(GoBOb / Shutterstock.com)

Thaise mensen zonder papieren: over onbereikbare rechten en de voortdurende pogingen een legale status te krijgen. Voor hen slechts de laagst betaalde baantjes.

Deze bijdrage bestaat uit een filmpje. Je kunt het filmpje zien op de site zelf maar via Youtube ook hier: https://www.youtube.com/watch?v=qjIEMrdJGxo

Je kunt desgewenst de Engelse ondertiteling aanzetten.

Dit is een filmpje uit de workshops ‘Creative and Strategic Communication for Sustainability’ georganiseerd door het UNDP en de organisatie Realframe met steun van de EU.

Bron: https://you-me-we-us.com  Vertaling en bewerking Erik Kuijpers. 

Samensteller: Tee Nayord.

Een 30-jarige bouwvakker. Hij is medeoprichter van Titang, een platform (en Facebookpagina) dat media maakt en daadwerkelijk hulp biedt aan stateloze mensen.

2 reacties op “You-Me-We-Us: Thai door geboorte maar bewijs het eens, achteraf…”

 1. e thai zegt op

  http://www.hopeforhillpeople.com/ Nederlandse oranisatie helpt deze mensen
  zitten in Chiang Mai

  • Erik zegt op

   E thai, de VN zitten er al achter en de organisatie van Tee Nayord. De overheid heeft zich verbonden aan een tienjarenplan om alle ‘papierenellende’ op te lossen. Gelukkig zitten er ook andere organisaties achter om mensen aan papieren te helpen.

   Na deze bijdrage komen er nog een dikke 20 over dit probleem.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website