Een zeer geslaagd concert in Diana Garden Hotel

Door Lodewijk Lagemaat
Geplaatst in Cultuur, Muziek
Tags: ,
21 januari 2019

Het bijna uitverkochte concert in het Diana Garden Hotel was ook deze avond weer van grote klasse. Niet alleen door de verrassende samenstelling viool en accordeon, maar eveneens door de uitvoerenden Dr. Tasana Nagavajara viool en Kanako Kato accordeon.

Tasana geen onbekende in de klassieke muziekwereld heeft zelfs nog Yehudi Menuhim als leraar gehad. Daarna volgde internationale optredens. In het korte gesprek wat ik met Kanako had, vertelde zij dat haar Japanse familie accordeon speelde en zij als 4-jarige daardoor geïnspireerd werd. Zij won de “Japanese National Accordian Contest”, studeerde verder in Frankrijk en won diverse muziek competities. Verschillende composities met een mix van Noord Europese volksmuziek zijn van haar hand (Op YouTube is zij te volgen onder de naam: Anako Kato).

De voorstelling begon met de Bohemian Rhapsody van Queen. De verschillende componisten zoals Astor Piazzolla (Libertango), Fritz Kreisler, Vittorio Monti (Czardas) volgden daarna, waarbij een harmonische samensmelting van klankkleuren het publiek verwende. Een langdurig applaus volgde.

Voordat de concerten beginnen werden de gasten onthaalt op een hapje en een drankje, heel fraai opgesteld naast de concertruimte.

De concert series van januari tot juni stonden al keurig vermeld in de boekjes voor slechts 600 baht. In Nederland ben je minimaal het dubbele kwijt!

1 reactie op “Een zeer geslaagd concert in Diana Garden Hotel”

  1. jozef zegt op

    Fantastisch . En dat in Pattaya ! Dat verwacht je toch niet .


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website