Een op hol geslagen vrachtschip heeft eerder deze maand een voetpad in Bangkok verwoest. De aanvaring werd gefilmd door een veiligheidscamera. Op de beelden is te zien hoe toeristen rennen voor hun leven.

Het vrachtschip had net de haven van Bangkok verlaten, toen het onbestuurbaar raakte door slechte weersomstandigheden en een sterke stroming. In de opname is te zien hoe twee toeristen het schip op zich af zien komen.

Volgens de lokale kustwacht raakten de toeristen niet gewond. Ook de bemanning van het vaartuig bleef ongedeerd.

Video: Stuurloos vrachtschip ramt voetpad in Bangkok, toeristen rennen voor hun leven

Bekijk hier de video:

[youtube]https://youtu.be/C2uyfYOkTP0[/youtube]

No votes yet.
Please wait...

4 reacties op “Stuurloos vrachtschip ramt voetpad in Bangkok, toeristen rennen voor hun leven (video)”

 1. Ger zegt op

  sorry, dit lijkt wel een Telegraaf story. Er rent echt niemand voor zijn leven. En er waait een zacht briesje zoals blijkt uit de vlaggen en het rustige water. Zal wel een fout op het schip gemaakt zijn.

 2. Gerard zegt op

  Ik zie niemand rennen voor z’n/haar leven…?

 3. Jacques zegt op

  Zo te zien lijkt dit op een technische storing van mogelijk achterstallig onderhoud of de stuurman c.q., kapitein heeft te veel alcohol genuttigd en is de richting kwijtgeraakt.

  • Felix zegt op

   Als de kapitein alcohol heeft genuttigd is er altijd nog de stuurman en misschien nog een loods. Het lijkt eerder een technisch probleem.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website