Olifantenseks in Thailand (video)

Door Gringo
Geplaatst in Opmerkelijk
Tags:
21 januari 2015

Niets maakt olifanten speelser en vrolijker dan het Thaise winterweer en dit jaar is het bijzonder koel geweest. Het is de paartijd voor olifanten, dat recent nogal in het nieuws kwam omdat een aantal geile en seksueel gefrustreerde olifanten voertuigen “bereden” in het Khao Yai national Park.

Mahouts in de provincie Surin zeggen dat het weer dit jaar koeler is dan gemiddeld en dat maakt hun olifanten hongeriger en geiler, een mooie gelegenheid om ze te laten paren.

Om te kunnen paren moet een olifant ouder zijn dan 10 jaar. Mahouts van mannelijke en vrouwelijke olifanten brengen ze samen voor een enkele hook-up. Zo’n olifanten vrijpartij staat onder nauw toezicht van de mahouts om ervoor te zorgen dat de man niet te lang bezig is en zijn sperma goed in het vrouwtje terecht komt voordat hij zich terugtrekt.

Hieronder een video van zo’n fokkerij, waarbij de mahout hand- en spandiensten verleent om de enorme penis goed in te brengen.

Het bezitten van een stier olifant is geen slechte deal, want je krijgt twee keer betaald. Traditioneel moet de mahout van de koe betalen voor de diensten van de stier. Als de koe zwanger wordt moet de mahout opnieuw betalen voor de diensten van haar voormalig vriendje als een soort winstdeling. De prijs kan oplopen tot wel 100.000 Baht.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Dbe1Yx2w3og[/youtube]


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website