In Bangkok Post staat wederom een incident met de aanleg van de nieuwe metrolijnen in de hoofdstad, ditmaal bij de bouw van de verlengde Green Line. Eerder werd de aanleg van de Red Line (Bang Sue-Rangsit) stilgelegd nadat drie arbeiders om het leven kwamen, toen een stalen steunconstructie naar beneden viel.

Bij het lossen van een grote balk raakt een kraanwagen uit balans en viel om. Er zijn geen meldingen van doden of gewonden. De Green Line wordt op twee plaatsen uitgebreid. Het incident gebeurde bij het hoofdkwartier van de luchtmacht.


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

4 reacties op “Weer incident bij aanleg metrolijn: Kraanwagen valt om”

 1. piet zegt op

  Veel te zware kraan voor deze wagen, wat een gekken

 2. Somchai zegt op

  Dat het een veel te zware kraan voor deze wagen zou zijn is compleet onzin. Het is vaak het ondeskundige gebruik van deze zware machines door de mens. Dit soort ongevallen gebeurt niet alleen maar in Thailand, ook in Nederland en de rest van de wereld kieperen ze regelmatig omver.

 3. rori zegt op

  Kunt U mij de specificaties van de kraan dan even doorgeven aub? Waar het op lijkt is dat een uitstaander is afgebroken of dat de last hoek is overschreden??
  Kan zo van alles roepen zonder de feiten te kennen.
  Denk hierbij aan Alphen aan de Rijn.

  Eh het instorten van een NIEUWE parkeergarage welke nog niet eens in gebruik was in Eindhoven.

  Waar gewerkt word vallen spaanders. Waar niet gewerkt word gebeurt dus ook niets.

 4. Arjan zegt op

  Stond de kraan wel goed afgestempeld en was de ondergrond wel stevig genoeg of gebruikte de machinist het wel bekende elastiekje om de beveiliging te overbruggen?
  Vragen genoeg


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website