Over Martien Vlemmix, de flamboyante Brabantse zakenman, in zijn functie als directeur van Mascotte Thailand hebben we al eerder een artikel geplaatst, dat u nog een kunt lezen op www.thailandblog.nl/ondernemers-bedrijven/.

Vandaag maakte hij bekend, dat hij een grote overeenkomst heeft gesloten met de Thai Tobacco Monopoly. Hij geeft zelf een uitgebreide verklaring op zijn Facebook pagina:

“TROTS……We hebben het niet voor niets gedaan!
Nu ongeveer 10 jaar actief met de import van MASCOTTE producten vanuit Nederland naar Thailand.
Het was en is zeker niet makkelijk, net als met bijna alle zaken die je in Thailand doet.
Het ging al niet slecht, maar vanaf vandaag kunnen we de grootste op dit gebied tot onze klanten gaan rekenen. De eerste startorder is vandaag afgeleverd…..en betaald.

TTM (Thai Tobacco Monopoly) zegt veel mensen niets maar er werken totaal 3500 man en veel groter zijn ze er niet in Thailand. Het is een onderdeel van de Thaise regering. Alle sigaretten die waar dan ook te koop zijn in Thailand worden via hun aangeleverd. Vanaf de kleinste pappa en mamma winkeltjes t/m de grootste winkelketens en groothandelaren.
Na zorgvuldig onderzoek heeft Thai Tobacco Monopoly besloten om ook onze MASCOTTE producten aan te gaan bieden aan hun duizenden en duizenden klanten. Ze kunnen zich geen slechte naam permitteren en kozen daarom voor de beste.
Samen met de shag die ze nu voor het eerst gaan verkopen sinds hun oprichting in 1939 bieden ze onze injectors, filterhulzen en vloei aan zodat mensen zelf aan de slag kunnen.

In navolging van Europa en vele andere landen ter wereld zal MYO (Make Your Own) en RYO (Roll your own) hier een flink deel gaan vervangen van het kant en klare product.

We hopen in deze ontwikkeling mee te kunnen gaan door alleen maar het beste ter wereld op dit gebied te leveren. Wij…dat zijn voornamelijk mijn vrouw en het Thaise personeel wat zich inzet …want als het alleen aan mij zou liggen….

MASCOTTE uit Nederland, Eindhoven…Weer een voorbeeld waarin een klein land groot kan zijn”.
Het is een prachtige overeenkomst voor iemand, die verdient succes te hebben.

Wij wensen Martien Vlemmix en zijn team alle goeds toe om van deze deal een groot succes te maken.

No votes yet.
Please wait...

5 reacties op “Mascotte sluit overeenkomst met Thai Tobacco Monopoly”

 1. Cornelis zegt op

  Zit er nog toekomst in het roken, dan? Wereldwijd wordt er toch van alles aan gedaan om het roken terug te dringen?

  • Leo Th. zegt op

   Helaas wel. Het aantal landen in Europa en Noord Amerika dat het roken wil terug dringen neemt toe maar de tabaksindustrie ziet volop toekomst in Azië en in het bijzonder Afrika. Overigens, volgens Jellinek heeft 17,9 % van de Nederlandse scholieren van 17/18 jaar de afgelopen maand geblowd, bijna 1 op de 5. Clubbezoekers vanaf 24 jaar zelfs 48% de afgelopen maand. Gebruiken allemaal vloeitjes. In Thailand kunnen toeristen die blowen flink bestraft worden, soms worden zij zelfs aangegeven door degenen bij wie zij hun wiet hebben gekocht. Corrupte agenten bieden betrapte gebruikers een afkoopsom aan om vervolging te voorkomen en de dealer deelt daarin mee.

 2. peter zegt op

  OK dan eindelijk is er vloe in Thailand, maar als er geen tabak is? Weet dat de Thai zelf tabak heeft, echter nog niet gezien. En andere tabak, zoals bv drum, lucky strike, niet gezien.

  Cornelis, men mag dan zg het roken proberen terug te dwingen, echter dit is voor ELKE regering een gigantische inkomstenbron. Thaise regering heeft geloof ik nog meer winst dan de Nederlandse.

  ELKE regering maakt tegenwoordig veel winst op af te schaffen produkten. Gas moeten we vanaf, dus gaat de btw omhoog, benzine moeten we vanaf dus btw omhoog. Te veel mensen ziek , dus premies en eigen bijdragen omhoog. Het zal een regering een worst zijn zolang je hun maar betaald.
  Voedsel zat in 6% btw is nu naar 9% verhoogd, vlees zal waarschijnlijk nog verder stijgen, omdat we daar ook vanaf moeten, te veel methaan in atmosfeer. De rijken merken er niet zoveel van, echter het gewone klootjes volk wel.

  De tabak zoals ik zei, reuze winstgevend !!

  • Johnny BG zegt op

   Geen vloei en tabak in Thailand en niet gezien? Wat is dat nou voor, hoe zal ik het netjes zeggen, opmerking? Ga voor een leermoment even navraag doen bij een buurtwinkel ipv 7/11 bv.

   Beiden worden in grote hoeveelheden in Thailand geproduceerd voor degene die een pakje sigaretten te duur vinden.

 3. Johnny BG zegt op

  Knap werk Martien en hier dus wederom een voorbeeld dat iedereen met een idee iets kan bereiken als je maar doorzet.
  Zelfs de gewone Thai hadden het ook kunnen doen maar hebben weer eens de boot gemist.

  Ben benieuwd welke excuses de reaguurders nu weer hebben dat de zaken alleen door de elite beheerst wordt.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website