Dit verhaal gaat over een jonge vrouw. Op een dag kwam een Karen man voorbij die karbouwen verkocht. Karen hebben vaak een karbouw, weet je. Hij vroeg of hij in haar huis mocht slapen maar ze liet hem niet binnen.

‘Waarom mag ik hier niet slapen?’  ‘Nou, het wordt zo’n rotzooi als je op mijn matras kakt.’  ‘Weet je, als ik dat écht doe dan mag je al mijn koeien en karbouwen hebben’ zei de Karen man. ‘Als ik poep op jouw matras dan zijn koeien en karbouwen van jou. ‘

En ze ging akkoord en ging suikermeloenen (*) koken. Nadat de meloenen afgekoeld waren en de Karen sliep stopte ze de inhoud van de meloenen in zijn sarong. Ze haalde voorzichtig een punt los en legde het tussen zijn benen.

Toen ze de volgende morgen wakker werden gilde ze het uit. ‘Dat zei ik nou dat je zou doen! Je hebt op mijn matras gekakt! Kijk nou eens! Je hebt alles onder gekakt!’ Dus hij was koeien en karbouwen aan haar kwijt. Voor nop!

Nou, dat wil ik ook wel…

Er was nog een jonge vrouw in het dorp. Zij wilde ook wel wat vee. Dus ze vroeg hoe die andere vrouw het had geflikt. En ze besloot het ook te doen. Dus toen een Karen man vroeg of hij bij haar mocht slapen maakte ze dezelfde afspraak.

Helaas, ze was te laat met de voorbereidingen dus liet de suikermeloenen niet voldoende afkoelen. Ze gooide de hete pulp zo dicht bij zijn tere delen dat hij er rode striemen en zwellingen aan overhield! De dorpsbewoners hebben haar zwaar beboet; ze hield alleen haar vijzel over….

Bron:

Titillating tales from Northern Thailand. White Lotus Books, Thailand. Engelse titel ‘The Karen who shit on a mattress’. Vertaald en bewerkt door Erik Kuijpers. De auteur is Viggo Brun (1943); zie voor meer toelichting: https://www.thailandblog.nl/cultuur/twee-verliefde-schedels-uit-prikkelende-verhalen-uit-noord-thailand-nr-1/ 

(*) Muskmelon, cucumis melo, suikermeloen, in Thais แตงไทย.

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website