In  Ban Amphur, iets ten zuiden van Pattaya, bevindt zich een klein, intiem restaurantje met de naam DIFF (Dutch Indonesian Family Food). Indonesische specialiteiten dus in dit “huiskamerrestaurant”, waarvan de naam en faam gestaag groeit.

Men kan genieten van authentieke Indonesisch eten in een omgeving dat, mede door de prachtige oude foto’s aan de wand, de echte Tempo Doeloe sfeer ademt.

Nieuw

DIFF was in Pattaya en omgeving al bekend voor de afhaalmenu’s, maar nu kan dit heerlijke eten ook verzonden worden door heel Thailand. In en rondom Pattaya wordt het zelfs gratis thuis bezorgd (boven een minimum bedrag). Om dit alles nog beter en gemakkelijker te maken heeft ‘DIFF’ een gloednieuwe webshop gecreëerd. Daarin staan alle menu’s en gerechten overzichtelijk vermeld met daarbij informatie over smaak, bereiding en leuke weetjes. Via de webshop kunt u rechtstreeks bestellingen plaatsen waarna het heerlijke Indonesische voedsel zo snel mogelijk bij u wordt afgeleverd. Wow, wat een service!

Webshop

De webshop is onderverdeeld in diverse categorieën:

 • Indonesisch eten (het water loopt me nu al in de mond)
 • Vlees (want zij leveren hoge kwaliteit vlees)
 • Vis (zeer gezond)
 • Broodbeleg en salades (echt héérlijk en vol van smaak)
 • Nederlandse snacks (jawel, bamihappen en nasischijven)

Babi Ketchap, Rendang, Ajam Ritja en Setan, Daging Smoor, Sajoer Lodeh en al die andere Indonesische gerechten met hun mooie namen worden volgens oude recepten met meestal lange bereidingstijden op de ouderwetse Tempo Doeloe manier klaargemaakt, waardoor een rijke smaak ontstaat. The DIFF staat voor kwaliteit, smaak en gezond voedsel.

Dus als u gewoon thuis eens lekker Indonesisch wilt eten, weet u nu waar u moet zijn.

Kijk voor meer informatie op de mooie website www.thediffrestaurant.com en vind de link naar de webshop rechtsboven in de hoek.

Bron: Nieuwsbrief van de Nederlandse Vereniging Thailand-Pattaya

8 reacties op “Indonesische gerechten thuisbezorgd in Thailand”

 1. Sjaak S zegt op

  Dat mis ik hier in Hua Hin en omgeving…

 2. ruudje zegt op

  Nu reeds top voor mij , in het menu spreekt men van Belgian fries oftewel Belgische frieten.
  Eindelijk , de doorbraak is op komst , weg met de French fries.

 3. Henk zegt op

  Het ziet er allemaal even lekker en smakelijk uit ,jammer dat er nu al een verouderde website geserveerd word .(zaterdag 23 Juni Buffet ) hopelijk komt dit nog eens opnieuw terug zodat wij de kwaliteit ook kunnen proeven van de verschillende gerechten .

 4. Th zegt op

  Wat fijn, dat Gringo ons altijd zo goed informeert over het reilen en zeilen in Pattaya. Dit waardeer ik zeer.

 5. bob zegt op

  Iets ten zuiden van Pattaya is wel ergkort door de bocht. Ca. 30 kilometer of te wel een half uurtje met de auto. Beter gezegd iets ten zuiden van Na Jomtien en iets ten zuiden van de Marina en het ambassadeur hotel. Maar niettemin iets om te proberen.
  Maar laten we Ed van Pepper & Salt in Oost Pattaya (andere kant van de Sukhumvit, Soi Khao Talo niet vergeten. En naar ik meen is er in Soi Lengkee ook onlangs een indonesisch restaurant geopend.

  • Gringo zegt op

   DIFF is zeker niet de enige waar men in Pattaya Indonesische gerechten kan eten, maar het bijzondere in dit geval is de mogelijkheid om het thuis te laten bezorgen.

   Over de twee door jou genoemde zaken heb ik eerder al geschreven, zie https://www.thailandblog.nl/uitgaan/pepper-salt-soi-khao-talo-pattaya
   https://www.thailandblog.nl/uitgaan/restaurants/indonesisch-eten-pattaya

 6. Ronny L zegt op

  ik verblijf op het einde van Jomtien Beach Road, heb geen wagen en zit er momenteel wat verslagen bij omdat het ver is … maar het ziet er verdomd heerlijk uit.. Takeaway.. ik geraak daar nooit, tenzij met een witte songtaew maar tegen dat ik terug ben zal alles koud zijn …

  • Gringo zegt op

   Goed lezen Ronny, want dit restaurant kan die lekkere gerechten bij je thuis bezorgen!


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website