Power Nap Lounge nu ook in Bangkok

Door Gringo
Geplaatst in Gezondheid
Tags: , ,
16 juni 2018

In Bangkok is de eerste Power Nap Lounge geopend, een gelegenheid waar men even tussendoor een dutje kan doen. In deze lounge zijn 6 hangmatten beschikbaar, die u voor 190 baht per uur kunt gebruiken. De hangmatten zijn voorzien van een kussen en dekens.

Hangmat niet goed voor u? Er zijn ook 14 massagestoelen te huur, ook voor 190 baht, maar dan wel voor een half uur. U kunt alle verdere bijzonderheden zoals openingstijden en locatie lezen op www.khaosodenglish.com/life/arts/2018/06/14/sleepless-in-asoke-curl-up-at-bangkoks-1st-nap-lounge

Een dutje tussendoor?

U denkt misschien, een dutje tussendoor, wat is dat voor onzin. Maar dat ben ik niet met u eens. Ik weet uit eigen ervaring, dat een kort slaapje u kan verlossen van vermoeidheid, de stress uit uw lichaam haalt en u na dit tukje weer fris verder kunt met waarmee u bezig was.

In mijn werkzame leven vaak lange ritten per auto naar klanten gemaakt. Na het bezoek terug naar kantoor of huis vol met de gedachten nog bij het gesprek, de spanning en de ideeen voor het vervolg. Ik stopte dan af en toe gewoon op een parkeerplaats langs de autoweg, stoel achterover en even enkele minuten wegdommelen. Echt, het helpt!

Ontwikkeling

Ik ben echt niet de enige, die er zo over denkt. Power Nap Lounges zijn inmiddels in vele plaatsen over de wereld te vinden. Er zijn zelfs bedrijven, die voor het personeel een eigen power nap lounge hebben ingericht. Ook op vele vliegvelden (ook Schiphol) zijn nap lounges aanwezig, die u per uur betaalt. Nee, Thailandganger, niet voor een short-time avontuurtje, maar voor een verkwikkend slaapje!

En als u het nu nog niet gelooft, raad ik u aan deze link aan te klikken: https://www.slaapinfo.nl/weetjes/is-beste-tijd-om-dutje

No votes yet.
Please wait...

1 reactie op “Power Nap Lounge nu ook in Bangkok”

  1. Jasper zegt op

    Power naps zijn heerlijk, maar een prijs van 190 baht voor een uurtje in een hangmat vind ik echt bizar duur voor een land als Thailand. Bij elke Watt kun je heerlijk op een bankje onder ruisende bomen heerlijk koel “wegmediteren”. Laat het maar aan Thaise monniken over om de beste plekken uit te zoeken! Kun je daarna altijd nog iets in de aalmoespot stoppen.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website