Twee buitenlandse uitwisselingsstudenten zijn beboet voor openbare dronkenschap en onzedelijk gedrag op Koh Phi Phi.

De twee studenten, die op een universiteit in Chiang Mai studeren, zijn gefilmd tijdens orale seks op Phi Phi. De Amerikaanse vrouw (21) en de Ierse man (24) kregen een boete van 2.000 baht en verontschuldigden zich voor hun gedrag.

Het paar was tijdens het incident op 18 juli duidelijk onder invloed van alcohol. Een boze Thaise local sprak de twee aan op hun gedrag. Nadat het filmpje op Youtube werd geplaatst heeft de politie de twee opgespoord.

Op sociale media voor expats zijn de reacties niet mals, sommigen vinden dat de twee gevangenisstraf moeten krijgen of op zijn minst gedeporteerd moeten worden. Andere vinden dat onzin en noemen de Thai hypocriet.

Wat is jouw mening?

Video: Buitenlandse studenten beboet voor seks in het openbaar in Thailand

Bekijk hier de video (alleen voor volwassenen):

No votes yet.
Please wait...

15 reacties op “Buitenlandse studenten beboet voor seks in het openbaar (video)”

 1. Fransamsterdam zegt op

  Misschien het hele studentenuitwisselingsprogramma eens tegen het licht houden?

  • Arkom zegt op

   Onder het mom van studentenuitwisseling gebeurt veel, dat het daglicht niet per se hoeft gezien te hebben … Van gesjoemel met beurzen en certificaten of diploma’s, tot de exacte betekenis van studentenwissel al weze het dan op Kho Phi-Phi of een andere eiland.
   Verder staat er een boete op openbare zedenschennis, dus het mag niet. Of dat preuts is? Staat er buiten; het mag niet, hou je aan de regels?

 2. Bert Schimmel zegt op

  Waarom moet ik als Nederlander een mening hebben over de wetten, normen en waarden van een ander land? Als je hier woont heb je die te respecteren, wil je, of kan je dat niet, dan ga je maar ergens anders wonen. Je kan er toch niets aan veranderen.
  PS,
  Tijden die zwarte Pieten discussie riep bijna heel Nederland in koor: Waar bemoeien die buitenlanders zich mee, het zijn onze normen en waarden.

 3. frans zegt op

  Laten we eerlijk zijn, dit gedrag hoort niet thuis in een land waar je te gast bent; en zeker niet in het openbaar. Ze zijn er m.i. met een fooitje vanaf gekomen. Deze studenten kunnen beter hun energie steken in studeren, daar zijn ze voor gekomen.

 4. Khun Peter zegt op

  Vreemde manier van kennisoverdracht onder studenten.

  • Khun Peter zegt op

   Dit vinden Thai dan wel weer grappig…. http://bangkok.coconuts.co/2016/07/25/super-cute-horndog-dry-humps-woman-7-eleven-video

 5. jowe zegt op

  ” Nadat het filmpje op Youtube werd geplaatst heeft de politie de twee opgespoord.”

  Kan me vaag iets herinneren dat de Thaise politie laatst iemand wilde vervolgen die een mishandeling op social media had geplaatst.

  Iets op Phuket…. Iets met Thailand in het verkeerde daglicht zetten op social media…

  m.vr.gr

 6. Pat zegt op

  Het hoort inderdaad niet om dit te doen in de onmiddellijke omgeving van andere mensen, daarover kan geen discussie zijn. Gelijk in welke land trouwens!

  Anderzijds zijn we allemaal wel in staat om zo’n stoute dingen te doen en dat hebben deze jongelui ook wel door als ze aangesproken worden door die Thaise meneer.

  Ze stoppen meteen, ze verontschuldigen zich meteen, ze zijn totaal niet agressief, enz…, dus om hierover nu zo’n grote scene te maken en de politie in te schakelen gaat mij veel te ver.

  Trouwens het taalgebruik van die Thaise meneer is ook niet zo beschaafd, dus begin bij jezelf zou ik zeggen.

  En tot slot beweren dat dit tegen de normen van Thailand ingaat is nogal hypocriet, in een land waar meisjes pingpong balletjes uit hun vagina laten komen of er muizen in steken…!

  Komaan zeg!!

 7. Martien zegt op

  Hallo Pat,
  Las net jouw reactie: maar…. als er een muis in hun vagina terecht komt….is het wel een slechte poes!
  Gr. Martien

 8. fred zegt op

  Mensen blijken tegenwoordig meer gechoqueerd te zijn van vrijende koppels dan van een koppel dat mekaar te lijf gaat…..als ze dat zien lopen ze gewoon door en zeggen ze daar moei ik me niet mee…

 9. Henk zegt op

  Moderator: Uw reactie moet over het onderwerp en over Thailand gaan.

 10. Ron zegt op

  Of hoe je van de ene dag op de andere wereldberoemd bent !

  • staf zegt op

   Inderdaad Fred daar is de “deftige” bevolking met hun hoogstaande moraal zeker door gechoqueerd. Geef hen maar stuk geschoten mensen, liefst vrouwen en kinderen, vechtende mensen !!! Dat is iets om zeker niet over verontwaardigd te zijn of om tegen te reageren, en het kan voor sommigen nog heel veel geld opbrengen ook. Leve de hypocrisie. Staf.

 11. Jos zegt op

  Somige hebben er gewoon plezier in alles met hun gsm te filmen. Je doet dat beter niet de dag van vandaag. Taal gebruik van die Thai is ook niet om over te spreken, dat verdiend ook een vermaning. Vroeger was het het land van de glimlach dat is het al lang niet meer in de steden. Geen sex in openbaar de gsm filmer ligt op de loer!

 12. SOMMEIL zegt op

  Thailand is baas in eigen land, ook wat zijn normen en ethiek betreft.
  Wil je niet dat de politie achter je aan komt na een vrijpartij op strand , klaarlichte zonnige dag, met kinderen en andere strandgasten … kom gerust naar Blankenberge. YouTube inclusief.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website