Nieuwe protesten van de UDD komende zaterdag

De UDD heeft vandaag laten weten niet meer in gesprek te willen met de Thaise regering.

Het voorgestelde compromis om voor het einde van het jaar verkiezingen uit te schrijven is niet acceptabel voor de Redshirts.

“Wij houden vast aan onze eis aan de regering, om binnen 15 dagen het besluit kenbaar te maken dat het parlement ontbonden word”. “De protesten zullen worden geïntensiveerd, om de druk op de regering op te voeren, maar we blijven vreedzaam protesteren”, aldus Jatuporn van de UDD.

Premier Abhisit liet weten teleurgesteld te zijn in het stuklopen van de onderhandelingen; “Het is jammer dat de UDD het aanbod van de regering verworpen heeft en men niet meer verder wenst te praten. De Thaise regering is nog steeds bereid om te onderhandelen,” zo liet de heer Abhisit weten.

De redshirts hebben voor komende zaterdag weer een grote protestactie aangekondigd. Details over de inhoud van de acties zijn niet bekendgemaakt.

.

No votes yet.
Please wait...

1 reactie op “Standpunten tussen de Thaise regering en de UDD verharden”

  1. Thaksin is a bad leader,he divides his own country instead of uniting it.
    keep him out!

    Ron


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website