De Nederlandse ambassade biedt op donderdag 29 november a.s. de mogelijkheid om op Phuket een nieuw paspoort aan te vragen voorafgaand aan de negende Bitterballenborrel.

Indien u van deze mogelijkheid gebruik wilt maken, kunt u zich tot uiterlijk 15 november per e-mail aanmelden ([email protected]). U ontvangt dan het tijdstip van de afspraak en verdere instructies.

De Bitterballenborrel vindt plaats van 17 tot 19 uur in Eddy’s Restaurant te Kathu, Phuket en wordt georganiseerd door de Honorair Consul te Phuket, de heer Seven Smulders.

Namens de Nederlandse ambassade zullen bij de borrel aanwezig zijn de plaatsvervangend ambassadeur Thomas van Leeuwen & echtgenote Paulette,  de heren Jef Haenen en Dick Camerling, resp. hoofd, plaatsvervangend hoofd van de afdeling Consulaire en Interne Zaken.

De borrelhapjes worden gratis aangeboden. Dit is mogelijk vanwege de redelijke prijs die Eddy berekent en met behulp van een bijdrage van het Consulaat. Voor de drankjes betaalt u wel zelf, zoals steeds bij vorige borrels ook het geval is geweest.

De heer Smulders zal de Nederlanders in zijn ressort rond 20 oktober uitnodigen voor de bitterballenborrel.Wanneer u wilt deelnemen aan de borrel, wordt u vriendelijk verzocht dit uiterlijk 25 november per e-mail aan het Honorair Consulaat ([email protected]) te laten weten. Graag in uw aanmelding de namen van de aanwezigen vermelden.

Locatie: Eddy’s restaurant Vichitsongkhram Rd. 9/96 Moo 6 Mo Baan Golden Ville 3 Kathu. Telefoonnummer 0824112772.

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website