Voor de nachtuilen en fervente stappers onder ons, vergeet niet een bezoekje te brengen aan Insomnia in Bangkok.

Op zoek naar een leuke uitgaansgelegenheid? Om wat te drinken, van muziek te genieten of even lekker te dansen? Club Insomnia is de moeite waard om eens uit te proberen. Insomnia is bekend van het nachtleven in Pattaya. Eind vorig jaar is er volgens hetzelfde concept ook een Insomnia in Bangkok geopend op Sukhumvit Soi 12.

Hoewel de club al een bekende hotspot is in Pattaya, is het altijd maar de vraag of deze discotheek het ook zal redden in het meer competitieve nachtleven van Bangkok. Vast wel, want Insomnia in Bangkok heeft op het gebied van beeld en geluid nogal wat te bieden.

De enorme dansvloer valt direct op en doet denken aan vervlogen tijden van John Travolta’s Saterday Night Fever. Insomnia heeft altijd een interessante DJ line up, maar ook speciale feesten en thema avonden(nachten) zoals de Full Moon Party, Playboy Party en de Sexy Black Party.

Het aanwezige publiek laat zich omschrijven al een mix tussen jong, niet zo jong en middelbare leeftijd. Zowel Aziaten als farang weten de weg naar deze uitgaansgelegenheid te vinden. De aanwezige funky beats, sexy coyotes en de heerlijk cocktails staan garant voor een feestelijke avond.

Insomnia is een relatieve nieuwkomer in uitgaansleven van Bangkok, maar kan zich meten met de gevestigde clubs. Ben je een nachtuil, toerist, expat of een local die op zoek is naar een nieuwe club om wat te drinken of te dansen, dan zul je het hier vinden.

Je kunt er in ieder geval eens gaan kijken, de entree bedraagt 300 baht voor mannen, inclusief een drankje. Vrouwen betalen slechts 100 baht.

Waar:

 


» Laat een reactie achter


5 reacties op “Uitgaan in Bangkok: Club Insomnia”

 1. Thailandganger zegt op

  Hallo peter,

  je link werkt niet maar gaat naar je eigen blog terug.. http://portal.clubinsomniagroup.com/

  VA:F [1.9.22_1171]
  Waardering: 0 (obv 0 stemmen)
 2. Gerrit Jonker zegt op

  Dat is ook toevallig!
  Ik zit juist een movie te kijken met dezelfde titel.
  Speelt alleen af in het koude Noorden van Europa
  Gerrit

  VA:F [1.9.22_1171]
  Waardering: 0 (obv 0 stemmen)
 3. namphoe zegt op

  Khun Peter,
  Het zal daar best gezellig zijn, maar ik heb het niet zo met dit soort gelegenheden in Th.

  Herinnert u zich nog de brand in december 2009 in de Santika nachtclub, ach maipenrai maar 59 doden.

  Hoe is het met de brandveiligheid daar??

  VA:F [1.9.22_1171]
  Waardering: -1 (obv 1 stem)

Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website