Nieuw Mövenpick hotel in Jomtien geopend

Door Redactie
Geplaatst in Hotels
Tags: ,
31 december 2015

In Jomtien is deze maand een nieuw hotel geopende van de Zwitserse hotelketen Mövenpick Hotels & Resorts met de naam Mövenpick Siam Hotel Pattaya.

Hoewel het hotel eigendom is van de Siam Motors Group, gaat Mövenpick het hotel managen. Het hotel ligt naast de Ocean Marina Yacht Club en op zo’n 75 minuten rijden van het Suvarnabhumi International Airport. Het resort telt 262 kamers en het is het eerste vijfsterrenhotel in Jomtien.

Phornthep Phornprapha, directeur van de Siam Motors Group, zegt dat hij ervan overtuigd is dat het hotel dankzij de uitstekende locatie veel gasten zal trekken.

Meer informatie of boeken: Mövenpick Siam Hotel Pattaya


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

3 reacties op “Nieuw Mövenpick hotel in Jomtien geopend”

 1. bob zegt op

  Kleine correctie Het hotel is gelegen in NA-Jomtien en is zeker bij normaal rijgedrag niet in 75 minuten van Suvarnabhumi International Airport te bereiken. Pattaya normaal 90 tot 120 minuten en dit hotel is nog.15 tot 20 km verder. Vanuit U-Tapao moet dit wel lukken.

 2. l.lagemaat zegt op

  Door zijn hoogte en byzondere “top” was dit een plezierige aanvulling voor oriëntatie en aanvliegroute naar het Pattaya Airpark vliegveldje.

  Dit hotel zal het van zijn kwaliteiten moeten hebben en niet van zijn “uitstekende” locatie. Daarvoor zal men een taxi naar Jomtien/Pattaya moeten nemen of evt. Bang Saray of Sattahip.

  Het naastgelegen Ocean Marina Yacht Club biedt geen vertier en is door de weeks een doodse bedoening.
  Verderop Mimosa heeft zich letterlijk uit de markt geprijsd! En na 1 keer is dit ook wel bekeken. Ook de Russen vanuit het Ambassador hotel er tegenover laten het bezoek aan Mimosa massaal afweten mede door het instorten van de roebel.
  Maar in de hotel branche keten wast de ene hand de ander, dus zal er wel bestaansrecht zijn.
  groet,
  Lodewijk

 3. Nico zegt op

  .
  Ik vindt het wel een mooi gebouw, maar of het past in de omgeving, betwijfel ik.

  Het zal beter in New York of Hongkong passen denk ik.

  Maar je, in Thailand kan dat nu eenmaal.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website