Als het warm is – en op het ogenblik is het echt warm in Thailand – zoek je verkoeling in het water. Je kunt naar het strand gaan en een duik in zee nemen of je gaat naar een zwembad bij je hotel of Pattaya Park. Een bijzondere mogelijkheid is om het nieuwe Splashdown Waterpark te bezoeken.

Splashdown Waterpark is een pretpark voor grote kinderen en volwassenen met allerlei opwindende avonturen die met water te maken hebben. De acht attracties in het park zijn gebaseerd op de populaire Amerikaanse Tv-serie Wipe Out, dat ook in een Nederlandse versie is uitgezonden.

Je kunt bijvoorbeeld trachten via 8 grote ballen over het water te lopen, er is een reuze opblaasbare glijbaan van 15 meter hoog, wat te denken van de reuzenbal waarin je 70 meter van een berg afrolt en zo zijn er nog 5 andere uitdagingen om met de familie of een stel vrienden een leuke middag te hebben. Voor kleine kinderen is er een speciale waterbad met glijbaan, zodat niemand van het gezin zich hoeft te vervelen.

De attracties zijn spectaculair en houden wel een zeker risico in. De veiligheid van de spelers staat echter voorop elke deelnemer is verplicht uitgerust met helm, zwemvest en veiligheidsschoenen. Bij elke attractie is voldoende personeel aanwezig om in geval van “nood” in te grijpen.

Splashdown Waterpark bevindt zich aan Highway 36 richting Rayong bij het Bira autocircuit. Kosten zijn 1500 Baht per persoon als je van de attracties gebruik maakt, 200 Baht voor als je alleen maar gaat kijken en genieten van een drankje in de bar. Kinderen onderen 10 jaar hebben gratis toegang. Niet echt goedkoop, maar als je in Thailand woont krijg je korting en als je met een groep komt is een korting ook bespreekbaar. Bovendien is halen en brengen van hotel of huis gratis.

Kijk voor meer informatie op de uitgebreide website: www.splashdownwaterparkpattaya.com/

Een absoluut leuk idee voor adrenaline junkies, waaghalzen, en anderen, die het avontuur zoeken. Kijk hieronder naar een impressie van het park:


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

1 reactie op “Splashdown Waterpark in Pattaya (video)”

  1. johank zegt op

    de link klopt niet, dit moet zijn http://splashdown-actionpark-pattaya.com/


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website