Er lopen in Thailand niet alleen Katoey zonder piemel rond. Ook menig overspelige man heeft zijn avontuurtje duur moeten bekopen.

Ze zijn zo lief en meegaand. Wie? Thaise vrouwen toch? Droom lekker verder. Het zijn zeker geen katjes om zonder handschoenen aan te pakken.

Een Thaise vrouw heeft thuis de broek aan. Ze beheert het geld en zorgt voor het gezin. Tot zover niets aan de hand.
Manlief wordt ook goed verzorgd. Mits hij niet al zijn geld en het huishoudbudget er doorheen jaagt met zijn hobby’s (zuipen, gokken en de nationale sport) is er weinig aan de hand.

De nationale sport

Die nationale sport in Thailand is vreemdgaan. Overigens wel een uiterst riskante business. Mocht zijn lieftallige echtgenote er achter komen, dan kan het slecht aflopen met de kleine Thaise pielemoos. Het lieve zorgzame vrouwtje verandert dan in een wraakzuchtig monster.

Eenmaal in een diepe slaap, dromend van zijn wilde avontuurtjes, hanteert de vrouw een vlijmscherp fileermes. Haar ultieme wraak is een feit en manlief is zijn piemeltje kwijt.

Dokter Penis

De enige die redding kan brengen is de chirurg in het ziekenhuis. Omdat er alleen nog maar ‘leven’ in te krijgen is als de piemel snel weer aangenaaid wordt, kom je niet eerst op een wachtlijst van een paar maanden. De chirurg is erg geroutineerd, het is bijna dagelijkse kost voor hem. Vakkundig zorgt hij ervoor dat het allemaal weer netjes op zijn plaats komt (zie de video). Zouden zijn collega’s hem ‘dokter Penis’ noemen?

Wat hangt daar in de lucht?

Maar je kunt als man nog meer pech hebben als ze je afgehakte piemel door de vleesmolen haalt. Of de straathonden een plezier doet met het stukje verse worst. Het meest extreme was wel een Thaise die het afgehakte lid van haar man aan een ballon vastmaakte en hem in de lucht liet verdwijnen. Humor hebben ze ook.

12 reacties op “Wat Thaise vrouwen met overspelige mannen doen (video)”

 1. Isankillah zegt op

  Moet je wel lief zijn als je erachter komt dat je man of vrouw vreemd gaat, want om het stukje nu weer te beginnen dat Thaise vrouwen zo lief en meegaand zijn, dus daar wordt dan waarschijnlijk door de mannelijke bedenker vanuit gegaan dat vreemdgaan daar ook onder zal vallen, droomt u dan vooral verder.

  De aanpak is wat radicaal maar wel effectief, en men zal dit wel na een aantal malen betrapt te zijn hebben uitgevoerd, een gewaarschuwd mens telt voor 2.

 2. PIM zegt op

  Het kan ook andersom zijn.
  Mijn buurman deed toen hij hen betrapte er 1 scheut secondenlijm tussen.

 3. Isankillah zegt op

  Dan is het geen lief en meegaande Nederlandse man.

 4. P.G. zegt op

  Mijn tyrac doet zoiets niet, daar is ze te lief voor…denk ik.

 5. johnny zegt op

  Ik heb toch iets heel anders gehoord over vreemd gaan. Ook vreemdgaan heeft zijn regels, je kunt diverse gig’s hebben, doch niemand mag het weten. Immers zo heeft niemand gezichtsverslies. De vrouwen mogen absoluut geen gig erop nahouden en dus zal een man nooit aanpappen met een getrouwde vrouw. Denk erom dat je wel getrouwd moet zijn, zonder een huwelijk is een relatie niet serieus voor de Thai. Een mianoi kan dus ook, doch die kosten geld en niet iedere Thaise vrouw accepteerd dit. Let wel, je mag geen geld spenderen aan je gig. Je vrouw staat altijd op de eerste plaats. Heb je een sterke vrouw, dan zullen veel dames je afwijzen uit angst voor wraak. Oja… je vrouw zal een een ontmoeting wensen met je gig, omdat ze wil weten met wie je omgaat.

  Ik vraag me af wat je met meerdere dames zou moeten doen, immers 1 geeft al genoeg hoofdpijn. LOL

  • Nok zegt op

   Ik deel jouw visie Johnny. Ken zelf wat thai met mia nois maar begrijp niet wat die vrouwen bezielt. Ze zijn rijk, mooi, goede baan, nieuwe auto en blijven dan jaren lang de 2e vrouw van de man. Waarom gaan ze niet voor een 1e keus van een man? Doet een Louis Vuiton tas dan zo veel bij de vrouw?

   • Johnny zegt op

    Hier nog een ander commentaar van mij. Getrouwd zijn in een bepaalde positie wil men graag behouden, scheiden kost dus veel geld en ook gezichtverlies. Dus is het makkelijker om er een 2e dame op na te houden. Ik ken diverse ” belangrijke ” heren die er een ander op na houden. De dames staan te springen.

    Ik denk dat dit komt doordat er weinig tot geen aanbod van mannen is. Beter een goede 2e plaats dan een slechte 1e denk ik.

    Het kan nog bonter. Ik ken een vrouwtje die had met 4 mannen een relatie, allemaal gig’s, omdat die heren nog al belangrijk waren, hield ze de nodige financien er aan over, zoals vakanties, 3 huizen , nieuwe auto en natuurlijk goud.

    Tja….ik doe toch iets verkeerd….

 6. Chang Noi zegt op

  Mischien willen die Mia Noi’s helemaal geen Mia Lunag worden omdat ze zelf ook nog een echte liefde hebben die tevens ook teert op de kosten van de rijke man die zijn mia noi verzorgt. De echte liefde van die Mia Noi heeft natuurlijk ook een Mia Noi of is gewoon getrouwd. Of beide? Soaps!

  Voor het vreemd gaan zijn getrouwde vrouwen natuurlijk uitermate geschikt, die willen maar 1 ding “vreemd gaan” die leggen geen claims, willen niet trouwen … Heb ik natuurlijk allemaal van horen zeggen.

  Chang Noi

 7. hans zegt op

  Ken hier een duitser van 67 getrouwd met een thaise. Hij vertelde me dat veel thaise vrouwen vaak vanaf zo een 45 jaar geen behoefte meer hebben aan een vrijparty.

  Hij gaat met toestemming van zijn vrouw regelmatig naar haar nichtje.
  Heb hem getipt over kamagra, elke keer als ik hem zie bedankt ie me nog voor deze tip.

  • francky zegt op

   larie en apekool Hans.

  • cor verhoef zegt op

   Een kleine correctie lijkt me hier op zijn plaats; Wat de Duitser bedoelde was dat Thaise vrouwen vanaf 45 jaar geen zin meer hebben in een vrijpartij met HEM. Wat betreft zijn gang naar het nichtje van zijn vrouw sluit ik me aan bij francky.

 8. Ikke zegt op

  Het blijft walgelijk en misdadig of het nu een man is die een vrouw verminkt of andersom


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website