Hooters Restaurant komt naar Pattaya

Door Gringo
Geplaatst in Restaurants, Uitgaan
Tags: ,
8 juli 2015

Alsof er nog niet genoeg bars, clubs en restaurants in Pattaya zijn, heeft het Amerikaanse Hooters besloten een Hooters Club/Restaurant te openen. Hooters vestigingen zijn er in vele landen over de gehele wereld, in Thailand is Hooters al aanwezig in Bangkok en Phuket en na Pattaya komt ook Koh Samui aan de beurt.

De lokatie zal aan Beach Road zijn en de aangekondigde opening zou in augustus moeten zijn. Dat laatste betwijfel ik zeer, want ik ben er al een paar keer langsgereden en volgens mij is men met de bouw nog niet halverwege.

Hooters Pattaya zal aan 565 gasten plaats kunnen bieden en met 50 HD-televisie’s moet het ook een serieuze concurrent worden van de reeds vele sportsbars in de stad.

De aantrekkingskracht van Hooters elders in de wereld zijn de tientallen serveersters in hun traditionele Hooters uniform van oranje en wit. Voor de Hooters organisatie zal Pattaya ook een nieuwe ervaring worden, want de kleding mag dan sexy lijken, in Pattaya zien we dames gewoon op straat lopen, die er schaarser gekleed bijlopen.

Hoe dan ook, we zullen er na de opening graag een kijkje gaan nemen. Wellicht zijn er bloglezers, die Hooters al van Bangkok, Phuket of ergens anders kennen. Hun ervaringen horen we graag!

Kijk voor meer informatie ook op hun website: www.hooters.com

8 reacties op “Hooters Restaurant komt naar Pattaya”

 1. Rob zegt op

  Ls,

  Met zulke dames die je bedienen krijg je toch geen ‘hap meer door je keel.’ Je mond blijft open staan van verbazing. gr. Rob

 2. Ronny zegt op

  Ik woon paar jaar in Thailand en Ik vraag mij ook af of ze hetzelfde succes gaan hebben als hun us collegas …zelf ken ik hooters van mijn talrijke familie bezoeken in Miami waar we deze zaak regelmatig bezoeken …en ik moet zeggen dat we er altijd gezellige uurtjes spenderen en de serveuses heel vriendelijk en intelligent over komen .
  De meeste bar meisjes zijn hier ook vriendelijk maar er blijf altijd die andere benadering t.o.v. farang als u mij begrijpt !?
  Wat in de states niet het geval is …

 3. Frank zegt op

  Hey Gringo

  Waar vind je de Hooters-bar in BKK precies?
  Adres + BTS/MRT is more than welcome!

  • Gringo zegt op

   Op de schutting van de in aanbouw zijnde Hooters stond ook Bangkok als vestiging.
   Bij nader onderzoek blijkt, dat Hooters Bangkok zich nog slechts in een voorbereidende fase bevindt, zie hun FB pagina.

 4. Gerardus Hartman zegt op

  Ronny: als ik goed heb gelezen worden de meisjes in Noord Thailand gerecruteerd met de info dat zij – anders dan de bar meisjes – niet zijn toegestaan met farang intiem te worden en zich uitsluitend moeten beperken tot hun werkzaamheden in dienst van Hooters. Als zij vriendelijk en voorkomend overkomen naar gasten van Hooters heeft dat verder niets te betekenen.

  • Gringo zegt op

   Volgens het tijdschrift The BigChilli komen er in Bangkok zelfs 3 Hooters vestigingen. De eerste wordt al in augustus geopend in het hotel Four Ponts by Sheraton Sukhumvit 15, de andere twee zijn gepland in Soi 22 en Soi 33

 5. Rick zegt op

  Of hooters een succes word in budget paradijs Pattaya ik denk het niet, waar draait het hele hooters concept op lekkere wijven in strakke pakjes die je serveren een voorzichtig dansje doen maaaar vooral niet meer als dat en al helemaal geen naakt!

  En dan kom je sleezy Pattaya met zover je kunt kijken hoeren, massage salons ( met happy end ), stripclubs en straten vol bars en pubs waar geen einde aan lijkt te komen 95% gevuld met dames van lichte zeden. En dan mag al die gezelligheid voor de gemiddelde Pattaya ganger ook nog eens bijna niks kosten.

  En daar gaat het dus mis geen blote tieten en een enorm duur Amerikaans concept waarom zou ik bij hooters b.v. 150 bth voor een cola betalen als het bij de buren maar 50 bth kost en in de a go go 100 bth en daar krijg ik dan ook nog eens een echte show gratis erbij met alles erop en eraan.

 6. Travelprins zegt op

  Maar de hot chicken wings van de BBQ zijn daar wel errug lekkerrrrrr!


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website