Zoals al enkele jaren het geval is, vond op 6 november jl. weer de Miss International Queen plaats in Tiffany’s, Pattaya. Een wedstrijd die aangekondigd wordt als ’s werelds grootste transgender verkiezing.

Trixie Maristela uit de Filipijnen werd dit jaar gekroond tot Miss International Queen 2015. De 29-jarige versloeg 26 andere concurrenten voor de felbegeerde kroon. De tweede en derde plaats waren voor deelnemers uit Brazilië en Thailand.

Of zij de terechte winnaar was, kun u zelf beoordelen, want alle finalisten worden in een video aan u voorgesteld, zie: www.missinternationalqueen.com

Mijn keus zou zijn nummer 8 Sopida uit Thailand, die met haar video indruk maakt.

De meeste deelnemers komen uit Aziatische landen, Nederland is niet vertegenwoordigd, maar België geeft met de mooie Andrea van Brugghe wel acte de préséance. Zij heeft weliswaar niet de titel gewonnen, maar ter ere en glorie van onze zuiderburen hieronder de videopresentatie van Andrea.

[youtube]https://youtu.be/ZcsWwVxXhak[/youtube]

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website