Er wordt momenteel de laatste hand gelegd aan een spectaculaire vechtsportfilm met als titel Triple Threat (drievoudige dreiging). Er worden best veel van dit soort actiefilms gemaakt, maar deze is toch bijzonder. De superstars Tony Jaa uit Thailand en de Indonesische Iko Uwais, die normaal gesproken elk een hoofdrol in een film vertolken, zijn nu samen in deze film te bewonderen.

En of dat nog niet genoeg is, spelen ook de actie sterren Michael Jai White, Scott Adkins, Celina Jade, Michael Bisping, Selina Lo, JeeJa Yanin, Ron Smoorenburg en Tiger Hu Chen mee in deze film.

Actie

Het plot van de film is vrij eenvoudig: Er is een hitcontract op een dochter van een miljardair die het plan heeft een ​​groot misdaadsyndicaat op te rollen. Een team van huursoldaten moet het tegen een groep professionele moordenaars opnemen om te voorkomen, dat de dochter wordt vermoord.

Maar voor de echte liefhebbers is het verhaal niet belangrijk, het gaat om de individuele gevechten, waarin Tony Jaa het bijvoorbeeld tegen Iko Uwais opneemt. Volop actie dus!

Ron Smoorenburg

Ron Smoorenburg, de Nederlandse vechtsportspecialist speelt in deze film de rol van Steiner, een Duitse huursoldaat.

Ron speelt veel actierollen in dit soort films, maar hij is voornamelijk bekend om het eindgevecht in Jackie Chan’s ‘Who am I?’, 1998, en zijn record karatekick van maar liefst 11 voet in 1997. Op een filmwebsite wordt gezegd over hem “Ron werkt met veel bekende actiesterren en regisseurs en ontwikkelde zich in de laatste 20 jaar als acteur met een veelzijdige en ervaren actieachtergrond“.

Meer over Ron Smoorenburg vindt u op: www.thailandblog.nl/cultuur/nederlandse-vechtsportspecialist-thailand

In de bioscoop

U zult nog even moeten wachten totdat de film in de bioscopen te zien zal zijn, want dat zal pas begin volgend jaar zijn. Tot die tijd moet u het doen met onderstaande korte trailer

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=nrb6lSRRYtU[/embedyt]


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website