De alternatieve Full Moon Party’s zoals de Half Moon Party, Black Moon Party en de Shiva Moon Party op Koh Phangan zijn weer toegestaan, maar de exploitanten moeten zich strikt houden aan de officiële regels en voorschriften.

De Koh Phangan district chief, Krirk-krai Songthani, liet dat weten na een ontmoeting met de organisatoren van de feesten op het eiland. Voorwaarde is wel dat de exploitanten van de feesten zich strikt houden aan de regels en voorschriften. Zo mogen er geen drugs worden gebuikt of verkocht.

Eerder werden de alternatieve volle maan feesten verboden na klachten van de lokale bevolking onder andere vanwege geluidsoverlast. Echter omdat de feesten toeristen aantrekken en zorgen voor een bron van inkomsten wordt het eerdere verbod nu ongedaan gemaakt.

Drie partijen mogen nu alternatieve Full Moon Party’s organiseren: Half Moon Party, SRA Manohra Party en Shiva Moon Party.

Bron: Thai PBS – http://goo.gl/1JgmCx

1 reactie op “Alternatieve Full Moon Party’s op Koh Phangan weer toegestaan”

  1. David zegt op

    Mooi zo te zien is er weer een bruine envelop van eigenaar gewisseld.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website