Ze zijn een opvallende verschijning in het straatbeeld, Thaise studentes. Met het schooluniform, de witte bloesjes en zwarte rokjes, zien ze er sexy uit.

In 2009 waren er zelfs twee topuniversiteiten in Thailand die vonden dat de studentes zich te sexy kleden. Er werd opgeroepen er iets aan te doen.

Volgens de Chulalongkorn en Thammasat Universiteit in Bangkok waren de rokjes van de dames vooral te strak en te kort. Ook de witte bloesjes waren aanstootgevend, te doorschijnend. De rectoren van de universiteiten waren van mening dat door de invloed van de mode die film- en tv-sterren dragen, ook de kleding van de studentes steeds sexyer is geworden. De Thammasat Universiteit vroeg zelfs de Thaise regering om in te grijpen.

Na het zien van deze video, moet je concluderen dat dit (gelukkig) niet is gebeurd.


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

5 reacties op “Thaise studentes: mooi en sexy (video)”

 1. Darko zegt op

  Vind het grote deel van deze dames erg tegenvallen. Niet mijn kop thee laten we maar zeggen…

 2. Bert zegt op

  Jammer dat de video zo snel gaat, heb nauwelijks de kans om al dat schoons goed te bekijken.

 3. Johnny zegt op

  Omdat ik wat dichter bij het vuur vuur zit, kijk ik er iet wat anders tegen aan denk ik. Er zijn bijzonder mooie meiden bij, zekers, doch als je ze wat beter leert kennen, dan worden ze toch iets minder sexy. Andersom zijn er bij dat je zou wensen dat je 20 jaar jonger was.

 4. Ron van Veen zegt op

  Van de 1028 meisjes vond ik die op foto 473 wel het knapst !!
  Wat een mirakel zeg………

 5. Peter Holland zegt op

  Dit is niet goed voor mijn bloeddruk , Ha ha !!!


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website