John Sarbach Fotografie

Door het nieuws over de overstromingen was het op de achtergrond geraakt, maar de lezers van Thailandblog.nl hebben met ruime meerderheid 333TRAVEL gekozen tot ‘beste Thailand touroperator in 2011′.

Uit een eerder gehouden poll op de website is gebleken dat ruim een kwart (26%) van de deelnemers aan de enquête, 333TRAVEL veruit de beste touroperator vinden. Green Wood Travel werd door 15% van de respondenten gekozen en bezet daarmee de tweede plaats. BM Air Reizen eindigde als derde.

Toelichting

Uiteindelijk hebben 369 respondenten een stem uitgebracht in een periode van drie weken. Er kon een keuze worden gemaakt uit 21 verschillende touroperators die bekend staan als Thailand specialist of een ruim aanbod Thailand reizen in het assortiment hebben.

De vraag “Wie is volgens jou de beste Thailand touroperator 2011?” leverde de volgende resultaten op:

 1. 333TRAVEL (26%, 95 Stemmen)
 2. Green Wood Travel (15%, 54 Stemmen)
 3. BM Air Reizen (11%, 40 Stemmen)
 4. Thailand Travel (10%, 38 Stemmen)
 5. Thailand online (9%, 33 Stemmen)
 6. Geen idee (7%, 25 Stemmen)
 7. Staat hier niet bij (7%, 24 Stemmen)
 8. Fox vakanties (4%, 16 Stemmen)
 9. Special Journey (4%, 15 Stemmen)
 10. Kras (2%, 6 Stemmen)

.

333TRAVEL

De Azië specialist 333TRAVEL viert dit jaar haar 10 jarig bestaan en is gevestigd in Harmelen. De reisorganisatie is gespecialiseerd in individuele rondreizen, strandvakanties, maatwerk en voordelige vliegtickets naar Azië en heeft daarnaast unieke reisconcepten als Trendy en Pure Asia. De afgelopen 10 jaar hebben meer dan 300.000 klanten gebruikt gemaakt van de diensten van 333TRAVEL.

Oorkonde ‘333TRAVEL beste Thailand touroperator 2011’

De redactie van Thailandblog heeft enige tijd geleden een oorkonde uitgereikt aan de heer Frangken Tuhumena, commercieel directeur van 333TRAVEL. De heer Tuhumena was zichtbaar verheugd met deze waardevolle publiekprijs: “Ik wil de lezers van Thailandblog bedanken voor de uitverkiezing en deze prachtige oorkonde. 333TRAVEL streeft er naar om de hoogste kwaliteit te bieden. Het is mooi om te zien dat onze reizigers dat ook zo ervaren”.

14 reacties op “333TRAVEL gekozen tot ‘beste Thailand touroperator 2011’”

 1. kaeh zegt op

  Krijg je nu voor al die gratis promotie -reclame ook tickets, kortingscouponen of andere waardebonnen of iets wat de lezers hier kunnen gebruiken?

  • @ Kaeh, bel naar 333TRAVEL en vraag er om. Ik denk dat jij een goede kans maakt 😉

 2. grada65 zegt op

  Heel goed nieuws gefeliciteerd met deze prijs ga zo door

 3. Hansy zegt op

  Ik vraag me af hoeveel waarde je hier aan moet hechten.
  Alsof iedere stemmer ervaring heeft met 20 reisorganisaties en op de beste heeft gestemd…

  • Als ze mij vragen of ik Calve pindakaas lekker vindt, moet ik dan alle andere merken pindakaas ook geproefd hebben voordat ik een oordeel mag geven?

   • Hansy zegt op

    Als je de Calvé pindakaas tot de beste uitroept mijns inziens wel

    • Dan moet vanaf nu alle onderzoeken en enquêtes maar stop gezet worden, mijnheer Hansy. Laatst nog aan een telefonische enquête meegedaan en toen vroeg men mijn naar mijn favoriete automerk. Ik was zo stom om een reactie te geven. Maar ik heb nog nooit in een Ferrari of een Lada gereden, om maar eens wat te noemen. Wat ben ik toch ook een sufferd….

     • Hansy zegt op

      Als je vragenlijsten moet invullen, en uit reacties blijkt als voorbeeld, dat op Kras 20 positieve stemmen zijn uitgebracht, maar van deze 20 er 15 alleen met Kras naar Thailand zijn geweest, en op Arke etc., dan zegt dat, lijkt mij, ietsje meer.

      ik haal uit deze stemming alleen, dat de Thailandspecialisten een groot aandeel in de markt hebben.

 4. ReneThai zegt op

  Peter

  Ik had ook gekozen voor 333 Travel . Ik ben er klant vanaf 2003 of 2004 , dat zou ik zo gauw niet meer weten. Maar ik heb ook wel problemen gehad met boekingen en kreeg niet altijd antwoord als ik een opmerking mailde over de slechte communicatie die er was .

  Toen 333 Travel nog in het rijtjeshuis zat in Harmelen was het een “thuiskomen” als je er binnenkwam. Ze zijn nu gegroeid en hebben een groot pand met een prachtige Thaise uitstraling in de grote receptie ,maar het echte “thuisgevoel” is er niet meer . Toch blijf ik er boeken omdat ik een plakker ben.Ik hoop dat 333 Travel gezond blijft ,maar met een directeur en zelfs een commercieel directeur kan dat in slechte tijden wel eens flink mis gaan. Want hoeveel moeten die mannen wel niet verdienen ?

  De marge op het verkopen van vliegtickets is echt niet veel , bijkomende hotelovernachtingen of rondreizen tikken wel aan ,maar ik denk dat 333 Travel en andere agents veel losse tickets verkopen , en alleen maar rondeizen verkopen aan nieuwe Thailand reizigers .

  Met 26% van de stemmen vind ik niet dat ze een meerderheid hebben , dus de titel “beste Thailand touroperator 2011” gaat me net iets te ver.

  Rene

 5. nok zegt op

  Ik boekte vaak bij 333 maar op een dag werd het steeds lastiger om ze bv. te vragen waar het ticket nou bleef. Je kon dan wel direkt een sales aan de lijn krijgen maar om te vragen wanneer je nou eindelijk je ticket kreeg moest je een half uur in de wacht.

  Sindsdien boek ik rechtstreeks bij de vliegmaatschappij, krijg direkt mijn eticket en ben klaar.

 6. Peter zegt op

  Ben t met Rene eens wat is 26% .Nogal magertjes!
  De kommentaren m.b.t . service , vragen , tickets e.d. zijn alom bekend.
  Daarom kan ik eenieder aanraden net als Nok voortaan rechtstreeks bij de vliegmaatschappij op internet te boeken.
  Kan er weinig fout gaan ( zie holliday international te Den Haag failliet!!) en krijgt na betaling , op vele manieren trouwens te voldoen, direkt je e-ticket uitgeprint en confirmed.
  Bij goed shoppen en dan niet op t laatste moment zijn er voor hele aantrekkelijke prijzen tickets te scoren.
  Dat geldt ook voor de hotels of andere accomodatie’s rechstreeks met t hotel kan ook goedkoper zijn en of met aardige bijkomstige aantrekkelijke aanbiedingen!!
  Ben ook door verschillende teleurstellingen met verschillend reisburo’s op internet boekingen overgestapt.( Tekkel air, Holliday Int, 333 travel en Tui er was altijd wel wat m.b.t . Boekingen verkeerd of anderzins, duurder, bijbetalingen en noem maar op) en dan weer er achteraan om het alsnog in orde te krijgen (moeilijk,moeilijk)maar is bij mij wel steeds gelukt eerst met stroop en anders met een ietwat hardere bewoordingen.
  Had hier geen zin meer in en het is nu zo als er iets mis gaat of ik het verkeerd doe heb ik het zelf gedaan , kan ik alleen mezelf verwijten en moet de volgende keer beter opletten.

 7. Over 333travel zegt op

  Is het “de beste” of “de meest populaire onder bezoekers van thailandblog”? Ik vind het goed dat de discussie op gang komt. Ik denk dat “de beste” die aanbieder is die vergeleken met de anderen het beste uit de bus komt op bepaalde onderdelen. Welk deel van de respondenten is met meerdere organisaties naar Thailand geweest?

  In dit onderzoek wordt niets vergeleken en zal waarschijnlijk (aanname) de meest gebruikte uit de bus komen.

 8. Mike zegt op

  Ik boek altijd bij de vliegwinkel,tickets zijn eigenlijk altijd goedkoper dan bij 333 travel…..

 9. Fluminis zegt op

  Volgende keer ook het ‘oudste’ Nederlands gemanagde reisbureaus in de lijst zetten voor de volledigheid. Viengtravel bestaat al sinds 1984 en heeft al heel wat Nederlanders door de jaren heen blij gemaakt (onder andere door het uitvoeren van de NBBS) en zij bestaan nog steeds.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website