Er is erg veel vraag naar tests van mensen die ongerust zijn na contact met een persoon die (mogelijk) besmet is en mensen met verkoudheidsverschijnselen.

Een antibody test is pas bruikbaar 2 – 3 weken na besmetting, de antigen test al na 5 – 7 dagen. De PCR test blijft technisch de iets betere optie maar heeft ook nadelen (alleen in ziekenhuis verkrijgbaar, uitslag duurt soms zelfs dagen, duur voor “low risk persons”).

Grote voordeel is natuurlijk dat deze test gratis is (in HH Hospital) voor “high risk persons”. En de PCR-test wordt door alle vliegmaatschappijen en consulaten geaccepteerd, de antigen test nog niet (dus patiënten moeten checken of voor hun doel de test geschikt is).

Bij de antigeen test krijgt u uitslag na 30 minuten. Bij Be Well kost deze, verkrijgbaar vanaf vrijdag 23 april, 1700 baht.

4 reacties op “Covid-19 antigeen test nu bij Be Well”

 1. Willem zegt op

  Ik vind de prijs voor deze sneltest erg hoog. Zeker als je ziet wat een sneltest in Nederland kost. 5 tests voor 30 euro. 6 euro per test. Dat is nog geen 300 baht.

  Bij de controleposten op Phuket betaald een niet Thai 500 baht las ik in Thaiger. Bij een negatief resultaat is geen quarantaine noodzakelijk bij de inreis vanaf 1 van de 17 redzone provincies.

 2. Caspar zegt op

  Zie hier 20 stuks voor 9.95 euro laat me wat opsturen naar de isaan door mijn familie!!
  https://www.benelux-medical.nl/covid-19-testen/

  • Willem zegt op

   9.95 euro per stuk

  • Marc zegt op

   Caspar, haast en spoed is zelden goed !
   De prijs is 9,95 euro per stuk, 199 euro voor 20 euro.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website