‘Met je echtgenoot naar Thailand op vakantie gaan is vragen om moeilijkheden’

Wanneer ik een vrouw zou zijn, zou ik mij wel twee keer bedenken voordat ik met mijn echtgenoot/partner naar Thailand zou gaan voor een overwintering of vakantie. Dat geldt natuurlijk ook wanneer manlief voor een zakenreis naar Thailand wil gaan.

In Nederland hebben wij daar een mooi spreekwoord voor die de lading goed dekt: ‘De kat op het spek binden’. En dat betekent ‘iemand zo sterk in de verleiding brengen dat hij die niet kan weerstaan’. Het gevolg is meestal dat hij iets slechts of ongewensts doet.

Je hoeft niet een per se een potentiële vreemdganger te zijn om voor de bijl te gaan voor al het vrouwelijk schoon dat je in Thailand op straat tegenkomt. De clichés kennen wij allemaal wel: ‘Eenmaal in Thailand voelt iedere kerel zich als een kind in een snoepwinkel.’

Een vooroordeel? Ik denk het niet. Ik ken in mijn omgeving al een aantal gevallen waarbij echtparen hun huwelijk bijna of volledig zagen stranden na een verblijf in Thailand. Want de geest is gewillig maar het vlees is zwak, zo waarschuwde Mattheüs al.

Volgens mijn vriendin, en zij kan het weten want zij is Thais, vormt een trouwring aan een vinger van een westerse man voor een Thaise dame geen enkel beletsel om amoureuze pijlen op haar slachtoffer af te schieten.

Vooral vrouwen met een echtgenoot van boven de 40 jaar moeten zich zorgen maken. In Nederland piest dan zelfs geen hond meer tegen hem aan, maar in Thailand kan hij zich even Brad Pitt voelen. Een mannelijke toerist die (nog) niet weet hoe de hazen in Thailand lopen, zal zich geen raad weten met al die aandacht van (jonge) mooie dames, uit een categorie die normaal gesproken onbereikbaar voor hem zijn.

Vandaar de stelling van deze week: ‘Dames pas op want Thailand kan een ernstige bedreiging vormen voor de huwelijkse trouw.’

Misschien vind jij deze stelling totale onzin. Dat mag natuurlijk. Vertel dan waarom jij het er niet mee eens bent of laat ons weten waarom je het juist wel eens bent met de stelling. Misschien ken je zelf ook voorbeelden uit je omgeving waarbij het mis ging.


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

38 reacties op “Stelling v/d week: ‘Thailand kan een ernstige bedreiging vormen voor de huwelijkse trouw’”

 1. cor verhoef zegt op

  Als dat zo zou zijn dat heeft dat niets met Thailand te maken maar eerder met het huwelijk dat in zo’n geval al op zijn achterste benen loopt.

  • Rob V. zegt op

   Inderdaad, als je een goede relatie hebt ga je heus niet vreemd en laat je je niet sneller verleiden voor een one night stand dan elders op de wereld. Als je partner wel de koffer induikt met een ander of er van door gaat met een ander had dat elders evengoed gebeurd. Natuurlijk is de betaalde seks wel laagdrempelig toegangelijk in landen als Thailand, Nederland etc. daar waar in bijvoorbeeld de VS men actief prostitutie actief aan pakt (denk maar aan de inzet van nep prostituees door de politie, observaties van “hoeren buurten” etc.).

   Maarja, het stereotype van ” foute” oude mannen die een jong ding scoren in ZO Azië springt er natuurlijk uit (evenals dat van vrouwen die in Afrika -Gambia etc.- een jonge man scoren). Tja, met die leeftijdsverschillen val je op en dan wordt er eerder over je geluld.

  • Jack zegt op

   Nee Cor dat is niet zo,ik zit 29 jaar in de zaken met Bars,Go-Go Bars en natuurlijk zie ik veel toeristen.Ik maak het ieder jaar wel een paar keer mee dat ze op huwelijksreis zijn,de bruid wordt moe en gaat al naar het Hotel,de bruidegom blijft nog even zitten(met veel drank op) en zegt ik kom zo.Maar dan komen de barmeisjes en hangen om hem heen en drinken wat van hem,voor dat hij het in de gaten heeft zit een barmeisje op zijn schoot ,een ander is hem aan het kussen en weer een ander geeft hem massage.Dan staat plotseling zijn vrouw achter hem en dan is er paniek uit.Een dag later slaapt de man in een ander Hotel,en zijn vrouw is voor zichzelf de terugreis aan het boeken,om dan in Nederland, Belgie,Duitsland etc.de scheiding aan te vragen. Ik kan er boeken over schrijven.

 2. marijke zegt op

  Wij gaan al jaren ieder jaar over winteren in thailand.En hebbben nog nooit een ervaring als dit gehad.Inderdaad als het al niet goed zit in een huwelijk is de kans misschien groot dat dit gebeurd.Ze zeggen wel eens dat ik een knappe man heb maar ik krijg ook wel eens een opmerking dat ik een beutifeul woman ben ook van de thaise vrouwen.Kortom wij hebben nooit zo iets ervaren.Kijk je man alleen boodschappen laten doen is iets anders maar je moet elkaar ook kunnen vertrouwen.En kijken mag altijd want ze zijn nou eenmaal mooi.Wij zijn allebei ver in de zestig en gaan over een paar maanden lekker weer genieten van het weer de mensen en het land.

 3. deRealist zegt op

  Helemaal mee eens. Ik zou de koppels die na een bezoek aan Thailand hun relatie op de klippen zien lopen geen honderd euro willen geven want dan ga ik failliet.
  Ook mannen die nooit naast de pot hebben gepiest gaan hier voor de bijl of ze moeten door hun vrouwtje aan de ketting worden gelegd en ze mogen hun hotelkamer niet af.
  Ken een man die zei ik ga even een stukje wandelen en kwam na drie uur terug met een grote smile op zijn gezicht. Zijn vrouwtje wist direct hoe laat het was en zo kan ik nog wel even doorgaan.
  En over de (s)expats zullen wij het hellemaal maar niet hebben. Die hebben de gulp vaker open dan dicht en echt niet om alleen te plassen.

  • cor verhoef zegt op

   @deRealist, na het lezen van je reactie vraag ik me toch echt af in welke realiteit jij leeft.

 4. chris zegt op

  Zoals het de meeste stellingen hoort, zijn de begrippen in de stelling niet precies gedefinieerd hetgeen tot verschillende reacties leidt omdat iedereen erin leest wat hij wil lezen. Thailand, een land, op zichzelf kan nooit een bedreiging zijn voor huwelijkse trouw. Dat is punt 1. Een bedreiging kan uitgaan van de getrouwde of ongetrouwde Thai vrouwen die er op uit zijn een buitenlander aan de haak te slaan, voor de korte of lange termijn. De bedreiging kan schuilen in de vrouwen op de datingsites, maar ook in het werkelijke uitgaansleven in Bangkok, Phuket of Pattaya, minder in Chumporn of Sukhotai.
  Wie zegt trouwens dat een huwelijk (waarom niet ook een relatie zoals Hans terecht opmerkt) ook per definitie trouw betekent? Ik zou de westerlingen niet graag de kost geven die een open relatie of huwelijk hebben en elkaar soms een pleziertje buiten de deur gunnen. Voor een enkeling is dat zelfs de redding van de bestaande relatie.
  Zoals de waard is vertrouwt hij zijn gasten. De vrouw van Rooney heeft heftig bij de leiding van Manchester United geprotesteerd dat zij haar man Wayne opnamen in de selectie om in Bangkok te komen spelen in juli 2013. Zij had daar zo haar redenen voor, denk ik. Zou Wayne daarom vroegtijdig naar Engeland zijn teruggekeerd en was de blessure slechts een alibi?

 5. Khun Peter zegt op

  In mijn vriendenkring krijg ik de mannen met een vaste relatie niet mee naar Thailand. Mag niet van de vrouw. Dezelfde kerels gaan wel zonder partner met vrienden op wintersport. Net alsof daar niets kan gebeuren…
  Het zijn toch de vooroordelen over Thailand die dit beeld schetsen ben ik bang.

  • Khun Peter zegt op

   Vrouwenlogica? Tja… Wie ooit een universele handleiding voor de vrouw schrijft, zal jarenlang nummer 1 op de bestsellerslijst scoren.
   Overigens bedoelde ik met een vaste relatie ook een huwelijk.

 6. Dirk B zegt op

  “De kat op het spek binden” ??
  Op wat slaat dat nu?
  Kan die kat dat spek dan opeten, en indien ja hoe bind je ze er dan op?

  Man, man, man.

  In België zegt men “de kat bij de melk zetten”.

  Lijkt me iets logischer.

  Aja ivm met het onderwerp:

  Tja als je in Thailand de kat bij de melk zet zal de melk niet vlug de kans krijgen om zuur te worden.

  🙂
  Dirk

  • justHarry zegt op

   ‘De kat op het spek binden’ lijkt me een gepaste uitdrukking maar de man die met vriendin of erger, naar Thailand gaat is ‘water naar de zee aan het dragen’.

   Maar misschien niet voor deze site ….

 7. g.verschoor zegt op

  Daar kan ik het helemaal mee eens zijn.
  Want thaises dames zijn zeer vriendelijk en mooi.

 8. Harry zegt op

  Een kruik, waar al barsten inzitten, zal in TH (en PH en VN en nog veel meer armere landen) sneller breken, omdat daar de verleiding massaler wordt aangeboden. Echter, zodra de man niet enkel met het kleine kopje denkt, doch die grotere gaat gebruiken, en zijn zegeningen gaat tellen, kon die mooie Thaise, die hem vaak enkel ziet als pin-automaat resp. enkele reis uit de misère wel eens heel rap afvallen.
  Ook: “als je niet immuun bent voor de griep, kon je ‘m wel eens uit moeten zieken, dus.. net verbaasd staan van de koorts, goed verzorgen, gaat vanzelf over en dan rap vergeten. Daarna vaak wel immuun “.
  Hoeft geen tropenkoorts te zijn, lokale NL-koorts komt net zo gemakkelijk voor, doch valt veel minder op.

 9. Tonnie zegt op

  Ik ben het helemaal eens met deze stelling. Mijn man en ik gaan elk jaar naar Pattaya omdat het daar zulk lekker weer is en in Nederland niet. Als ik Frank loslaat in Thailand is ie niet meer te houden, dus Frank gaat aan de ketting zodra we onze koffers van de band getrokken hebben en die ketting staat drie weken lang strak. In Thailand veranderen zijn hormonen in een soort raketbrandstof. Het is gewoon griezelig. In Nederland heb ik dat probleem niet, want Frank vindt alle Nederlandse vrouwen lelijk. Behalve mij, mij vindt ie mooi, dus we hebben een goed huwelijk, maar zodra we in Thailand zijn heb ik ineens een figuur van een ‘zak rijst’. Vindt mijn man. Dus ik zeg dat een vakantie met je man riskant is als je niet de juiste voorzorgsmaatregelen neemt.

  • Khun Peter zegt op

   Haha, grappig Cor.

 10. BA zegt op

  Met je echtgenote op vakantie naar Thailand gaan is niet vragen om problemen.

  Zonder je echtgenote naar Thailand is pas vragen om problemen. En regelmatige zakenreizen of echtgenoten die overzees werken is vragen om nog meer problemen.

  Ik ben op veel plaatsen geweest en krijg veel te maken met lui die overzees werken en er gebeurd regelmatig iets onder het motto wat niet weet wat niet deert. Bij de meesten is het niet de huwelijkse trouw die hen tegen houd. Het is het toe moeten geven en de gevolgen daarvan welke ze tegenhouden. Zijn ze thuis in hun eigen land, kijken ze wel uit. Zit je ver weg en is de pakkans er niet dan word het verhaal meestal anders. Verder zijn mannen van nature lui. Als ze in hun eigen land zijn en elke dag naast hun eigen vrouw slapen, elke dag sex hebben dan is er geen behoefte aan vreemdgaan. Hun omgeving beschermd ze ook, vrouwen in de omgeving weten doorgaans dat een man bezet is en doen er weinig moeite voor. Wil de man dus vreemdgaan moet hij zichzelf ineens in allerlei bochten wringen. Zet ze dan eens alleen in een omgeving waarbij ze omringd worden door allerlei exotische vrouwen en kijk dan nog eens wat er gebeurd. Hiermee wil ik niet alle mannen over 1 kam scheren maar er gebeurd nogal eens wat zeg maar. En het aantal echtscheidingen in die business is echt heel hoog.

  Als de partners thuis alles wisten wat hun partners in het buitenland uitspookten dan lag het aantal alleenstaanden veel hoger zeg maar. Het is alleen zo dat Thailand een cliche is en men legt al snel de link. Maar het gebeurd op zoveel meer plaatsen. De meeste partners thuis hebben maar weinig benul van hoe de wereld er buiten Nederland uit ziet.

  Dus niet alleen in Thailand gaat het zo. Wat denk je van zakenreizen naar andere Aziatische landen. Oom van mij was gelukkig getrouwd in Nederland, had een leuke baan enz. Werd gevraagd of hij als projectleider 3 maanden naar een ander Aziatisch land wou. Geen vuiltje aan de lucht, kwam na 3 maanden weer vrolijk thuis. Maar na een week was het hoge woord er uit, scheiden en 6 maanden later woonde de dame in Nederland. Of naar Zuid Amerika enz.

  En het is ook geen voorrecht welke alleen mannen genieten. Toen ik nog op de vaart zat voer je ook wel eens samen met vrouwen. Het duurde meestal een paar weken maar dan kon je er op wachten, avondje dronken in de bar en ze werden ook in een andere hut wakker. En ook in mijn huidige business zie ik veel vrouwen welke ver weg werken precies hetzelfde spelltje spelen als hun mannelijke tegenhangers. En heb zelf in mijn vrijgezellenleven ook genoeg meegemaakt wat dat betreft, als je ergens zelf een paar weken zat voor een project bijvoorbeeld in de USA, dan had je ook altijd wel ergens een dame in een bar die gewoon even wat aandacht wilde zonder daar meteen een relatie aan te verbinden. Die pikten er dan meestal ook een buitenlander uit gewoon omdat ze wisten dat die na een paar weken toch weg zijn en er dus van beide kanten geen gedonder uit voortvloeit. En je bent voor hun interressant want nieuw, van ver weg enz enz dus al snel een gezellig praatje ipv wat is het hier een rotweer vandaag.

  Of oudere mannen in Thailand op moeten passen weet ik niet. Zoals iemand al zegt in de plaatsen die er wat meer om bekend staan waarschijnlijk wel. Ook al is het ontzettend nep, met al die extra aandacht is het natuurlijk wel de kat op het spek binden.

  Zit je in Thailand buiten de centra als Pattaya, BKK en Phukett etc dan valt het nog wel mee. Maar dat je het niet ziet wil nog niet zeggen dat het er niet is, alleen moet je dan wel actief op zoek. Hier in Khonkaen bijvoorbeeld, de grotere hotels hebben gewoon hun eigen massage parlour on site, hoef je als zakenman of vakantieganger helemaal niet eens de deur uit. Maar verder is het ook een studentenstad. Veel meiden, geen familie in de buurt dus ze hoeven niet bang te zijn voor geroddel. Op een zaterdagavond zit de hele stad vol met dronken meiden van jaar of 20-25 en na de nodige whiskey zijn die nette dames allemaal niet zo moeilijk meer. Ligt een beetje aan je eigen leeftijd en doelgroep. Ik ben zelf net in de 30 en als je dan een beetje in de studentencentra uit gaat dan heb je hier ook aan aandacht geen gebrek. Mijn vriendin laat me dus doorgaans ook hier niet alleen op stap gaan, ook al ben ik hartstikke blij met haar en taal ik niet naar andere vrouwen 🙂

  Na 12 jaar overzees werken kan ik er ondertussen wel een boek over schrijven in elk geval. Tav de Thaise vrouwen, die zijn dan misschien goed in verleiden maar bij overspel zijn nog altijd 2 partijen betrokken en meestal is de andere net zo schuldig.

  • Patrick zegt op

   Moderator: uw reactie is off-topic, graag reageren op de stelling.

 11. HansNL zegt op

  Als een man in Thailand aankomt, en de aanwezige dames aanschouwt, weet hij het zeker: “er zijn nog vrouwen op de wereld”.

  Als een expat na vele jaren weer eens in Nederland aankomt en daar dan de aanwezige dames aanschouwt, weet hij het zeker: “er zijn nog vrouwen op de wereld”

  Maar wat weinig in Nederland.

  Zo, dat ben ik weer kwijt!

  • jm zegt op

   Hier wil ik mij wel bij aansluiten, heb net een familie bezoek in Nederland gedaan van 3 weken en je moet echt zoeken wil je een aantrekkelijke vrouw zien. Nou wil ik niet zeggen dat alleen Thaise vrouwen mooi zijn , ben veel voor mijn werk in Zuid Amerika geweest ( Colombia ,VENEZUELA, Brazilie etc etc) Latijns Amerika Zuid oost Azie en je hebt hier toch heel veel dat je denkt van WOW kijk dat nou es. Denk dat het ook een beetje met de warmte te maken heeft en de wijze van leven alles gaat wat makkelijker dan in het puritijnse noorden van Europa en Noord Amerika . Het is natuurlijk schande daar als je naast de pot piest…. hier is het allemaal de gewoonste zaak vd wereld en dat komt van beide kanten.
   Ik zie hier veel westerse mannen met hun westerse vrouw rondlopen waarvan ik denk, ik geef je geen ongelijk als je hier even naast het potje piest , en ik heb het niet alleen over oudere stellen , vreselijk zoals die vrouwen er uit zien geen greintje erotiek te bekennen en dan hebben ze ook nog het lef om met een miniscuul bikinietje over het strand te paraderen . Als je als man dit in Nederland leest hier een gratis advies ,verken de omgeving een beetje waar je hotel is en na een paar dagen… stuur je vrouw lekker een paar uur naar een beautysalon dan kun jij lekker effe een “massage halen”.

   • cor verhoef zegt op

    @jm, om dergelijke uitspraken te kunnen doen over Nederlandse vrouwen moet je er zelf toch op zijn minst uitzien als Brad Pitt of Johnny Depp. En laat ik nu daar mijn ernstige twijfels over hebben of dat het geval is..

   • Sir Charles zegt op

    Er klinkt veel verbittering en oudzeer in je reactie, van iemand die niet gezien werd door de vrouwen in Nederland, door iemand die zelfs nog geen damesfiets kon versieren.

    Jammer dat jij je zo negatief uitlaat over de Nederlandse vrouw in het algemeen want daar behoren onze moeders en zusters ook bij oftewel mag ik je er op wijzen dat je zelf ook een product ben van een Nederlandse vrouw…

   • kees1 zegt op

    Beste JM
    Ons Bloggers word wel eens verweten. Dat als het over Thailand gaat.
    We te veel door een roze bril kijken.
    Nu zit er wel een voordeel aan een roze bril. Je blijft wel alles zien
    Daar in tegen als je een lasbril op zet dan zie je niks meer.
    Ik zou zegen JM als je weer eens in Nederland komt. Doe dan even die lasbril af.
    Ik zou nog wel wat meer willen zegen maar dat heeft. Sir Charles al gedaan.

    Ik Vind het een leuke stelling van Khun Peter. Ik dacht daar komt nog wel wat van
    Ik ben het niet eens met de stelling.
    Ik sluit mijn aan bij de eerste Reactie van Cor Verhoef.
    Als het al gebeurd is er al wat mis met je relatie.
    Ik ben 36 jaar getrouwd. Ik zou er voor geen goud willen missen
    Ook niet voor een mooie strakke Thaise van 20

 12. Marcel zegt op

  Grappige stelling maar volstrekte onzin. Ik ga al 13 jaar eerst met mijn hele gezin en nu met mijn vrouw op vakantie naar Thailand. Nooit verleid of het opgezocht. Ik denk wel dat als je er voor open staat het niet moeilijk is om een affaire te beginnen. Dus dames ken uw kerel en weet hoe hij is. Dan kun je met een gerust hart vertrekken naarvThailand.

 13. Robert zegt op

  Mijn vrouw is Thaise en vertrouwd haar vrouwelijke landgenoten voor geen millimeter
  volgens haar zijn het nog geslepener jagers dan mannen. En idd een trouwring maakt het nog spannender…ouwere mannen zijn zo wie zo interessant omdat er wordt veronderstelt dat
  die het maatschappelijk het voor elkaar hebben en veelal huiselijker zijn.
  Ik heb een hele lieve vrouw en kinderen maar hypocriet de andere kant opkijken als er een mooie
  vrouw langs loopt doe ik niet…..kijk wel uit.

  • l zegt op

   Morgen Robert,

   Ja, jouw vrouw heeft gelijk.
   Ik denk qua geraffineerdheid de westerse vrouw veel kan leren van de aziatische.
   Maar waarom zou je de andere kant opkijken als er een mooie vrouw langsloopt.
   Doet mijn man ook niet en als ik een knappe vent (westers) zie lopen, zeg ik ook tegen mijn man: “kijk eens wat een stuk”

   Maar,,,,,,,,,,,,,,buiten honger krijgen maar thuis gaan eten.

   Louise

 14. Ricardo zegt op

  Jta tot mijn schande moet ik bekennen dat ik de verleiding ook niet kon / kan weerstaan!
  En de mannen die zeggen “dat doet me niks” …. neem ik met een korreltje zout, wat heet een heel pak Jozo zout. Er zijn onweerstaanbare dames bij! Het is waar dat niet iedere man zo zwak is!

 15. pascal zegt op

  Moderator: Uw reactie is off-topic. Reageer uitsluitend op de stelling.

 16. Joost zegt op

  Een oud bekende uitspraak in deze is… WIE ZIJN VROUW LIEF HEEFT LAAT HAAR THUIS..

  • louise zegt op

   Joost,

   Dit is nooit een gezegde geweest, maar ooit door een man verzonnen om zichzelf een vrijbrief te geven.

   Louise

   • Rob V. zegt op

    Of om de vrouw ook een vrijbrief te geven, als de kat van huis is dansen de muizen op de tafel. 😉 Geintje. Rare spreuk van de vrouw thuislaten. Wie zijn partner luef heeft en vertrouwd komt er samen wel uit. Samen op pad of soms alleen als dat zo uit komt. Of iemand nu een dagje naar Amsterdam gaat of een tripje naar een ver (tropisch)oort voor reizen of zaken. Een man of vrouw die stiekem vreemd wil gaan of stiekem betaalde prostituees wil bezoeken lukt dat toch wel. Of je nu in Amsterdam, Rio de Jenero, Manilla of Bangkok bent. Al kan ik wel begrijpen dan het voor sommige mensen (m/v) lastig wordt als ze voor langere tijd (maanden) van hun partner gescheiden zijn. Dan wordt het verlangen om wat genot voor sommige wellicht tot te groot en kunnen ze de verleiding (na veel drank?) niet meer weerstaan. Dat blijft fout natuurlijk als je daar geen afspraken over maakt: de drang naar seks is natuurlijk puur natuur maar als je stilzwijgend/letterlijk beloofd 1 persoon trouw te zijn heb je je daar aan te houden en elkaar te vertrouwen als de ander kort of wat langer alleen van huis is.

 17. Van Duuren zegt op

  Wat een onzin.Mijn man en ik komen 16 jaar telens voor 6 maanden naar thailand.Mijn man gaat niet vreemd.Ik ook niet.Vergeet niet dat er ook aantrekkelijke mannen zijn die met oudere dames meegaan?Wij genieten van de luxe dingen die in Nederland niet te betalen zijn.Onze Thaise kennissen respecteren een getrouwde vrouw en laten mijn man met rust.Mooi toch?

  • Dirk B zegt op

   Moderator: graag op de stelling reageren.

 18. adje zegt op

  Waarom moet de stelling op Thailand slaan? Het gebeurt ook in de Philippijnen. Indonesie en andere Aziatische cq tropische landen. Maar als het gebeurt dan is toch al mis in de relatie. Iemand die van zijn vriendin / vrouw houd laat zich niet verleiden.

  • Sir Charles zegt op

   Wellicht dat de naam van dit blog je een lampje doet branden en daarom Thailand zodanig specifiek genoemd wordt in de stelling?

 19. Pim zegt op

  De natuur is onoverwinnelijk .
  De krachten van de natuur komen altijd onverwacht naar boven dus zeg nooit mij gebeurd dat niet .
  Zowel man als vrouw ,oud en jong zijn een natuurproduct .

 20. Sjaak zegt op

  Het hangt toch voor het grootste gedeelte van het gedrag van de man af. Als je per sé in de rosse buurten uit wilt gaan, is het moeilijk de verleiding te weerstaan. Ik kom ook al jaren naar Thailand, pas toen mijn huwelijk na jaren echt lange tijd slecht was, stond ik open en liet ik me wel eens verleiden. Ik heb het nooit actief opgezocht.
  Maar om nou te beweren dat een huwelijk kapot zal gaan wanneer je als echtpaar op vakantie naar Thailand gaat, vind ik te ver gaan. Ik kwam ook al naar Thailand voordat mijn huwelijk te slecht liep. En toen vond ik weliswaar de dames mooi om te zien, maar ik had verder geen interesse. Als je zo zwak bent is het huwelijk ook op niks gebaseerd.
  Maar dat blijkt ook in Nederland zo te zijn. Als ik hoor hoe vaak mannen als kwijlende honden achter een vrouw lopen, alleen omdat ze exotisch uitziet en hoe ze proberen ook een getrouwde vrouw in hun bed te krijgen… ik vind het gewoonweg griezelig.

 21. Sir Charles zegt op

  Dat een goede relatie drempelverlagend werkt valt niet te ontkennen maar dat wil niet zeggen dat het beslist dan ook niet kan gebeuren want wanneer er wat minder bloed vloeit naar de hersenen omdat een bepaald ander lichaamsdeel zich een gedeelte toeëigend is er een gerede kans dat het verstand het zal gaan verliezen van de op dat moment opgedane erotische gevoelens.

  Het zal niet de eerste keer zijn dat daarom een harmonieuze relatie op het spel gezet is geworden en daarmee vrouw en kinderen, de hypotheek en bedenk het zelf maar op dát moment onbelangrijk zijn, dat gaat al genetisch eeuwenlang zo.

 22. Andycaptain zegt op

  Ga al jaren een paar wintermaanden naar Thailand met mijn europese vriendin. De dames die ik tref zeggen wel eens gekscherend “je mag ook terugkomen zonder je vrouw”, maar wij kunnen er om lachen als ik het mijn vriendin achteraf vertel. We krijgen wel eens een voorstel voor een trio, maar dat is meestal op commerciële basis. Kortom wij (en zeker mijn vriendin) hebben er geen probleem mee.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website