Over de activiteiten van MKB Thailand heeft u regelmatig postings op dit blog kunnen lezen. MKB Thailand helpt vanuit Bangkok al zeven jaar kleine en middelgrote bedrijven met adviezen en antwoorden op prangende vragen. MKB Thailand gaat nu op in de Stichting Thailand Zakelijk, dat het goede werk gewoon, maar professioneler voortzet.

Waarom Stichting Thailand Zakelijk

Voornaamste reden om van MKB Thailand (dat als stichting in Thailand geen juridische status heeft) een Nederlandse stichting te maken is om ondernemers eerder van dienst te kunnen zijn. Toekomstige ondernemers moeten niet pas in Thailand, maar al in Nederland geholpen worden met adviezen, het liefst op het moment dat men nog met de plannen bezig is. Te vaak wordt er al nodeloos geld uitgegeven voordat mensen naar Thailand komen.

Wat doet de Stichting Thailand Zakelijk

De Stichting Thailand Zakelijk helpt Nederlandse ondernemers die in Thailand zaken doen of willen gaan doen. In de stichting hebben zich zo’n 70 Nederlandse ondernemers verenigd die in Thailand dagelijks actief onderdeel zijn van het zakenleven. Zij zijn bereid hun kennis, ervaringen en contacten te delen met nieuwe ondernemers. Dat is kostbare informatie die u niet bij banken of de overheid in Nederland vindt…

Wat wilt u weten

De Stichting Thailand Zakelijk (STZ) zegt het zo:

“Wij zijn geen logge papierwinkel, wij adviseren en helpen snel en direct. De lijnen zijn kort, contact met ondernemers in Thailand is snel gelegd. Op alle mogelijke manieren staan we u bij met contacten en hulp in Thailand en Nederland. We zoeken de juiste mensen voor u, we adviseren en helpen u zo lang als u denkt dat nodig is. We begrijpen dat uw plan uniek is. Onze adviezen zijn dus helemaal op u gericht, toegespitst op uw idee en uw situatie. Het maakt niet uit of u al zaken doet of aan de eerste plannen werkt, voor ons is geen vraag te veel. Informeer u goed, leer van de ervaringen van anderen, gebruik hun knowhow.”

Tenslotte

Ga voor meer informatie naar de nieuwe, prachtig uitgevoerde website www.thailandzakelijk.com, waar u ook kunt lezen hoe u zich eventueel kunt aanmelden.

No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website