. Dat wordt niks (snif)

 3. insider zegt op

  Thailandblog lijkt zo langzamerhand meer expatblog te worden.
  nieuws voor jongeren wordt meteen bekritiseerd.

  ik zou zeggen, zoek eens op youtube op Noord Nederlands Orkest + Armin van Buuren en je zult zien dat die electronische muziek helemaal nog niet zo slecht in elkaar zit als menigeen denkt.
  de dj’s die veel de wereld over reizen om te draaien, waren met alleen plaatjes draaien nooit zover gekomen, hun produceerkwaliteiten hebben hun gebracht waar ze zijn en daar komt minstens zoveel bij kijken als t produceren van een 60s/70s hit.

  verdiep u eens wat verder in de materie, eer u conclusies trekt !

  • @ Dat is deze video: http://www.youtube.com/watch?v=OA55OksyoRk

 4. @ Video van Afrojack: http://youtu.be/rVjcLL9WwU8

 5. Chang Noi zegt op

  Hoewel ook ik niet zal genieten van DJ AfroJack hoop ik wel dat ie een werkvergunning heeft geregeld anders zou ie nog kunnen worden gearresteerd!

  Chang Noi


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website