Chocolate Ville in Bangkok

Door Gringo
Geplaatst in Eten en drinken, Thailand tips
Tags: , ,
26 november 2015

Rijdend in een voor mij ongekend gedeelte van Bangkok, in de buurt van Bangkapi, zag ik een richtingsaanwijzingsbord naar “Chocolate Ville”.

Nu ben ik gek op chocolade, dus ik dacht, dat het misschien een chocoladefabriek of zo was, maar mijn nieuwsgierigheid moest ik toch bevredigen en zocht het op.

Het blijkt een nieuw restaurant te zijn in het Noordoosten van Bangkok. Het restaurant is misschien wel het grootste restaurant in de hoofdstad, want het is eigenlijk gebouwd als een soort dorp. Het omvat een hele serie huisjes in Europese stijl, soms Duits aandoend, maar veelal Engels, in een setting met een meer met eendjes, een vuurtoren, een (Hollandse?) windmolen. Dit alles in een parkachtig landschap waar de gasten ook buiten kunnen genieten van een diner met een prachtig uitzicht op het park.

Het restaurant is nog niet zo lang geleden geopend en is nu al razend populair, zodat men soms al moet wachten op een tafeltje. Temeer opzienbarend, omdat de locatie toch wat afgelegen is en men moet “zoeken”om het te vinden (adres: Kaset Nawamin Road, Km 11, 10230 Bangkok).

De menukaart is zowel internationaal als Thai, steaks, spareribs, pizza’s, pasta’s en uit Thailand ook gerechten uit de Isaan. In een recensie las ik, dat de schrijver met partner koos voor de spareribs en het Duitse eisbein, met nog wat salade, worstjes en soep. Niet alleen het eten was van prima kwaliteit, maar ook de prettige bediening in deze mooie ambiance maakte het diner een aangename belevenis. Chocolate Ville werd dan ook van harte aanbevolen.

Is er een lezer, die er op bezoek geweest is en ons meer kan vertellen?


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

3 reacties op “Chocolate Ville in Bangkok”

 1. erik zegt op

  ik ben reeds een jaar geleden al geweest en woon er niet te ver vandaan in lat phrao ,inderdaad uitstekend te eten !

 2. RonnyLatPhrao zegt op

  Het is niet zo ver van waar wij wonen. Ik denk dat het al een jaar of drie open is. Ik ben er enkele keren geweest. Gezellig om eens naartoe te gaan. Mooi decor. Eten was goed maar wel wat aan de dure kant. Goede en snelle bediening. Ondertussen toch al meer dan een jaar geleden dat ik er nog eens geweest ben.

 3. Leo zegt op

  De keuze is enorm. Heerlijk eten. Het is er goed toeven en er veel te zien.
  Een aanrader.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website