In het noorden van Thailand zijn minstens 20 doden gevallen nadat een bus vanavond in een ravijn was gestort. Er vielen ook 16 gewonden.

De bus kwam terug van een Krathin ceremonie in Chiang Rai en was op weg naar Chiang Mai toen de remmen weigerden en de bus in een ravijn stortte bij de Than Thong waterval op de Phayao-Wang Nua weg in het Lampang’s Wang Nua district om ongeveer 18.30 uur. Reddingswerkers vonden de bus die 30 meter naar beneden was gestort.

Dodelijke verkeersongevallen zijn schering en inslag in Thailand. Begin oktober kwamen minstens 19 mensen om bij een ongeval met een vrachtwagen in het noordoosten van het land en in juli lieten zeker 19 mensen het leven toen een bus in aanrijding kwam met een vrachtwagen en vuur vatte.


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

3 reacties op “Busongeluk Lampang: Tenminste 20 doden en vele gewonden”

  1. Farang tingtong zegt op

    Jezus wat erg het is de laatste tijd wel raak zeg, tja wat moet je hier nog voor reactie bij plaatsen, de foto’s zeggen genoeg.

  2. TinoKuis zegt op

    Ik heb deze weg, van Chiang Kham via Phayao naar Chiang Mai, heel vaak gereden en die waterval bezocht. Het is een verradelijke bochtige, en onoverzichtelijke bergweg waar ik al vele ongelukken zag. Men rijdt daar als gekken naar beneden. Er staan overal waarschuwingsborden met ‘gevaarlijke bocht’. En dan toch dit, heel erg triest.

  3. Ronny zegt op

    Inmiddels is het aantal doden opgelopen naar 26


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website