Inwoners van de provincie Nakhon Sawan hebben het moeilijk zonder elektriciteit en watervoorziening, nu de overstromingsramp aanhoudt.

2 reacties op “Leven met overstromingen (video)”

 1. Ferdinand zegt op

  Bedankt voor goeie informatie. met lede ogen kijken we van uit ons droge stekkie in Nongkhai Bueng Kan naar alle ellende elders. Familie in Nonthaburi en Pathum Tani hebben het zwaar.
  Vreemde is dat locale hulporganisaties ter plaatse de bewoners dagelijks laten meebetalen aan de zandzakken.

 2. cor verhoef zegt op

  Ik zag vanmorgen in de papieren versie van de Bangkok Post een satelietfoto die de oppervlakte besloeg van Chiang Rai in het noorden, tot voorbij Rangoon en het westen, Phnom Phenn was zichtbaar in het oosten en phuket in het zuiden. Een flinke lap dus.
  De ondergelopen gebieden waren blauw gekleurd en besloegen, zo rekende mijn timmermansoog, een gebied ter grootte van vier keer Nederland, allemaal ten noorden van BKK. Dat water moet allemaal afgevloeid worden in de Golf en zal dus op een zeker moment BKK en de omliggende gebieden moeten aandoen.
  Ik wil geen paniek zaaien, maar het ziet er niet best uit en kan me met de beste wil van de wereld niet voorstellen dat BKK ‘safe” is, zoals Yingluck beweert.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website