Tony Jaa in Hollywood

Door Gringo
Geplaatst in Cultuur, Thaise films
Tags:
22 maart 2015

Tony Jaa is een beroemde meester in de Thaise vechtsport, die hij als filmster in meerdere films tentoon spreidde. We schreven over hem al eens een verhaal op dit blog: www.thailandblog.nl/cultuur/tony-ja/ Nu wist ik niet beter of Tony is al sinds 2010 met “pensioen” en teruggetrokken leefde in een Boeddhistisch klooster in Surin.

Hollywood

Plotseling duikt dan zijn naam weer op in de cast van Fast and Furious 7, de nieuwste film in een (vervolg)serie van Amerikaanse actiefilms. Jaa’s rol is nog niet helemaal duidelijk maar vrijwel zeker behoort hij tot de slechterikken in de film afgaand op beelden uit de trailer, waarin het bestelbusje waarin hij zit wordt opgeblazen. Hoofdrolspelers in dit Hollywood-debuut voor Tony Jaa zijn Vin Diesel, Dwayne Johnson, Paul Walker en Jason Statham.

Interview

In een interview met “The Hollywood Reporter” zegt Tony Jaa onder andere: “Ik ben altijd een grote fan van de Fast and Furious films geweest. De acties in de film zijn snel, humoristisch en houden het publiek betrokken. Het is een geweldige mix van humor en actie, iets wat ik echt kan waarderen. Er is geen betere film te bedenken voor mijn eerste Hollywood optreden”

The Hollywood Reporter vroeg Tony daarna of hij dacht dat hij Johnson of Diesel kon verslaan in een gevecht. De nieuwbakken Hollywood ster antwoordde diplomatiek: “De kans, die ik heb gekregen om te werken met Vin Diesel en The Rock maakt me al een winnaar”

Thaise première

De film Fast and Furious 7 is vanaf begin april in de Thaise bioscopen te zien en ongetwijfeld zal Tony Jaa met zijn rol bijdragen aan de belangstelling van de Thais.

Hieronder de officiële trailer van de film, waarin u op 0.51 Tony Jaa gedurende 3 seconden kunt spotten:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Skpu5HaVkOc&t=24[/youtube]

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website