Nina De La Croix in Bangkok

Door Gringo
Geplaatst in Evenementen en festivals, Thailand tips
Tags: ,
28 februari 2012

Ik ben altijd wel een liefhebber van cabaret geweest. Natuurlijk begon dat met de grote 3, Toon Hermans, Wim Kan en Wim Sonneveld. Later ook voorstellingen gezien van o.a. het Lurelei-Cabaret, Freek de Jong, Youp, Finkers en op de televisie genoten van dames als Jasperine de Jong, Martine Bijl en Tineke Schouten.

De nieuwere lichting cabaretiers ligt mij eerlijk gezegd niet zo, maar dat komt vooral omdat ik die nooit gezien heb. Leo van der Zanden was vorig jaar in Bangkok, ik ben daar geweest en dat was leuk, eigentijds, maar toch anders dan de eerdergenoemde artiesten.

Dit jaar heeft de Nederlandsche Vereniging Thailand weer een cabaretavond georganiseerd en heeft daarvoor dit keer een dame, genaamd Nina de la Croix, uitgenodigd.

Zij treedt op 11 maart aanstaande op in de Britisch Club Bangkok, Silom Road 18.

Misschien maak ik de trip naar Bangkok wel weer naar dat best knusse theatertje in de British Club. Maar mijn probleem is vooralsnog, dat ik nog nooit van deze dame heb gehoord. Wel even op Internet gezocht en ik weet nu, dat Nina uit Edam in 2007 indruk maakte op het Amsterdams Kleinkunst Festival. Nina komt nu naar Bangkok met haar alweer tweede avondvullende programma “Bas”.

In de uitnodiging van de NVT staat daarover: “Nina is hard op weg zich te nestelen in de harten van een breed theaterpubliek. Met haar eerste programma “Alles kan kapot” zaten de zalen vol en kreeg zij lovende recensies. Zo kopte De Volkskrant “Nina smaakt naar meer” En met dit programma komt Nina met meer; nog meer grappige, herkenbare verhalen en mooie sterke liedjes.” 

Klinkt best veelbelovend, maar naast de recensie uit De Volkskrant zou ik graag reacties horen van mensen, die haar in levende lijve hebben zien optreden. Zijn er bloglezers, die een bezoek aan haar optreden kunnen aanbevelen?

Nog even dit: u kunt kaarten bestellen via [email protected] of even bellen met Corine 081 701 2078. De kaarten kosten 750 Baht voor leden en 1000 Baht voor niet-leden van één der Nederlandsche Verenigingen in Thailand.

Schappelijk prijsje toch en dat komt – zo staat ook in de uitnodiging – omdat de KLM haar vliegticket en die van haar begeleiders heeft gesponsord.

1 reactie op “Nina De La Croix in Bangkok”

  1. Frank zegt op

    Beste Gringo,
    Wil je ook vast haar draaiboek en tekst inzien ?
    Laat je verrassen joh !
    Frank


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website