Een gezellige boel, zo kan ik de opening van het Thais afhaalrestaurant op het Callunaplein in Dieren het beste omschrijven. Gasten, familieleden, vrienden, lezers en redactieleden van Thailandblog deden zich tegoed aan hapjes en drankjes.

Fred en zijn vrouw Sukanya zijn tot op de laatste dag in de weer geweest met voorbereidingen. Sinds gisteren kan iedereen in Dieren en de directe omgeving, gaan genieten van de wereldberoemde Thaise keuken.

Het voormalig kantoorpand is in korte tijd omgetoverd tot een sfeervol Thais restaurant. Fred heeft voor de inrichting van het restaurant inkopen gedaan in Thailand en met name in Isaan. Het resultaat is er dan ook naar. Je waant je even in Thailand.

Niet alleen de entourage is perfect, het eten doorstond ook de test van de kritische lezers en redactieleden van Thailandblog. Het was heerlijk en voldeed ruimschoots aan de hooggespannen verwachtingen. Goed op smaak en lekker pittig. De Thaise kok, die hiervoor gekookt heeft in de keuken van een vijfsterrenhotel in Bangkok, toverde in korte tijd overheerlijke gerechten tevoorschijn die de gasten in hogere Thaise sferen brachten.

Mocht je in de omgeving van Dieren zijn, loop dan eens naar binnen. Voor om en nabij de tien euro bestel je één van de vele authentieke Thaise gerechten, zorgvuldig bereid door een ervaren Thaise kok.

Sukanya, Thais afhaalrestaurant. Callunaplein 81 – Dieren (Gelderland), 7 dagen per week geopend van 12.00 uur tot 22.00 uur

No votes yet.
Please wait...

5 reacties op “Feestelijk opening Thais afhaalrestaurant Sukanya in Dieren”

 1. Harold zegt op

  Ik heb niets aan het bericht van John toe te voegen: helemaal mee eens!

 2. Leo zegt op

  Veel succes met jullie bedrijf!!

 3. pascal zegt op

  Ik had het al van mijn “Dierense ” maatje gehoord. Ik kom zeker aan als ik weer in Nederland ben. Het is in de buurt. Veel succes toegewenst!

 4. erik zegt op

  jammer geen openings fotoos van restaurant

  • @ ?? En de foto’s die je ziet waar zijn die dan van?


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website