Over het drama, dat zich aan het voltrekken over de Duitse crimineel en een Thaise vrouw heeft u in meerdere nieuwsberichten kunnen lezen.

Kort gezegd komt het hier op neer: een Duitser komt twee jaar geleden naar Thailand, ontmoet een Thaise vrouw en er ontstaat een liefdesrelatie. In het dorp in de Isaan, waar zij gaan wonen, heeft de vrouw een stalletje aan een grote weg, waar zij geroosterde kip verkoopt. De Duitser helpt haar daar af en toe bij en dat had hij niet moeten doen.

Arrestatie

Op een dag, terwijl zij met de barbecue bezig zijn wordt er door een onbekende toerist een foto van het stel gemaakt, dat vervolgens op Facebook geplaatst wordt. Door deze publicatie wordt de Duitse justitie gealarmeerd, want de man wordt in Duitsland gezocht voor meerdere misdrijven, waaronder handel in drugs en pedofilie. Er wordt een arrestatiebevel uitgevaardigd en na wat vijven en zessen wordt de man door de Thaise politie aangehouden. Hij zit nu in een gevangenis in afwachting van deportatie naar Duitsland.

De Thaise dame

Wat er verder met de man gebeurt, interesseert mij niet zo veel, maar ik ben wel begaan met het lot van de Thaise vrouw. In een toch wel ontroerend artikel, dat Thaivisa “exclusief” publiceerde, vertelt zij over haar relatie met de Duitse man. Zij waren gelukkig met elkaar, hij was goed voor haar en haar familie en de toekomst zag er zonnig uit. En dan plotseling is het sprookje uit. Het is niet waarschijnlijk, dat haar geliefde ooit naar Thailand terugkeert. Zij en haar familie vallen terug naar het niveau van vóór de relatie, reken maar op terugkeer naar armoe.

Had dit drama voorkomen kunnen worden?

Waarschijnlijk niet! Een Thaise vrouw zal in de beginfase van een relatie met een buitenlander wel wat over zijn verleden te horen krijgen, maar hoe zou zij ooit de waarheid hebben kunnen vernemen? Zou zij geweten hebben van zijn crimineel verleden? Ik denk het niet. Was de plicht om een bewijs van goed gedrag te moeten hebben bij het aanvragen van een visum de oplossing geweest? Maar misschien had de man tot aan het arrestatiebevel geen strafblad.

Bewijs van goed gedrag

Over dit onderwerp hebben wij het in het verleden al eens uitvoerig gehad, zie www.thailandblog.nl/stelling-van-de-week/thailand-buitenlandse-criminelen-weren , maar ook daarin of in de vele reacties staat niet de oplossing om dergelijke drama’s te voorkomen. Ik weet niet wat de oplossing dan wel is, ik weet slechts, dat ik begaan ben met het lot van deze Thaise vrouw.

41 reacties op “Het drama van de Duitse crimineel en de Thaise vrouw”

 1. RuudB zegt op

  Natuurlijk kun je begaan zijn met het lot van betreffende Thaise vrouw. Het tekent jouw empathie. Zou zij geweten hebben van zijn crimineel verleden? En als hij geheel of gedeeltelijk over zijn criminele activiteiten zou hebben verteld, als ze zou weten van zijn wandaden, en zo ja hoeveel dan? Pedofilie: als hij het nodige heeft verteld, waarom is zij zelf niet naar de politie gegaan? Wie zal het zeggen? Feit is dat het prima is dat hij toch nog is gearresteerd niet alleen wegens die drugshandel, vooral juist wegens pedofilie.
  Ik ben er geen voorstander van dat criminelen van TH een toevluchtsoord maken, meer bepaald een vluchtroute. Gelukkig voor haar was de relatie slechts 2 jaar en niet 20! Ze komt er wel overheen. TH vrouwen weten van aanpakken, weten hoe met farangmannen om te gaan, weten hoe aan hun leven een positieve draai te geven. Ze heeft pech gehad. Het leven is hard. Vooral in TH. Vaak ook vanwege farang.

 2. Dick zegt op

  Ik ben het met Gringo eens m.b.t. het lot van deze vrouw. Hoe het voorkomen had kunnen worden weet ik niet maar ik weet wel dat Facebook een gevaarlijk medium is. Zonder facebook had deze man nog rustig met zijn vrouwtje geleefd. Ik heb geen strafblad en wordt niet gezocht maar wil niet op facebook gezet worden als er een foto is gemaakt. Facebook wordt ook gebruikt door criminelen en ik hoef deze mensen op deze manier niet te vertellen dat ik niet thuis ben en ze dus vrij in mijn huis kunnen gaan kijken.

  • l.lagemaat zegt op

   Beste Dick,

   Ook zonder FB. blijft (de Duitse) justitie zoeken naar criminelen met drugs activiteiten en pedofilie waardoor een rustig leven met zijn vrouwtje niet lang geduurd zou hebben.

   Spijtig voor deze Thaise vrouw.

   • Dick zegt op

    lezen is blijkbaar heel moeilijk. Ik heb het niet over de duitse crimineel, evenals Gringo dat heeft. Het gaat om het vrouwtje en over fb.
    Dat criminelen (duits of niet) opgepakt moeten worden staat buiten elke discussie.

  • Kees 2 zegt op

   FB kun je zo instellen dat alleen vrienden je foto’s kunnen zien

   • Antonio zegt op

    Tenzij het een.
    – onbekende toerist een foto van het stel gemaakt, dat vervolgens op Facebook geplaatst wordt –

   • RonnyLatYa zegt op

    en die vrienden kunnen die foto’s dan downloaden en/of delen…. die dan weer op hun beurt die foto’s kunnen downloaden en/of delen etc…

  • RuudB zegt op

   Het is maar goed dat FB er is, anders had deze pleger van kinderschennis lekker op z’n gemakje in TH een nieuw leven kunnen starten. Wat denk je: wat zou z’n volgende stap zijn geweest na een paar jaar zich onbespied voelen? Ik heb geen enkele meelij met hem, en haar wens ik alle sterkte.

 3. chris zegt op

  Toen ik een aantal jaren geleden hier een stelling poneerde dat Thaise vrouwen die met een buitenlander wensen te trouwen er goed aan doen naar zijn gezondheidssituatie te informeren, ook ziekten opgelopen en welicht van genezen in het verleden, kreeg ik over het algemeen negatieve reacties van de expats. Die waren daar niet van gediend. Tja, zo kun je ook drama’s maken.
  En ik had het over ziekten, niet over crimineel gedrag.

  • De Inquisiteur zegt op

   Toekomstige partner eerst medisch verleden blootleggen?
   Hahaha. Echt te gek voor woorden.

   • chris zegt op

    Waarom? Niet verzekerd voor bepaalde ziekten in Thailand en je kunt je familiie ruineren. Of ze kunnen je gewoon dood laten gaan door te weigeren de rekening te betalen.

    • Leo Th. zegt op

     Zelf denk ik niet dat dit het eerste is waar een Thai bij stilstaat bij het aangaan van een relatie met een buitenlander. En verreweg de meeste van deze Thaise vrouwen zullen naar mijn mening weinig financiële middelen hebben dus ruïneren is een groot woord. Zonder een Thaise partner was een zieke buitenlander ook op zichzelf aangewezen, je kunt je eigen verantwoordelijkheid niet afwentelen op de mogelijkheid of bereidwilligheid van een Thaise partner/schoonfamilie om jouw ziekenhuis rekeningen te betalen.

    • RonnyLatYa zegt op

     En waarom zou enkel voor Thaise vrouwen gelden en zou die buitenlander dat bewijs niet mogen vragen ?

     E

     Maar misschien bedoel je dat ze dan daarmee beter kunnen inschatten hoelang ze met die buitenlander opgescheept zitten……
     Verrekt, goed verzekerd, gezond en geen ziekte…. Dat wordt dan waarschijnlijk een lange rit ?

   • Joop zegt op

    Wat is er tegen om open en eerlijk te zijn over ernstige ziekten en kwalen? Met eerlijkheid bespaar je je partner een hoop onnodige ellende.
    Om één voorbeeld te noemen: mag je een HIV-besmetting verzwijgen?

    • RonnyLatYa zegt op

     Zolang dat dan maar langs beide kanten gebeurt en op vrijwillige basis heb ik daar geen probleem mee.

 4. Sir Charles zegt op

  Het zal gerust wel dat zij al die tijd niets geweten heeft over zijn verleden. Aan de andere kant ook gelezen dat zij overtuigd blijft van zijn onschuld, dat alles berust op een misverstand want hij was zo’n lieve aardige man.
  Begrijpelijk als je droom in duigen valt. Min of meer vergelijkbaar met een farang die dacht zijn grote liefde te vinden maar achteraf blijkt dat zij uit het nachtleven komt en er meerdere farang op nahoudt en dan toch maar blijft volharden ‘ja maar die van mij is anders’.

 5. Daniël M. zegt op

  Afschuwelijk!

  Die vrouw en haar familie zullen wellicht zeer ontredderd en radeloos zijn. Ik wou dat ik ze kon troosten!

  Ik ga er van uit dat die Duitser gezwegen heeft en in Thailand een nieuwe start genomen heeft om het verleden achter zich te laten. Maar hij is toch gevat en heeft dus daardoor opnieuw slachtoffers gemaakt.

  In de reaktie van RuudB staat: “TH vrouwen weten van aanpakken, weten hoe met farangmannen om te gaan, weten hoe aan hun leven een positieve draai te geven.”.
  TH vrouwen, die dit lot ondergaan, zullen wellicht geen farangmannen meer willen zien! En die positieve draai zou wel eens een erg moeilijke draai kunnen zijn. Het geluk was maar tijdelijk en is nu weer een droom, waarvan de werkelijkheid ver te zoeken is…

  Wat zal die vrouw nu doen? Zal zij het lot aanvaarden en die man nooit meer weerzien? Of zal ze die man trouw blijven en wachten tot hij terugkeert? Of zal ze proberen om hem weer te zien, hoe moeilijk het ook zal zijn?

  Ik wens die Thaise familie veel sterkte toe, ook al besef ik dat deze woorden nooit hun doel zullen bereiken….

  • Rob zegt op

   Het is mij een raadsel hoe deze man Thailand is binnengekomen en hoe het iedere keer bij de immigratie gegaan is.

   • Daniël M. zegt op

    De man zou nog niet veroordeeld geweest zijn en dus een blanko strafblad gehad hebben.

    De veroordeling kan er pas na een proces.

    En waarschijnlijk was er nog geen internationaal arrestatiebevel…

    Wie weet…

 6. Johnny BG zegt op

  Dit vind ik geen drama, maar ongemak. Voor zo’n vent komt het niet slecht uit om in de Isaan buiten het zicht te blijven, en helaas is voor dat voor beide geen succes gebleken.

  Wat ik wel een drama vind en het nieuws niet haalt is de val van de buitentrap van een appartementsgebouw.
  Dit 9 jarig vriendje van mijn zoontje had als gevolg daarvan minstens 10 minuten een hartstilstand en zwaarhersenletsel.
  Vandaag precies 7 dagen is het gebeurd en is hij in leven gehouden en vandaag hebben de ouders in samenspraak met de artsen de zware beslissing genomen dat er geen sprankje hoop meer is en hij zal moeten gaan.
  Dat moment om van de beademing af te halen is morgen of overmorgen.

  Dit is pas drama!

 7. Roes zegt op

  Ik denk dat de vrouw en Thaise familie en de hele omgeving blij moeten zijn dat ze van deze viespeuk (lees: pedofiel) af zijn!

  • Jan van Marle zegt op

   Onschuldig tot schuld bewezen!!! Ook in Duitsland!

 8. Sjaak zegt op

  Waarom zou zij terug keren naar de armoe? Het was toch zij die de geroosterde kip verkocht en hij hielp haar af en toe erbij. Het is niet duidelijk in dit hele verhaal of hij de hele familie financieel ondersteunde. Misschien is de familie wel beter af, want een farang die geen geld in brengt, kost meestal alleen geld, dus wie weet houden ze nu meer over. Maar al met al, het is idd droevig om zo een einde te krijgen aan je relatie.

  • PEER zegt op

   Inderdaad Sjaak,
   Isarnse vrouwen weten van aan pakken, en het idee van geroosterde kip te verkopen middles ‘n stalletje zal wel uit háár brein ontsproten zijn.
   Hij is gelukkig opgepakt, verdwijnt uit haar leven, en zij gaat door met haar familie en d’r ‘restaurantje’

 9. Leo Th. zegt op

  Mijn medeleven gaat toch in de eerste plaats uit naar de jeugdige slachtoffers van deze van pedofilie verdachte Duitser. En misschien is de Thaise partner wel verschoond gebleven van verder leed want het is toch niet ondenkbaar dat hij zich in de nabije toekomst ook vergrepen zou hebben aan Thaise kinderen in haar omgeving. Overigens volg ik Thaivisa niet en heb het desbetreffende artikel dan ook niet gelezen maar waarom zou de Thaise dame in kwestie niet meer in haar levensonderhoud kunnen voorzien door gewoon haar geroosterde kip vanuit het stalletje te blijven verkopen? In feite was haar ‘farang partner’ sowieso niet gerechtigd om in het stalletje werkzaamheden te verrichten en was hij voor die overtreding ook wel een keer tegen de lamp gelopen, met als eventuele consequentie intrekking van zijn verblijfsstatus. Verder kan je natuurlijk altijd voor onaangename verrassingen komen te staan wanneer je verliefd wordt en een partnerschap aangaat, zeker in het buitenland. De Thaise partij zal in het algemeen geen enkele wetenschap hebben van het verleden van haar farang en het komt helaas ook geregeld voor dat de buitenlander geconfronteerd wordt met bijvoorbeeld flinke schulden van zijn Thaise geliefde bij loansharks of te maken krijgt met jaloerse reacties van haar al dan niet voormalige Thaise echtgenoot. Vanzelfsprekend zijn de gebeurtenissen op zijn zachtst uitgedrukt een koude douche voor de Thaise dame maar de realiteit is dat zij zeer beslist niet de enige is waarvan het veronderstelde sprookje abrupt tot een einde komt.

  • Leo Th. zegt op

   Om misverstanden te voorkomen, ongeacht de gevolgen voor de Thaise partner vind ik het volkomen terecht dat de Duitse verdachte in hechtenis is genomen in afwachting van zijn uitzetting naar Duitsland, alwaar hij terecht zal staan voor de vermeende strafbare feiten.

  • Jan van Marle zegt op

   Is pedofilie bewezen???

   • Leo Th. zegt op

    Ik heb het in de eerste zin van mijn reactie over een van pedofilie verdachte Duitser. Hij is daar inderdaad nog niet voor veroordeeld maar justitie in Duitsland zal toch naar ik aanneem wel over genoeg feiten beschikken om hun uitleveringsverzoek kracht bij te zetten. Op de foto is te zien dat hij nog heel wat jaartjes voor de boeg heeft voordat hij zich gepensioneerd mag noemen. Zou hij nu al toe zijn geweest aan een betrekkelijk rustig leventje in de Isaan of zou hij er vanuit gegaan zijn dat hij zich daar wel kon verschuilen voor justitie? Uiteraard weet ik niet van de hoed en de rand maar ik zit er denkelijk niet naast dat hij toch heus wel wist dat hij op een opsporingslijst voorkwam. De feiten zullen vanzelf wel boven tafel komen.

   • Willem zegt op

    Jan.

    Je kunt hier blijven reageren dat betrokkene slechts verdachte is. Niet veroordeeld. Maar hij staat niet voor niets op een opsporingslijst en verdachte zijn van meerdere misdrijven, waaronder handel in drugs en pedofilie zal niet zonder enig bewijs zijn. Verder waarom is hij blijkbaar Duitsland ontvlucht? Het zal geen braaf koorknaapje zijn. Toch?

 10. Jacques zegt op

  Mijn eerste reactie bij het horen van dit bericht was dat gerechtigheid heeft plaatsgevonden en de man die zich verschool in Thailand gaat terug om zijn proces mee te maken. Hij is verdachte en moet dus nog schuldig worden verklaard voor een rechtbank alvorens opgesloten c.q., gestraft te worden. Maar dit soort misdrijven komen niet zo maar op je pad, dus ik denk dat die straf wel zal gaan plaatsvinden. Zo ver van huis je schuil houden zegt ook genoeg over de persoon in kwestie. In ieder mens zit goed en kwaad dat zien we hier weer eens, de beste man was lief voor zijn vriendin en hielp haar met haar kraampje. Pedofilie is een ziekte waar je niet zo maar afkomt en ik denk niet dat hij in Thailand met zijn eventueel crimineel gewonnen (drugs) geld bij een arts of psychiater liep. Indien wel lof en hulde van mijn kant. Of zijn Thaise vriendin ervan heeft geweten, dat komt misschien nog wel ter sprake, maar er zijn mensen die wel erg ver gaan in hun liefde voor de ander en veel door de vingers zien. In Thailand voor mensen met deze afwijking (pedofilie) toch wel een land met jong potentieel om zijn honger te kunnen stillen. Wat heeft hij de afgelopen twee jaren al uitgespookt. De drang zal toch nog wel aanwezig zijn geweest. Thailand het land waar zelfs kinderen, vanwege de armoede verkocht worden en velen die worden misbruikt, zoals we allemaal wel weten, uitgebuit als kind en slaaf of seksueel. Ja de mensheid gaat heerlijk met elkaar om en deze soap is daar weer het levende bewijs van. Dat er veel meer controle moet zijn is evident. De goeden beschermen tegen de slechten (kwaden) is een taak die elke regering heeft uit te voeren. Er zijn in dit land ook nog al wat motorclubleden, u kent ze wel met die leren jasjes met leuke opdrukken erop. Onschuldig natuurlijk en mogelijk ook op de vlucht en hier de flinke jongen uit hangen met door criminaliteit gewonnen geld. Zeker weten dat er onder die groep ook gezochte personen te vinden zijn. Een schone taak voor de Thaise politie om nader onderzoek in te stellen en diegene te vatten die daarvoor in aanmerking komen. Zo kan ik nog wel meer zaken bedenken om deze criminelen op te pakken en ik hoop dat de politie hier ook veel meer mee aan de slag gaat. Controle is en blijft een noodzakelijk kwaad om het koren van het kaft te onderscheiden. Wie niets te vrezen heeft zal hier niet op tegen zijn, met uitzondering van enkelen die tegen vrijwel elke inmenging zijn op hun privacy. Iedereen gelukkig maken is een utopie kan ik u delen. Tot slot van mijn betoog denk ik dat een bewijs van goed gedrag zeker een maatregel is die veel problemen kan tegen gaan. Bewijzen zijn al nodig voor diverse zaken en net zoals je moet kunnen aantonen dat je geen ernstige besmettelijk ziekte onder de gelederen hebt of niet getrouwd bent bij aanvraag van een huwelijk ,kan dit onder deze paraplu worden weggeschreven. Eerlijkheid duurt het langst.

  • Chris van het dorpje zegt op

   Bewijs van goed gedrag zegt alleen maar ,
   dat je tot nu toe nog nooit gepakt bent ,
   maar is keen bewijs , dat je niet crimineel of pedofiel bent !

   • Jacques zegt op

    Daar heeft u gelijk in en het is maar een van de vele zaken die kan worden aangewend om wel duidelijkheid te creëren. Een beetje pedofiel is ook niet aan de orde dat ben je of niet.

    Overigens na het stuk van Lung Addie hieronder te hebben gelezen is mijn voorgevoel bewaarheid geworden. Ik ben dan wel op leeftijd, maar mijn mensenkennis is nog volop aanwezig.
    Daarnaast staat de Thaise familie en betrokkene nog het nodige te wachten. Zowel de Thaise als de Duitse autoriteiten staan te trappelen om dit appeltje te schillen. Het zal er niet mals aan toegaan, want het gaat om zware criminele activiteiten. In Thailand is het heerschap na zijn illegale entree rustig doorgegaan met zijn drugactiviteiten en dat was ook bekend bij de Thaise familie die hem onderdak bood en schuilhield en gebruik maakte van gelden illegaal verkregen, dus fraude, witwassen (mogelijk nog kindermisbruik, uiting pedofiele behoefte) maar kennelijk onrechtmatig verkregen geldelijk gewin. Willens en wetens gehandeld, daar staan flinke straffen op, zeker in Thailand. De tijd voor medelijden mag voor mij een tandje minder, bezint eer ge begint. Als hij ten spoedigste wordt uitgezet zou dat mij verbazen, maar hij mag hopen dat dit plaatsvindt. Hotel Bangkok is van een andere orde.

 11. Kees janssen zegt op

  Deportatie naar Duitsland kan nog wel eens tegenvallen.
  Dit zal eerst afhangen van zijn veroordelingen.
  De strafmaat zal niet mals zijn. Drugs en pedofilie levert toch al gauw 70 jaar op waar effectief 25 jaar misschien van overblijft.
  Helaas is het zo dat straf voor beide delicten afzonderlijk bepaald worden en vervolgens bij elkaar opgeteld worden.
  Bv credit card fraude voor 1 is 5 Jr. Pleeg je dit met 10 stuks is het 10 x 5 =50 Jr.
  Dus voor de beste man is het een serieus einde van zijn bestaan buiten de gevangenis.

 12. pjotr patong zegt op

  De man is verdachte en GEEN veroordeelde, kennelijk waren het vergrijpen in de lichte categorie anders had hij internationaal gesignaleerd gestaan en was hij bij binnenkomst Thailand reeds aangehouden.
  Niet dat ik e.e.a. goed wil praten maar als men de details niet kent moet men ook niet oordelen.

  • Joop zegt op

   Dat is de discussie dus niet. Daarbij verbaast het mij dat je drugshandel en pedofilie lichte vergrijpen noemt; n.m.m. zijn dat zware misdrijven, dus heel goed dat die man in de kraag is gegrepen.

 13. peter zegt op

  Laten we even duidelijk zijn.
  Er is niemand crimineel tot dat je door een rechtbank bent veroordeelt Mensen horen niet door anderen veroordeeld te worden zonder vonnis
  Peter

  • Leo Th. zegt op

   Nou Peter, waarschijnlijk hoeft niemand ver om zich heen te kijken om crimineel gedrag van mensen te zien en te herkennen. Velen komen er ook mee weg en worden nooit vervolgd, laat staan door een rechterlijke macht veroordeeld. Je hebt een punt dat het vellen van een vonnis aan een rechter overgelaten moet worden. Maar bij tijd en wijle kan ik mij soms verbijten wanneer een zaak zo overduidelijk is maar dat een verdachte toch de dans ontspringt omdat het wettelijk overtuigende bewijs niet geleverd kan worden of vanwege bepaalde vormfouten door het Openbaar Ministerie.

 14. janbeute zegt op

  Wat ik niet lees op dit blog is dat de Duitser zelfs vader is van een kind een jongetje van rond een halfjaar bij deze vrouw.
  Wat ik mij veelal afvraag is waarom er bij Thaise vrouwen niet een lichtje gaat branden, van hoe komt een jonge Farang kerel aan geld om voor lange tijd in Thailand te verblijven.

  Jan Beute.

 15. Lung addie zegt op

  Op Thaivisa is dit verhaal meer uitgebreid verschenen. Er stond zelfs een gesprek van de Thaise dame op Thaivisa.
  Toen hij Thailand voor het eerst binnenkwam was er idd geen internationaal aanhoudingsbevel en had hij ook geen visum. Kwam binnen op visa exemption. Hij is dan naar Laos getrokken en heeft zich, via een niet officiele route per boot, door een Laotiaan, illegaal Thailand laten binnenbrengen. Hij verbleef dus totaal illegaal in Thailand.
  De Duitse aanklachten zijn niet van de minste: drugshandel, fraude, diefstal, pedofilie…. Ook vanuit Thailand was hij nog steeds actief in de drugshandel via het internet.
  Volgens de verklaringen van de vrouw was zij wel degelijk, tot op zekere hoogte, bewust van zijn illegale activiteiten, doch om haar niet ongerust te maken was dit maar tot op zekere hoogte. Dat hij, als 34jarige, in de mogelijkheid was haar en haar familie (ja, he also took care of her family) te onderhouden kon haar niet schelen, zij hadden het goed en dat was enkel belangrijk. Zij gaf duidelijk te kennen dat zij hem eventueel naar Duitsland zal volgen. Dit zal wel niet gemakkelijk gaan of zelfs onmogelijk zijn vanwege de lopende aanklachten tegenover hem.
  Hoe het hier verder in Thailand met hem zal verlopen is nog onduidelijk daar ook in Thailand nu verschillende aanklachten tegen hem lopend zijn: illegaal werken, drugshandel, illegaal het land binnengekomen, overstay ……een hele boterham reeds. Voor hem ware het beste moest hij uitgewezen en blacklisted worden. In Duitsland zal zijn straf veel lichter zijn dan in Thailand.
  Ja, de familie: die zal met een kater achterblijven, hoewel ze ook niet zo onschuldig zijn als door sommigen beweerd wordt…. nevrouw was immers op de hoogte van bepaalde feiten, vooral waar de inkomsten vandaan kwamen.

  • Mark zegt op

   De Thaise vrouw praat zich met dit Thaivisa interview richting medeplichtigheid. De dame is blijkbaar bijzonder loyaal en oprecht, maar tevens niet erg pienter. De ideale partner voor sommige mannen 🙂
   De kans is groot dat deze Duitse jonge man heel hevig zal verlangen naar een snelle uitlevering aan zijn geboorteland.

 16. Siamees zegt op

  Omdat de meeste Thai geen enkel idee hebben van hoe en wat er buiten Thailand gebeurt.
  Ze mogen daar niet te veel bij leren blijkbaar.
  Plus het feit dat de meesten straatarm zijn en bijna alles goed is om aan geld te komen.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website