Nieuw: PattayaMeals.com

Door Gringo
Geplaatst in Eten en drinken
Tags: ,
10 augustus 2016

Gisteravond heerlijk gegeten! Kip met cashewnoten, groente en jasmijnrijst (Pad Gai Med Mamuang), een maaltijd, dat al heel lang op mijn lijstje van favoriete Thaise gerechten staat. Nou, zult u zeggen, is dat dan zo bijzonder? Ja, toch wel, het werd geleverd door een nieuwe firma, die een heel programma van gerechten aanbiedt en kant-en-klaar bij u thuis, in uw hotel of op het werk bezorgt: Pattaya Meals.

Megabreak

Drie avonden in de week zit ik in de organisatie van een poolbiljarttoernooi in Megabreak in Soi Diana. Voor het bezorgen van eten heb ik dan meerdere mogelijkheden en geloof mij, ik kreeg een beetje genoeg van al die pizza’s, burgers, en spaghetti. In Pattaya kun je ook complete maaltijden laten bezorgen, maar ik vind, dat een biefstuk na gebakken te zijn niet eerst nog een rit moet maken met een koerier. Dat komt de smaakt zeker niet ten goede. De laatste tijd hield ik het maar op simpele sandwiches en zelfs nam ik af en toe gewoon belegde boterhammen van huis mee.

Chef Pang

PattayaMeals heeft daar verandering in aangebracht. Men biedt een uitgebreid menu aan van westerse en Thaise gerechten. De oprichtster, Pang Upacheewa, heeft vele jaren ervaring als Chef kok. Zij is met deze bezorgdienst begonnen, niet alleen, omdat zij van koken houdt, maar ook omdat zij vindt, dat er in Pattaya te weinig goede maaltijden tegen aanvaardbare prijzen via de bezorgdiensten beschikbaar zijn.

Prijzen

Wat zij beweert over aanvaardbare prijzen, maakt zij volkomen waar in het menu. De meeste prijzen liggen rond de 150 Baht, soms nog lager, maar nooit meer dan 200 Baht. Bezorgen is in grote delen van Pattaya gratis en een tip voor de koerier wordt niet gestimuleerd. Bovendien is er nog een voordeel, want als u tien keer een maaltijd besteld heeft, hebt u recht op een gratis maaltijd. Voor die prijs zou u er, afhankelijk van uw situatie, wel elke dag kunnen eten!

Informatie

Kijk voor meer informatie over het menu, prijzen en andere bijzonderheden op de mooi uitgevoerde website www.pattayameals.com en let daarbij nog even op de grappig uitgevoerde “spicy scale”.

Hieronder nog een promotievideo over PattayaMeals van de Buzzin Groep:

No votes yet.
Please wait...

3 reacties op “Nieuw: PattayaMeals.com”

 1. fred zegt op

  Lekker ……en snelle levering.

 2. William zegt op

  Hoi Gringo (Bert) ,

  Bedankt voor de tip.
  Heb de website even bekeken.
  Ziet er inderdaad super uit en voor zeer betaalbare prijzen.

  Groetjes,
  William.

 3. marcello zegt op

  ziet er lekker uit, maar eens proberen.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website