Premier Yingluck Shinawatra is bezorgd over de situatie bij Don Mueang en Lak Si. Door een breuk in de dijk kon het water uit de Klong Prapa het gebied bij Don Mueang en Lak Si overstromen.

De minister-president verzekerd dat het leidingwater nog steeds veilig is. Het water in Klong Prapa wordt gebruikt om leidingwater te produceren. Yingluck ontkende het gerucht dat door de overstroming, het Relief Operations Centre (Froc) zal worden verplaatst naar de oostelijke provincie Chonburi. Het crisiscentrum is nu gevestigd op de luchthaven Don Mueang en is getroffen door de overstromingen.

Het waterniveau in Klong Prapa is vandaag licht gedaald. Het peil van het vloedwater op Chaengwattana Road is gezakt, maar het getroffen gebied heeft zich uitgebreid tot Mongkutwattana Hospital. Songprapa Road in Don Mueang is nog overstroomd.


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

1 reactie op “Yingluck bezorgd over overstromingen bij Don Mueang – Lak Si”

  1. nok zegt op

    The Avenue Chaengwatthana daar staat een halve meter water op de weg dus de kans is groot dat ze het daar niet droog houden. De mall Central Chaeng watthana heeft een grote kelderverdieping, ik hoop voor ze dat die droog blijft.

    Foodland Laksi ligt ook niet echt hoog boven de weg, dus ik vrees het ergste.

    De waterzuivering staat ook onder water maar schijnt nog te werken.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website