Een 25-jarige vrouw uit Oezbekistan is gisterochtend van een condo in Yannawa (Bangkok) gesprongen. De politie vond het lichaam op de entresol van de tweede verdieping. Op de veertiende verdieping vond de politie een portemonnee en een paar schoenen.

De vrouw was rond 05.00 uur voor het laatst gezien nadat ze een kennis iemand op de tiende verdieping had bezocht. Ze had vermoedelijk gedronken. Omdat sporen van een schermutseling ontbraken op de dertiende verdieping vermoedt de politie dat het om zelfdoding gaat. De kennis wordt ondervraagd.

Bron: Bangkok Post


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

4 reacties op “Vrouw (25) uit Oezbekistan springt van condo in Bangkok”

 1. harry zegt op

  De zoveelste wat volgens de politie eerst een ticket naar Thailand koopt om zich daar zelf van het leven te beroven…..En vrijwel altijd van een balkon…

 2. Jacques zegt op

  Niets is wat het lijkt en hier zit ook weer een verhaal achter, welke nader onderzoek verdient. Hopelijk komt men achter de toedracht (zelfdoding of moord) en kan de familie vollediger ingelicht worden en dit leed beter verwerken.

 3. TheoB zegt op

  Hoe hoog was de balustrade van dit balkon?
  Ik kan me voorstellen dat Thaise balustrades lager zijn dan bv. de West-Europese, omdat Thai gemiddeld kleiner zijn.
  Het zwaartepunt van een persoon in ruststand ligt ongeveer ter hoogte van de navel.
  Als iemand gewend is aan een hogere balustrade en niet vast ter been (gladde vloer, beschonken, etc.) is een inschattingsfout snel gemaakt.

 4. Gerard zegt op

  Portemonnee en schoenen op de 14e verdieping en dan op de 13e verdieping naar sporen zoeken
  en niets vinden ?????


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website