Bangkok behoeft geen introductie. Deze dynamische stad is het kloppend hart van Thailand. Uitgegroeid tot een kolossale metropool, één van de belangrijkste handelssteden in Azië.

Bangkok, gesticht in 1782, is een nationale schatkamer. Maar ook het spirituele, culturele, politieke, commerciële, educatieve en diplomatieke centrum van het land.

Wanneer je door Bangkok loopt voel je de energie die de stad uitstraalt. De vele wolkenkrabbers, de skytrain die onverstoorbaar zijn weg vervolgd, de 60.000 taxi’s op zoek naar een bestemming, de straatverkopers met duizend en een artikelen. De altijd aanwezige hitte. Bangkok laat jouw hart sneller kloppen.

Krung Thep inspireert ook filmmakers. Zoals deze video gemaakt door Florian Böhm. De beelden spreken voor zich. Geniet van Bangkok, dit keer van schemering tot dageraad.

1 reactie op “Bangkok – Dusk to Dawn (video)”

  1. Franky zegt op

    Quote…”Wanneer je door Bangkok loopt voel je de energie die de stad uitstraalt. ”

    Je moet er wel van houden, zo’n betonjungle. Ik vond het verstikkend en was blij dat ik weer naar zee kon (Pattaya).


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website