Thaise temperaturen in Nederland?

Door Redactie
Geplaatst in Opmerkelijk
Tags: ,
17 juni 2013

Als het goed is gaan wij het overmorgen beleven: Thaise temperaturen in Nederland.

Een beetje warmte in Nederland gaat direct gepaard met de nodige waarschuwingen. Weerplaza waarschuwt zelfs voor hittestress. Bij hittestress kan de lichaamstemperatuur stijgen naar gevaarlijke waarden. Vooral ouderen en mensen met actief werk moeten volgens het weerbureau oppassen.

In het oosten van Nederland kan het woensdag 28 tot 35 graden worden. De gevoelstemperatuur stijgt zelfs naar 38 graden. De hittepret begint morgen al. Er komt tropische warmte vanuit Noord-Afrika en Spanje, het dan boven de 30 graden, plaatselijk zelfs 34 graden.

Korte duur

Zoals altijd in Nederland duurt de pret maar kort. Woensdag aan het einde van de dag worden zware buien met onweer verwacht. Mogelijk worden die zelfs zeer zwaar, vanwege de extreem hoge temperaturen. Na woensdag wordt het direct weer veel koeler. Donderdag wordt het zo’n 25 graden en vrijdag daalt de temperatuur naar 20 graden.

6 reacties op “Thaise temperaturen in Nederland?”

 1. Jacques zegt op

  Het is nu [maandagavond] al te merken dat het hittegolfje er aan komt in Nederland.
  Daar ik tot de ouderen behoor en bovendien actief aan het werk, moet ik blijkbaar dubbel oppassen.
  Met deze Thaise temperaturen ga ik maar koud douchen. Goed tegen de hitte en het geeft bovendien een Thailand gevoel. Daar doe ik het dagelijks in de zomermaanden.

 2. Sir Charles zegt op

  Er zal ongetwijfeld dan gezeurd en geklaagd worden dat het zó warm is, daar zijn wij Nederlanders nogal bekwaam in met name als het over het weer gaat. Het is altijd te koud, te warm, te droog of te nat. 😉

  • Peter@ zegt op

   Ja Sir Charles je hebt er ook die een paar weken naar Nederland komen en dan lopen te klagen dat het zo koud is. Voor Nederlanders in of buiten Nederland is het nooit goed.

 3. Jan Tebbes zegt op

  Drie dagen warm en Nederland staat op zijn kop. Maar wat doe de vakantiegangers straks. Met de auto en caravan bepakt en bezakt richting Spanje of Italië en het liefst in een dag en die hitte daar wordt op de koop genomen. De temperaturen neemt men voor lief. Het is maar wat je wilt. Klagen is er dan niet bij. Veel vakantie plezier!

 4. Henk zegt op

  Ja Sir Charles,

  Zo is het. Dit hele topic is al een begin van klagen en zeuren over het weer.
  Het is vandaag dinsdag, lekker weer en ben vrij. Morgen weer werken. Centjes verdienen voor de volgende koele vakantie in Thailand.

  Henk

 5. Jan Tebbes zegt op

  Ik ga dit jaar weer naar Thailand, zesde keer in vier jaar tijd, voor vakantie en de temperatuur in Thailand is gewoon weg HEERLIJK. Je weet wat voor temperatuur het daar is en dus NIET klagen. Zalig.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website