Armin van Buuren, Tiesto, Swedish House Mafia, David Guetta, techno-muziek, groots opgezette dance-party, spectaculaire show….. is dat wat voor jou? Ga dan op 18 augustus 2012 naar de Impact Arena in Bangkok en beleef een overweldigend spektakel van electronische muziek, waar duizenden mensen de Heineken Sensation Dance Party zullen mee beleven.

Première

De Ocean of White ging in 2008 in première in de Amsterdam Arena, waar over de hele lengte van het voetbalveld – en dat is 160 meter – een podium was gebouwd voor de DJ’s en de muziekinstallaties. De show was een groot succes en inmiddels heeft het in 20 andere landen plaatsgevonden, waar in totaal meer dan één miljoen liefhebbers op af kwamen. De tournee wordt dit jaar voortgezet met o.a. Azië, Korea is net geweest, en op 18 augustus is Bangkok aan de beurt.

Thema

Voor het thema van de avond, The Ocean of White, wordt de zaal veranderd in een  complete waterwereld, met stromend water door middel van een verhoogd kanaal en 48 grote fonteinen, dat het water tot aan het plafond spuiten. Natuurlijk gaat het fonteinenspektakel synchroon met de beats van de muziek. De ‘Ocean of White’ belooft een ongelooflijk feest te worden van duizenden mensen, die trouwens gevraagd worden om zoveel mogelijk in witte kleding te komen.

Amsterdam

Over de première in Amsterdam las ik de volgende conclusie van een recensie: “we kunnen stellen, dat het een juweel van een feest was.” Werkelijk alles, maar dan ook écht alles klopte. De show, de muziek, de opbouw, de sfeer, het decor, de licht- en vuurwerkshow, het geluid; alles was tot in de puntjes verzorgd”

Voorproefje

Onlangs werd in de Bed Supperclub in Bangkok een voorproefje van de grote show gegeven. Mooie show, prachtige muziek en mooie dames in schitterend witte kleding. Het contrast met de groene flesjes Heineken in hun handen was bijzonder fotogeniek.

Informatie

Wil je meer weten over welke DJ’s er gaan optreden, prijzen, wil je video’s zien van voorgaande feesten, ga dan naar de website: http://www.sensation.com/thailand/en

Het lijkt nog ver weg, maar de belangstelling wordt groot, dus wacht niet te lang met het kopen/reserveren van kaarten!

5 reacties op “Ocean of White in Bangkok”

 1. Harold Rolloos zegt op

  De organisatie is in handen van het Nederlandse ID&T, dat zich de afgelopen decennia wereldwijd heeft bewezen als het gaat om danceparty’s.

  • sanook zegt op

   Moderator: deze reactie is niet geplaatst omdat je geen argumenten geeft voor je bewering.

 2. Sir Charles zegt op

  Alvast een voorproefje. http://www.youtube.com/watch?v=npqvybC0pOI

 3. Jolijn Hurkx zegt op

  Kan iemand mij vertellen via welke website ik op de hoogte kan blijven van “dance” feesten in Bangkok? Ik doel daarmee op feesten zoals hierboven beschreven.

 4. Jan Nagelhout zegt op

  Nou ik hoefde niet zo lang te googelen….
  Heb je hier wat aan?

  http://www.ravelinks.com/links/raves/asia/thailand.htm

  Vandaar af kom je wel waar je moet zijn lijkt me zo toe 🙂


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website