De Dutch Fever Band is weer in Pattaya en de Nederlandse Vereniging Pattaya heeft die gelegenheid aangegrepen om het orkest uit te nodigen voor een gezellige feestavond op zaterdag 12 oktober aanstaande.

Ik herinner mij de band, die eigenlijk “Big to the future – B2F” heet, nog goed van de Koningsdag, waar het één van de hoogtepunten van de avond was. Ikzelf heb die avond gedanst als een jonge vent en dat was in vele jaren niet meer gebeurd. Willem Duis had het in zijn radiomuziekprogramma van destijds op zondagmorgen altijd over “dat swingt de pan uit” en die term is volledig van toepassing op deze enthousiaste bandleden.

Het feestje met buffet vindt plaats vanaf 19 uur in “The Village” op de hoek van Chayapruek en Sukhumvit Road. In verband met te regelen buffet is wel belangrijk, dat u zich vóór 5 oktober aanstaande opgeeft bij Sieb Elzinga via E-mail actcom@nvtpattaya.org

De tickets zijn voor leden 750 Baht en voor niet-leden 850 Baht.

Frisdranken zijn bij de prijs inbegrepen, maar een biertje (of twee) is voor eigen rekening. Sterkere dranken  en wijn kunt u van het restaurant betrekken, maar u mag ze ook van huis meenemen. Dan betaalt u per fles 100 Baht (ont)kurkgeld.

Om alvast in de stemming te komen hieronder een video van de Dutch Fever Band, gemaakt in april van dit jaar in de Jazzboutique, Bangkok. Ik hoop wel, dat o.a. onze onvolprezen Colin de Jong aanwezig is om de zanger op de video te doen vergeten.

Dus voor iedereen voetjes van de vloer, niet alleen het gehos van tegenwoordig, maar ook de stijldansen als foxtrot, cha cha cha, enz., op allerlei soorten van muziek. Veel plezier en tot ziens in “The Villa”.

  • Datum: zaterdag 12 oktober.
  • Tijd: 19.00 uur
  • Plaats: The Village, op de hoek van Soi Chayapruek en Sukhumvit Road.
  • Toegangsprijs 750 Baht voor leden en 850 Baht voor niet-leden. Inclusief buffet en frisdranken.
  • In verband met het buffet moet u zich wel van te voren opgeven of nog beter kaartjes kopen bij Dick Koger (0870790824) of bij het Tulip House op de Beach Road van Jomtien.

Video van de Dutch Fever Band

Bekijk de video hieronder:

[youtube]http://youtu.be/CdXCglX2YwM[/youtube]


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

1 reactie op “Dansavond Nederlandse Vereniging Pattaya”

  1. Gringo zegt op

    Mooi, Hans, mijn mailtje aan Sieb Elzinga is ook onderweg.

    Voor bloglezers, die ook een mailtje sturen: geef ook een reactie hier om anderen over te halen ook te komen.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website