Nadat foto’s van een man uit Bangkok, Manop Nuttayothin (42) die twee mooie vrouwen heeft, de afgelopen week aandacht hebben gekregen op sociale media, heeft het trio – en hun negen kinderen – talloze interviews gegeven om hun geheimen te delen voor het hebben van een gelukkig huwelijk in Thailand.

Valentijnsdag

Het begon allemaal toen de tweede vrouw, Warissara Poksrichan (32), foto’s van de drie op Facebook plaatste op Valentijnsdag, die meer dan 6000 keer gedeeld werden. “Mensen scheppen altijd op over hun echtgenoot”, zei Warissara, “welnu, mijn man heeft toevallig twee vrouwen. We zijn al jaren bij elkaar en onze liefde voor elkaar is nooit veranderd. Het enige dat is veranderd, is de grootte van onze tieten, 600cc en 450cc.

Twee vrouwen

Manop vertelde de lokale media dat hij oorspronkelijk drie vrouwen had, maar zijn eerste vrouw “Dear” was gestorven. Zij schonk hem wel drie kinderen. Hij woont al meer dan een decennium met zijn tweede vrouw Warissara en op een bepaald moment daarna voegde Nattaya Tongpan, 26, zich bij het koppel. De twee vrouwen hebben elk ook drie kinderen van hem.

Salaris

De twee vrouwen helpen Manop met de verkoop van auto-onderdelen tijdens grote race-evenementen in Thailand. Manop zei dat hij de twee vrouwen een salaris geeft maar weigert te zeggen hoeveel hij hun geeft.

Warissara zei met een glimlach: “Dat is waar. Voor de kinderen geeft hij 100 procent. Voor de vrouwen, als we hem om 1000 Baht vragen, zal hij ons slechts 200 Baht geven.” Nattaya voegt er aan toe: “Het gaat niet om geld. Hij investeert voornamelijk in de kinderen.”

Gelukkige man

Manop geeft toe dat hij een gelukkige kerel is die drie vrouwen heeft gehad. “Het geheim van een gelukkig huwelijk is dat ik een conflict onmiddellijk ophef. Als er een probleem is, praat ik er diezelfde dag nog over.Soms gebeurt het. Ik zal iets over het hoofd zien en besef dat ik de ene vrouw beter heb behandeld dan de andere. Als ik merk dat dit een probleem is, zorg ik ervoor dat ik de twee gelijk behandel. We doen dezelfde dingen. We doen alles op hetzelfde moment. Dat is het beste.”

Tenslotte

Warissara zei, dat ze zich concentreerde op het bouwen van een huis voor haar man, Nattaya en de negen kinderen. De vrouwen hebben nooit problemen met elkaar. Ze zei: “Mijn man is een eerlijke man, zeer attent en hardwerkend. Het gaat allemaal om begrip. We houden van elkaar. We geven om elkaar. Daarom zijn we geluikkig. Ik geloof het echt,” zei Warissara.

Bron: Coconuts Bangkok – Foto’s: Coconuts Bangkok

10 reacties op “Wat is beter dan een Thaise vrouw…? Twee Thaise vrouwen!”

 1. Khun Peter zegt op

  Deze man schijnt nogal goed in de slappe was te zitten en dat scheelt een slok op een borrel van de vrouwennectar in Thailand 😉

 2. Pim zegt op

  Als je maar genoeg centjes hebt, vindt iedere vrouw je lief.

 3. johank zegt op

  ik heb nu al een dagdeel koppijn, ik wil niet de hele dag met koppijn lopen;)

 4. Wim Feeleüs zegt op

  Twee vrouwen? Ik herinner mij een Bijbels gezegde: Eén vrouw is duizend mannen te erg…

 5. Harrybr zegt op

  U kent toch dat verhaal van Adam in het Paradijs ? ?

  Nee ? Dan hierbij…

  God constateert, dat er bij Adam iets mist: een vrouw.

  Dus, aan Adam voorgesteld, die er iets waterig bij stond te kijken.
  “ach natuurlijk, je hebt geen idee, dus.. ga even slapen onder die appelboom, jaag die kl,te slang weg, en ik bezorg je wat visioenen”.
  Zo voorgesteld en gedaan… Adam de ene na de ander smile over zijn gezicht.
  Na wakker geworden te zijn, was Adam het helemaal met God eens. “Stuur me maar een paar kuddes”, was zijn voorstel.

  “nee, was Gods antwoord: slechts één.

  Daar was Adam het totaal mee oneens. O.K., een stuk of 20-30 dan maar.. Hij wilde er een met zwart haar, met blond / bruin/rood haar, kleine boebies grote boebies, slank en wat minder slank, lang en wat korter, wild en timide enz… God kon argumenteren, zoveel hij wilde, maar stuitte op dovemansoren.

  God: Ik wil een rib van je, en daar maak ik een vrouw uit.
  Adam: dat gaat natuurlijk totaal niet… dan lopen na mij alle mensen scheef. Vooruit.. twee dan…

  “O K, ga nog een keer onder die appelboom, ik stuur je de laatste info-visioen en dan.. zoals je wilt…
  Adam knorren en…trok alle vreselijke gezichten, huiverde, rilde, huilde, en snikte..

  Bij wakker worden, was de discussie kort: God, u heeft gelijk, één is duur genoeg.. ”

  ( maar zo zie je… dat laatste visioen is niet bij allen blijven hangen)

 6. Ben Korat zegt op

  Ik heb al 25 jaar 2 Thaise vrouwen dus ik weet niet wat daar nou zo bijzonder aan is? Ik had er eerst ook 3 maar de oudste is met een andere man getrouwd 20 jaar geleden. Nadat ze eerst aan mij toestemming daar voor had gevraagd.

  Ben Korat

 7. Tino Kuis zegt op

  Nou, rijk zijn ze zeker niet. Het moet toch echte liefde zijn…….. Hier twee video’s, de eerste 6 minuten, en de tweede 45 minuten, begint op 12′: een gesprek met de hele familie op de televisie met veel grappen: vrouw ‘Hij is veel op stap’. Interviewer: ‘Misschien heeft hij wel een derde vrouw???’ Lachen, Thaise humor.

  https://www.youtube.com/watch?time_continue=116&v=3Z2WuRt-Btw

  https://www.youtube.com/watch?v=fFtIrhZKQB4

  Hij is moslim, zegt het bericht. Maar de vrouwen zijn erg tevreden.

 8. Vimat zegt op

  Ik zou eigenlijk ook een tweede vrouw willen, van de mijne, of die ik nu heb, heb ik bijna geen affectie meer, zij is als een goede zuster voor mij.

 9. chris zegt op

  Misschien toch geen slecht idee dat de Islam in Nederland steeds groter wordt. Hoef je niet meer te liegen waarom je naar Thailand op vakantie gaat of je blijft gewoon thuis………..(wink).

  Niet zo lang geleden las ik een verhaal van een deskundige die voorspelde dat een monogame relatie tot de uitzonderingen in de wereld gaat behoren. Naast allerlei appsen die kortstondige affaires en het heben van meer reguliere sex buddies veel gemakkelijker maken zijn er ook steeds meer mensen (zie bv. Japan) die (ook al op jongere leeftijd) van sex afzien omdat de werkelijkheid van een relatie zo veel slechter is dan de media en de films ons willen doen geloven. Om nog maar te zwijgen van het feit dat een groeiende groep genoegen heeft met en genoegen neemt met sex met een pop of robot.

 10. pw zegt op

  Wat betekent bigamie?

  Eén vrouw teveel.

  En monogamie?

  Hetzelfde.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website