Toen ik zo’n 15 jaar geleden besloten had definitief in Pattaya te blijven wonen, zochten mijn Thaise vriendin en ik naar een geschikt huis. We wilden van het verblijf eerst in hotels en daarna in een condo af.

We liepen dus meerdere makelaars af, eerst buiten kijken naar foto’s, daarna een gesprek binnen in het kantoor. We hebben best enkele huizen bezocht en bekeken, maar slaagden niet om allerlei verschillende redenen.

Town & Country Property

De laatste in de rij van makelaars was Town & Country Property, toen nog met een kantoor in Thepprasit Road. Tot mijn niet geringe verbazing werden we te woord gestaan door een Nederlander, Cees Cuijpers. Het contact klikte meteen, het gesprek verliep in een prettige sfeer en ik had direct alle vertrouwen in hem om ons zo goed en eerlijk mogelijk te vertellen wat de mogelijkheden waren.

Geslaagd

Ons werd een drietal huizen getoond, waarvan we er één kozen als meest geschikt. De administratieve zaken werden keurig door Town & Country afgehandeld en we trokken er kort daarna in. Ik kan mij herinneren, dat een medewerkster van Town & Country Property een paar maanden later nog een keer op bezoek is geweest om te zien en horen of alles in orde was, maar daarna hebben we nooit meer contact gehad. Nu, 15 jaar later dus, wonen we nog altijd tot volle tevredenheid in hetzelfde huis en hebben ook zeker geen plannen om te gaan verhuizen.

Cees Cuijpers

De naam van Cees Cuijpers was ik, eerlijk gezegd, al lang vergeten, totdat ik op de website van Pattaya Trader een uitvoerig interview met hem las. Hij vertelt daarin hoe hij in Thailand is terechtgekomen en hoe hij van restauranteigenaar en hoe hij zich daarna in de branche van onroerend goed heeft ontwikkeld. Het is een leuk en interessant verhaal, dat u zelf in het Engels kunt lezen op: www.pattayatrader.com/

De website van Town & Country Property

Als de ideeën van Cees Cuijpers, zoals hij die in het interview ventileert, u aanspreken en u mogelijk op zoek bent naar een goed bureau om uw wensen voor een woning te verwezenlijken, kijk dan eens op de website: www.towncountryproperty.com

Van harte aanbevolen!

1 reactie op “Uitgelicht: Town & Country Property Jomtien/Pattaya”

  1. Jacques zegt op

    Ik had mijn huis ook bijna 14 jaar geleden gekocht en nog steeds met volle tevredenheid. Rechtstreeks bij een Thaise eigenaar. Wel van tevoren terdege laten voorlichten en met de nodige bezichtigingen. Het ging om een flink bedrag, dus niet over een nacht ijs gegaan. Zeker met de thans gevraagde prijzen voor de nieuwbouw en de steeds kleinere kavels, niet aantrekkelijk meer om nu nog te kopen op die huidige basis wat mij betreft. Maar voor velen geldt in deze “een goed voorbeeld doet goed volgen”. Er gaat niets boven en betrouwbare en ter zake deskundige adviseur en nog Nederlander ook. Dus voor diegene die zoekende zijn, doe er uw voordeel mee.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website