Het schrikbeeld van elke man (video)

Door Gringo
Geplaatst in Opmerkelijk
Tags: ,
9 augustus 2016

Het gebeurt over de gehele wereld, de vrouw is het huis uit en de man nodigt voor zijn behoefte aan seks een andere dame in huis. Een gouden regel volgens mij is dat je zoiets nooit in eigen huis moet doen, zeker in Thailand zijn er genoeg andere mogelijkheden om je met een dame in een slaapkamer te verpozen.

Deze Thaise man deed dat echter wel en wat het schrikbeeld van elke man, die zo’n avontuurtje op touw heeft gezet, kwam dit keer uit. Zijn echtgenote kwam onverwachts thuis en vond haar man met een lieftallige gezelschapsdame in het echtelijk bed.

De toch wel begrijpelijke woede van de vrouw richtte zich echter niet op haar levenspartner. Uit het verhaal blijkt, dat de relatie toch al niet goed was en een echtscheiding in voorbereiding was. Nee, de jongedame werd het slachtoffer van deze tragikomedie. Wat er gebeurde had ik al eens eerder gehoord als vrij normaal in Thailand, namelijk, dat de man eigenlijk geen blaam treft, maar de dame in kwestie is het voorval aan te rekenen.

De jongedame werd in haar blootje de condo uitgejaagd en op de video is te zien, dat de overspelige man nog kans ziet om wat ondergoed en een handtasje aan de bezoekster te geven, die huilend op de gang ineengedoken zit.

De video werd gemaakt door de echtgenote, niet bedoeld om viraal te gaan, maar een vriend zette het wel op YouTube waar het gretig werd bekeken door tienduizenden kijkers. Commentaar van de bezoekende dame: “Het ergste is nog, dat de man mij geen Baht betaald heeft!”

https://youtu.be/782xYiN9Wro

Bron: Thaivisa/Kapook

7 reacties op “Het schrikbeeld van elke man (video)”

 1. Rob V. zegt op

  Is de gouden regel niet dat je je partner niet bedonderd? Of je gaat akkoord met een open relatie, of je stopt de relatie. Het schrikbeeld van ieder man en vrouw mens moet toch zijn om er achter te komen dat je bedrogen bent door je partner.

  Op ThaiVisa las ik dat het appartement eigendom van de vrouw was, een kado van haar man. En dat inmiddels de scheiding is ingezet. Als de scheiding al gaande was is het minder erg dat je immers aanstaande ex bedondert maar pak dan als man of vrouw je koffers, vertrek en doe dan wat je niet laten kunt.

  Die vrouw had haar man samen met die gezelschapsdame de deur uit moeten gooien. Ik snap dat ze boos is maar haar woede zou rationeel gezien op haar man gericht moeten zijn, die is de schuldige. Het is goed mogelijk dat de gezelschapsdame niet eens wist dat meneer overspel aan het plegen was.

 2. Fransamsterdam zegt op

  Ik heb nog een gouden regel voor dit soort gevallen: Je moet zoiets ook nooit in het huis van de dame doen.
  Tenzij je het leuk vindt om viraal te gaan natuurlijk.

 3. Jack G. zegt op

  Wat nu? Moeten de ‘filmsterren’ nu net als die farang studenten van vorige maand achter een tafel plaatsnemen met allerlei belangrijke politieofficieren en hun excuses aan het Thaise volk aanbieden?

 4. Ben zegt op

  hier heb je de originele versie: https://www.youtube.com/watch?v=DtZ5Ekpl3Ig

  • Khun Peter zegt op

   Dat is niet de originele versie maar nagespeeld door grappenmakers. Thaise humor.

 5. Mee Farang zegt op

  Schijnheiligheid!
  Voor mij allemaal een beetje schijnheilig, zowel van betrokken Thai als van commentatoren… en vooral van de internet-community die klaarstaat om te veroordelen als een kip zonder kop. Als psychoten zonder limieten.
  Heden wil iedereen correcter, beter, moreler, juister deugdzamer etc. zijn dan zijn medemens. Neen, ik corrigeer: nu wil iedereen ‘de indruk geven’ dat hij dat is. Pure hypocrisie!
  Gelijkheid bestaat niet! Zelfs in het kwade willen mensen zich onderscheiden…

  De echtgenote was duidelijk op de hoogte, wil duidelijk een “reality docu” maken. Ze had de mobile in aanslag. Een best case voor haar. Gescoord!
  Doet me denken aan de jaren vijftig-zeventig van de vorige eeuw in België toen bedrogen echtgenote/echtgenoot met de politie om vijf uur ’s morgens bij kamer van overspel ging postvatten voor een ‘officiële’ betrapping.
  Zo konden ze eindelijk scheiden. Want onderlinge toestemming bestond nog niet… Uitlokking dus, en een legale noodzaak maar toen bleven die zaken discreet en respectvol behandeld. ’s Anderendaags stond het dorp niet in rep en roer! Het waren de zaken van het leven die overal en bij iedereen konden gebeuren.

  De Thaise mensen die ik ontmoet zeggen altijd als er zoiets is: Je mag er niet over oordelen; die persoon is meer dan dit kleine voorval… Iedere situatie is anders. Hij is een mens.
  Zijn we nog allemaal zulke internet-analfabeten dat we dat niet beseffen. Vooropgezette spelletjes waar we met open ogen in trappen op het wijde web. Doordachte enscèneringen (daarom niet dat ‘alle’ deelnemers eraan wilden meespelen, zoals het gefopte meisje…).

  De mens is iets raars, zei mijn grootvader altijd.

  daarbij iedere situatie is anders

 6. Dick zegt op

  waar hebben we het over. Overspel is al zo oud alsdat er verhoudingen zijn en zal altijd blijven. Niet leuk voor de bedrogen partij maar laten we vooral niet oordelen en de moraal ridder uithangen. Volgens de bijbel is “begeren” ook al overspel, dus ………………leef en laat leven


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website