(Tao-cosmic / Shutterstock.com)

Net zo min als in ons eigen land zijn uitvaarten in Thailand van overleden mensen amusante gebeurtenissen. De crematieplechtigheden, die ik zelf heb bijgewoond, waren nogal saai met soms enkele prevelende monniken en een enkele keer een toespraakje van een familielid of kennis.

Hoe anders ging het in Suphanburi? Daar werd de crematieplechtigheid een vrolijke boel toen de wens van de overledene werd vervuld door een optreden van coyote danseressen.

Vrienden van het verkeersslachtoffer Kritsana Wongkasem zeiden, dat de man graag vrouwen, en dan graag sexy danseressen, om zich heen had. Hij had al eens de wens uitgesproken, dat hij het prettig zou vinden als zijn crematie zou worden opgevrolijkt door een show van coyote danseressen.

De moeder van het slachtoffer was dankbaar voor het feit, dat haar zoon vrienden had, die alles zouden willen doen om het slachtoffer gelukkig te maken bij zijn afscheid.

Hier onder een video van coyote danseresjes, dat overigens niet op bovengenoemde plechtigheid is opgenomen.

Bron: www.nationthailand.com/news/30397037

https://youtu.be/MSQs9QIczC0

1 reactie op “Coyote danseressen vrolijken een crematieplechtigheid op in Suphanburi”

  1. Ton zegt op

    hieronder de link naar de betreffende uitvaart
    https://www.youtube.com/watch?v=Eelno8X-Kbc&feature=youtu.be&t=54


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website