Nu er enig licht in de duisternis van de reisbeperkingen naar Thailand zichtbaar is, zag ik enkele berichtjes op Facebook van mensen, die alweer voorzichtig een reis aan het plannen zijn naar hun favoriete Thailand. Wel belangrijk dus, dat hotels, resorts en guesthouses zich weer bekend maken om nieuwe toeristen hun accommodatie aan te bieden.

Dat moeten ook Marcel en Koen gedacht hebben. Deze twee ondernemers uit Eindhoven namen in juni 2019 het Guesthouse Liam’s Suan Dok Mai (Liam’s bloementuin) over, dat sinds 2008 bestaat. De coronacrisis moet ook voor hen een grote klap geweest zijn, maar kennelijk leggen zij zich er niet bij neer. Afgelopen week plaatsten zij het volgende bericht op Facebook:

“Beste allemaal,

Wij zijn Koen en Marcel wij baten Guesthouse Liam’s Suan Dok Mai uit in Chiang Mai, T.Faham, een 5 kilometer van het centrum. We beschikken over 9 kamers. Wij bieden enkele kamers nu ook aan voor lange termijn. Prijzen variëren van 8.000 thb tot 10.500 thb per maand, zonder ontbijt. Kamers voorzien van airco, sanitair microgolf etc. Een rustige guesthouse met zwembad (het is open) gelegen in een mooie tuin. Kom gerust eens langs om een kijkje te nemen. Meer dan welkom.

VANAF 1 JUNI IS OOK EEN KAMER VRIJ MET EEN PRIVATE KEUKEN. INCL ELECTRICITY, INTERNET ECT, 13.000 thb per maand.

Tevens een (honest) bar en restaurant aanwezig. Ontbijt optioneel 100 thb p.p.

Met vriendelijke groeten,

Marcel and Koen

+66 63 29 1724 Whatssappen kan ook”

Kijk voor een uitvoerige beschrijving met foto’s en video op de prachtig uitgevoerde website www.liamsuandokmai.com

Tenslotte

Thailandblog stelt andere Belgische en Nederlandse eigenaars van een hotel, resort of guesthouse in Thailand ook in de gelegenheid om zich voor te stellen. Stuur dan een bericht naar de redactie, compleet met omschrijving, foto’s, locatie, website, FB-pagina en andere contactgegevens.

No votes yet.
Please wait...

5 reacties op “Guesthouse Liam’s Suan Dok Mai in Chiang Mai”

 1. Mark zegt op

  Succes Marcel en Koen…..

  Met de Brabantse gastvrijheid die jullie geven en goede service zal dit zeker goed komen.
  Succes mannen…

  Liefs mark

 2. Leny Peeters zegt op

  Een zeer fijn Guesthouse, was er al eens bij de vorige eigenaresse. Veel succes Marcel en Koen, groetjes Leny Peeters

 3. Frank zegt op

  Afgelopen december met drie personen bij Liam Suan Dok een week doorgebracht. Heerlijke dagen waren dat. Zeer gastvrij, niet alleen Marcel en Koen maar ook hun personeel. Geregeld een heerlijke verfrissing aangeboden gekregen bij het zwembad. Bij Liam Suan Dok weten ze wat gastvrijheid inhoudt.

  Kamers en restaurant zijn heel netjes en goed ingericht. Tevens staan Marcel en Koen altijd klaar om het de gasten naar de zin te maken, is het niet culinair dan wel om diverse tips te geven voor ontdekkingstochten in de directe of verre omgeving.

  Het Guesthouse is prettig rustig gelegen maar wel dichtbij de winkeltjes voor eerste levensbehoeften. Tevens een aantal restaurantjes die goed bereikbaar zijn met de (gratis) ter beschikking staande fietsen. Het centrum van Chiang Mai is goed bereikbaar is het niet met eigen vervoer dan wel lokaal of via Marcel en Koen.
  Echt een aanrader.

 4. Marjo zegt op

  Wat een geweldig Guesthouse is dit ! We hebben er gezeten tijdens de wereldwijde lockdown en kunnen vertellen dat gastvrijheid hier met Hoofdletters staat geschreven ! Niets is Marcel en Koen teveel…We zijn geholpen met het verlengen van ons visum, ze zijn meegegaan ter assistentie bij een ziekenhuisbezoek en met het contact met de Ambassade en BBB…. Wat betreft het guesthouse ; Er is een prachtige tuin met een gezellig zwembad, een goed restaurant en een kleine frietzaak !!! Je kunt er gebruik maken van [ nieuwe ] fietsen , er is hulp met het maken van uitstapjes en er is altijd tijd voor een grapje en een lach ! De kamers zijn schoon en voorzien van alle gemakken .Het personeel is professioneel , maar geven je toch een heel huiselijk gevoel . Kortom ;Een AANRADER !!!
  Marcel en Koen , nogmaals bedankt voor alles !!! Wij komen terug !!

 5. Alex zegt op

  Beste Marcel en Koen,

  Goed idee om jullie guesthouse in the picture te zetten. Ik zou jullie, als ex-collega van Marcel, bezoeken deze zomer maar door de Corona crisis stellen we het een jaartje uit.
  Ik wens jullie in ieder geval veel succes en sterkte de komende tijd maar als ik het zo inschat slagen jullie daar met vlag en wimpel in en zie ik jullie hopelijk in 2021.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website