Een echtpaar had geboekt in een niet met name genoemd hotel in Soi Buakhow en bij het betreden van de kamer vonden zij er een onaangename geur hangen. Zij verzochten het personeel met een luchtverfrisser de stank weg te nemen en zo geschiedde.

Nadat zij de volgende morgen uitgecheckt hadden kregen beiden de schok van hun leven. Het kamermeisje was al begonnen met het schoonmaken van de kamer. En constateerde een grote hoeveelheid bloed rond de poten van het bed. Zij sloeg alarm en de politie vond onder het bed het levenloze lichaam van een ladyboy.

Het echtpaar vertelde de politie dat ze geen idee hadden, dat zij in een bed geslapen hadden met een lijk er onder. De politie, die het lichaam voor forensisch onderzoek naar Bangkok heeft gestuurd om de doodsoorzaak vast te stellen, denkt dat het niet-geïdentificeerde slachtoffer al ongeveer 3 dagen dood moet zijn geweest.

Men veronderstelt dat het slachtoffer een gast was van twee mannen, die de betreffende kamer eerder gebruikt hadden. Die mannen zijn via het hotelregister en CCTV-beelden geïdentificeerd, die nu als verdachten voor dit misdrijf worden aangemerkt.

Bron: Thaivisa/Sanook News

10 reacties op “Een onfrisse hotelkamer in Soi Buakhow, Pattaya”

 1. Pat zegt op

  Dit is echt luguber!

  Als je zoiets hebt meegemaakt, dan controleer je vanaf dan in elke hotelkamer de onderkant van je bed denk ik.

 2. Mark zegt op

  Dat heb je met die aerosolletjes “luchtverfrisser”. 🙂

  Dit voorval doet me denken aan de grap van een man die de slaap kon vatten omdat hij waanbeelden had over iemand die onder het zijn bed lag. Een wrak werd hij van die slapeloosheid.
  Op consult bij een psychiater verneemt hij dat dit een lastig behandelbare aandoening is. Het vergt een langdurige therapie met vele sessies 80 euro per stuk.
  Een tijdje later komt de psychiater de man fris als een hoentje terug tegen en vraagt waarom hij de sessies niet opgestart heeft. De man antwoordt dat het niet meer nodig was omdat de plaatselijke cafébaas hem genezen heeft voor 20 euro.
  De psychiater is reuze benieuwd en vraagt wat die cafébaas dan wel gedaan heeft. De man zegt dat hij op advies van de cafébaas de poten vanonder zijn bed gezaagd heeft …

  • l.lagemaat zegt op

   Een variant daarop is het volgende:

   Psychiater: “Uw probleem zit tussen de oren!

   Patiënt: “Wat moet ik doen, wat adviseert u mij?

   Psychiater: ” Uw oren laten amputeren!!!”

 3. Aad zegt op

  Ik vind het een vreemd verhaal
  Je check in s,avonds neem je een ladyboy mee naar je kamer
  Moet zij niet haar id kaart achter laten ??
  Een dag later check je uit in dit geval 2 mannen
  Niemand bij de receptie vraag waar is de ladyboy ?
  De politie denkt dat het niet-geïdentificeerde slachtoffer al ongeveer 3 dagen dood moet zijn geweest.
  Terwijl ik vanmorgen werd gebeld door een vriendin van mij ze werk in de zelfde bar als waar de ladyboy werkte en ze vertelde het verhaal van de moord aan mij
  Al die meiden zijn nu als de dood om te gaan werken

  • Janinne zegt op

   Zo vreemd vind ik dat Aad, ze nemen het niet zo nauw wat je meeneemt naar je hotel kamer

  • Gringo zegt op

   Weet je ook de naam van het hotel?

   • RonnyLatPhrao zegt op

    Dacht ergens Little Court in Soi Bukhaow gelezen te hebben. Of dit juist is ?

    • Dennis zegt op

     Volgens Pattaya One inderdaad Little Court Condos waar de beide daders een kamer gehuurd hadden. Een zoektochtje op internet leert dat het hotel min of meer een shorttime hotel is.

  • Paulusxxx zegt op

   Er zijn genoeg hotels in die buurt waar ze niets checken. Ik heb heel vaak in soi Buakow geslapen, niemand vroeg ooit naar een ID o.i.d..

   Vreemd is dat je een lijkenlucht met luchtverfrisser verdrijft, volgens mij is dat niet te harden na een paar dagen. Dat je het bloed pas na 3 dagen ziet, vers bloed stroomt sneller dan oud bloed. Dat het kamermeisje niets zag nadat die twee mannen uitgecheckt waren, want ze heef de kamer toch schoon gemaakt voor dat het echtpaar er in trok?

 4. koos zegt op

  Ze hebben de 2 jonge daders te pakken.
  https://www.stickboybangkok.com/news/teenagers-admit-murdering-pattaya-ladyboy/


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website