Eén van de nieuwere leden van Stichting Thailand Zakelijk is de firma Geonoise, dat we graag even aan u voorstellen. Geonoise verkoopt wel een heel speciaal product, namelijk….stilte!

“Wij bij Geonoise proberen het allemaal een beetje stiller te maken met akoestisch adviezen, geluidmeters, software en hoogwaardige geluidsisolatie en ontdreunings producten”, zegt de oprichter en eigenaar van Geonoise, Michel Rosmolen

Geschiedenis

Geonoise Thailand is opgericht in 2002 in Udon Thani als een akoestisch adviesbureau, maar de eerste 3 jaar waren er geen (nul!) klanten! De markt in Thailand was er gewoonweg nog niet rijp voor. Van lieverlee begon Geonoise ook instrumenten te verkopen, instrumenten die geluid analyseren alsook software, dat geluid kan analyseren en voorspellen.

Heden

Nu na 17 jaar heeft Geonoise kantoren in Bangkok, Kuala Lumpur, Singapore, Jakarta, Ho Chi Minh, Yangon, Hong Kong, Bangalore en Dhaka.

Het gaat bij Geonoiser allemaal om geluid en trillingen en vooral het beperken hiervan. Geonoise neemt tegenwoordig turnkey projecten aan, enkele voorbeelden zijn: het bouwen van een akoestische ‘dode kamer’, opzetten van een geluidslaboratorium, geluidsisolatie in de automobielindustrie, bestrijding van geluidshinder in huizen. condo’s, appartementen, kantoren, etc.

Bewustzijn

Een van de taken die Michel Rosmolen op zich heeft genomen sinds de opening in 2002 is het creëren van bewustzijn in Zuidoost-Azië over de gevaren van blootstelling aan (te) hoge geluids- en trillingsniveaus. Michel zegt: “Geluidsoverlast is veel meer dan alleen hinderlijk! Overal (speciaal hier in Zuidoost-Azië) is het zeer lawaaierig en is er een schrijnend gebrek aan wetgeving en, als die er al is, handhaving! Wij bij Geonoise proberen het allemaal een beetje stiller te maken met akoestisch adviezen, geluidmeters, software en hoogwaardige geluidsisolatie en ontdreuningsproducten”

Tenslotte

Voor eventuele vragen kunt u rechtstreeks met Michel in contact treden via [email protected] of via hun website www.geonoise.com. U kunt ook wachten tot de eerstvolgende borrelavond van Stichting Thailand Zakelijk, waar Michel ongetwijfeld aanwezig zal zijn.

Bron: Facebook van Stichting Thailand Zakelijk

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website