Bron: Reisadvies Thailand – Ministerie van Buitenlandse Zaken

Het Nederlandse ministerie van Buitenlandse Zaken heeft zojuist een nieuw reisadvies gepubliceerd voor Thailand. Het is reisadvies is aangepast naar aanleiding van de versoepelde inreisvoorwaarden per 1 mei aanstaande.

De maatregelen om Thailand in te reizen zijn soepeler voor volledig gevaccineerde reizigers dan voor niet-volledig gevaccineerde reizigers.

Inreisvoorwaarden

Vanaf 1 mei 2022 gelden voor alle reizigers die Thailand inreizen versoepelde maatregelen. Informatie leest u op de website van TAT-News (informatie in het Engels). Alle inkomende reizigers moeten toestemming hebben van de Thaise autoriteiten om Thailand in te reizen via de aanvraag van de Thailand Pass (informatie in het Engels).

Medische kosten en controles

Er is voldoende en kwalitatieve gezondheidszorg in Thailand. Houd er rekening mee dat kosten voor medische controles en andere mediche kosten soms vooruitbetaald moeten worden. Bij aankomst in Thailand moet u uw reisverzekeringspolis laten zien (tenminste een dekking van USD 10.000,–) waaruit blijkt dat u ook gedekt bent voor alle COVID-gerelateerde medische kosten.

Lees hier het volledige reisadvies: https://www.nederlandwereldwijd.nl/reisadvies/thailand

NB van de redactie:  zoek je een reisverzekering voor Thailand met Engelstalige verklaring? Hier meer info: https://www.thailandblog.nl/reizen/breaking-gratis-covid-19-verzekeringsverklaring-voor-thailand-bij-een-reisverzekering-van-allianz/

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website